Komentari

flacijanizam.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • anonymus

    Kako si mogao staviti sliku našeg dragog Tesle tako jadnog, blijedoga kako sere u kantu. (šta je ovo danas došlo i ima li tu kraja)

    avatar

    15.10.2012. (19:05)    -   -   -   -  

  • anonymus

    A ta golubica da Bog da te posrala za sriću i da li ta slika blijedoga Tesle simbolizira tu BIJELU GOLUBICU SLOBODE kako sere u crnu kantu tj. pogađajuči crnu kantu, a ne nas i belosvetski poredak.

    avatar

    15.10.2012. (19:09)    -   -   -   -  

  • duh jedinstva

    Pravi Svećenici čine i učinili su mnogo dobra te ukazali čega se trebamo čuvati, kakvih sve oblika demonskih sila da opstanemo kaao Djeca božjA, ali žao mi je što se među njima ne spominje Tesla koji mi je najinteresantniji, i definitivno je najsvestraniji lik u ovoj priči, premda nije imao ambicija postati Svećenik pa je kobajagi bio i u nekakvom sukobu s njima kada je pričao kao nekakav "mračni i zli znanszvenik" o ljudima s Marsa, o posve drugačijim i raznovrsnim ljudima ljudima koji također egzistiraju. Čini mi se da je takvo što bilo u pitanju i to je Tesli bilo smiješno kao što je bilo smiješno i općenito. Bilo kako bilo, imate moju podršku i, molim Vas, jpričajte mi i dalje i o Tesli direktno spominjuči njegove riječi i djela! Unaprijed zahvaljujem!

    avatar

    18.10.2012. (12:56)    -   -   -   -  

  • poezija o nevjerojatnom

    U svakom slučaju, doživljavam obraćanje javnosti od strane svećenika sve korektnijih što bivaju bolji sa sve korektnijim obraćanjem, štoviše što jasno pokazuju koliko razumiju naprednost Tesle i u svećeničkom smislu, kao nekoga tko je među svećenicima mogao biti i najkorektniji svećenik kojega treba slijediti... Pišite i dalje o Tesli! Imam i ovdje nešto novo!

    avatar

    26.10.2012. (12:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...