Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    pusa smotani od mene jedva čekam da popijemo kavu

    avatar

    04.10.2012. (20:03)    -   -   -   -  

  • MALI SUNCOKRET

    Dragi S. Očekivala sam ovakav post, istina nešto fleksibilniji, sa onom dozom tvog poznatog humora. Blog je već odavno mjesto „obračuna“ svih vrsta, a komentari...mali su odraz onog što mi uistinu jesmo. Odavno su ulogu komentara zamijenili mailovi, zar ne? Poniženja, izrugivanja kroz parafraziranje napisanog, krađa specifičnih motiva, direktni napadi, plagiranje...sve je to već viđeno. Malo nas je ostalo, a krug se vrti, pa je i tvoj blog, meni jedan od najdražih, došao na red za zloupotrebu. Napadati trećeg na blogu drugog, je doista gnjusno. I hvala ti što si digao glas protiv. Kao što si jednom davno shvatio da i svi anonimni nisu tu iz zlih namjera, nadam se da ćeš razumjeti zašto su neki od nas davno već zabranili komentiranje. Ako tehnički ta opcija uz sve ostale ravnopravno postoji, ona ne služi samo neprikosnovenosti)), nego i zaštiti od sličnog, ovih dana ovdje viđenog. Raspisah se...Želim te lijep vikend i praznik ;))

    avatar

    04.10.2012. (22:55)    -   -   -   -  

  • davidimodismo

    @BOCACCIOZG

    BOCACCIOZG NABIJEN NA ROG
    NE NA ONAJ OD VOLA
    VEĆ NA DEBLJEG I TVRDOG
    SVUKOŠE GA GOLA
    NABIŠE NA PEDERSKOG.

    JADNI BOCA MUKE TRPI
    I JAUČE JOJ,JOJ
    DOK GA PEDER STRAGA KRPI
    NA OBALI JADRANSKOJ
    E PA NEKA BOCI ŠMEKA.

    NA REDU SU SADA ŽVALE
    I KRPLJENJE SPRIDA
    NE POZNAJE PEDER ŠALE
    BOCA ZAPOVIDA
    SVE MI RADI PA I TUCI
    SAMO GA IZVUCI.

    avatar

    05.10.2012. (06:20)    -   -   -   -  

  • smotani

    Andrea pusa i tebi draga Andrea a i kava će, valjda, uskoro......:))))

