Mlinarov s mareladom od marelice prema kriterijima razlistane strukture i putrastog okusa tijesta je najmanje loša aproksimacija koju sam imao prilike probati u Zagrebu - iako ni taj baš ne može s ponosom nositi ime kojim se diči.
30.10.2012. (14:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jovance
moki, vratila si se! toliko mi je nedostajalo tvoje pisanje. sretna ti dvjestotica i da nam napises jos 200 postova sto prije ;o) kod mene u merkellandu su najbolji kroasani na benzinskoj pumpi, mislim, ne mozes vjerovati. ja sam bila plaho skepticna kad mi je to receno, medjutim morala sam probati i bilo je njami, njami! uzmi mladunce pod ruku pa dodji da se uvjeris licno i personalno. ljubim te!
05.11.2012. (16:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
prepričala sam dragom temu posta i sav se oduševio jer on već godinama traga za savršenijm kroasanom u zagrebu. al' snuždio se kad sam mu rekla da se radi o slatkim verzijama - naime, on doživljava samo neutralni tj verziju bez punjenja. kaže da je njemu najukusniji koji je probao kod nas onaj koji peku u Mercatoru. probala sam i slažem se, samo treba tempirati dolazak u dućan kad ih tete taman vruće i hrskave izvade iz pećnice. toliko su listavi i puterasti da se tope u ustima i izvrsno idu uz kavu :-) ni ne znam imaju li čokoladnu verziju ali ako imaju, vrijedi probati ;-)
02.12.2012. (09:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
putar, yes please
Mlinarov s mareladom od marelice prema kriterijima razlistane strukture i putrastog okusa tijesta je najmanje loša aproksimacija koju sam imao prilike probati u Zagrebu - iako ni taj baš ne može s ponosom nositi ime kojim se diči.
30.10.2012. (14:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jovance
moki, vratila si se! toliko mi je nedostajalo tvoje pisanje. sretna ti dvjestotica i da nam napises jos 200 postova sto prije ;o) kod mene u merkellandu su najbolji kroasani na benzinskoj pumpi, mislim, ne mozes vjerovati. ja sam bila plaho skepticna kad mi je to receno, medjutim morala sam probati i bilo je njami, njami! uzmi mladunce pod ruku pa dodji da se uvjeris licno i personalno.
ljubim te!
05.11.2012. (16:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kretzy's [r]evolution
prepričala sam dragom temu posta i sav se oduševio jer on već godinama traga za savršenijm kroasanom u zagrebu. al' snuždio se kad sam mu rekla da se radi o slatkim verzijama - naime, on doživljava samo neutralni tj verziju bez punjenja. kaže da je njemu najukusniji koji je probao kod nas onaj koji peku u Mercatoru. probala sam i slažem se, samo treba tempirati dolazak u dućan kad ih tete taman vruće i hrskave izvade iz pećnice. toliko su listavi i puterasti da se tope u ustima i izvrsno idu uz kavu :-)
ni ne znam imaju li čokoladnu verziju ali ako imaju, vrijedi probati ;-)
02.12.2012. (09:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...