    MALI SUNCOKRET
    draga mala Suncokretice :)... odmah da razjasnimo, ako je uopće bila dilema, ja u potpunosti razumijem zašto su na pojedinim, pa tako i tvojem, blogu „zabranjena“ komentiranja...i, iskreno, gotovo uvijek se zaletim, stisnem kom...i, naletim ;))))) ne, nisam na sve mislio kada sam govorio o neprikosnovenosti djela...već i isključivo u slučaju na koji sam odgovorio a u kojem se pojedinci, pa i ja, napadaju, vrijeđaju, omalovažavaju... iskreno, nije meni do mene... ali, ne volim gledati ovo širenje, usudio bih se reći mržnje, na ovom prostoru koji sam jako, davnih godina zavolio.... stari sam blog izbrisao iz razloga što je bio previše crn, bez pogleda u sutra... ali, u to vrijeme, nikada... baš nikada nisam svoje mračno raspoloženje, svoj negativni stav širio nigdje osim na njemu... i znaš što... ponekad bi se neko javio i rekao mi svašta...ali, da, bio je to osvrt na moj blog i u potpunosti sam poštivao svako slovo...... ma koliko boljelo jer sam i sam znao da je dobronamjerno....
    Ipak, ne mogu gledati kako se napadaju blogeri koji pišu srcem i dušom.... sramotno je koliko dugo je Kraljica na tapeti...i ne, ne samo ona... nije ona jedini povod.. ali, vjeruj, nisam niti ja sam... i nisu to samo ova dva slučaja...i sam sam u nekoliko navrata doživio nekoliko raznoraznih napada, poniženja ( ma, znam, znaš sve...)...ali, draga moja, ma koliko sam u tim trenucima htio odustati... nisam...i gle.... nema više njihovih strela i strelica... a u pravu si... mi stari, davni... ostali smo... jer, kao i većina ovaj blog doživljavamo kao domom u kojem se okupljaju prijatelji.... i, ti znaš da i ja na tvoj blog godinama dolazim... zato, vjeruj, ovo nimalo nije išlo tebe i onih koje, bez obzira na nemogućnost komentiranja, gotovo redovito pratim....( kad smo već kod maila...e pa, možda bi ti i mailom komentirao ali nemam ga :) no, kako god, ja i dalje svakom pružam ruku..... iako, kako sam i rekao, nekoliko puta su ju ugrizli... no, naučen na život sa svim dobrim i lošim, i tu učim... ali i potvrđujem neke spoznaje... ali, ono što je najvažnije i meni osobno najvrednije, širim krug prijatelja..... i virtualnih ali i onih stvarnih, životnih...i to... to me veseli...i baš zato, neću dozvoliti da ovakvi ispadi pojedinaca, kao ni svi prethodni, ičim „zacrne“ ovaj kutak, moj virtualni društveni dom ( pa kad nemam love za pravi) ali isto ne mogu dozvoliti da se ovdje neometano vrijeđaju moji prijatelji – bili oni virtualni ili životni....
    I da, vidiš.. .doista se godinama znamo...( negdje bliže četiri godine, ako se ne varam... nekako, čini mi se, ubrzo nakon što sam sagradio ovaj „novi virtualni dom“:) jer, sjećaš se i mojih promišljanja o „anonimcima“...i, hvala ti na tome.... jer i tada.. .govorio sam srcem.... baš kao i sada i kao što ću ( barem tako vjerujem i želim), bez obzira kako pojedinci vraćaju i što čine, promišljati, živjeti i raditi cijeli život.... HVALA TI!!! ( a i ja sam se raspisao ;))))

    davidimodismo
    Novu odu pisat tebi neću
    Ovo je već viđeno na terenu
    Kad kreativnost ti se malo proširi
    Olovku lijepo našilji
    I smisli nešto nova
    Izlilizala su ti se ova slova....

    A do tada lijep ti vikend želim
    Iako, gorak si, ko pelin...
    A kad kompas nov nabaviš
    Možda se i ovdje lijepo zabaviš

    avatar

    05.10.2012. (07:32)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Odmori se, zaslužio si!!!
    Naš veseli kvartet giba u moj rodni kraj! Malo je produženi vikend za to, dalek je put, ali se jaaaaaaaakoooooooo radujemo!!!

    avatar

    05.10.2012. (07:57)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Volim blog smatrati slobodnom formom, i u tom su mi smislu draži i oni koji sve skroz fulaju, ali daju nešto svoje, nego oni koji samo po šabloni dižu rep domaćinu. Naravno, tu ne ubrajam notorne besmislice. Tu mi se jako svidjela definicija bloga jednog klinca koji je rekao da je blog super, jer svatko može pisati što ga volja, a on to uopće ne mora čitati :)))

    avatar

    05.10.2012. (09:35)    -   -   -   -  

  • MALI SUNCOKRET

    E, nek' si se baš raspisao; obradovao si me))))

    avatar

    05.10.2012. (11:22)    -   -   -   -  

  • gali

    dakle kažimire, započe ti još jedan u nizu svojih viteških ratova, oke, e sad ,ne mogu a da odma ne storpediran jednu famoznu pismu dragog mi pajde balaševiča koju kako to znan za svoj gušt u datoj prilici izokrenit,pa da ne zaboravin,a kasnije nastavin s opserom evo ;

    Naš blog.ha- er je super, brat je na glavi bratu, al' da krenemo redom, znači na prvom katu žive dobri južnjaci, znam ih samo po faci i po pjesmama.
    A nad njima se viju tići junačke krvi,Jest, na drugom su katu, al' su inače prvi.
    Kažu: uzdaj se u se, i u svoje kljuse, pa da blogamo.Naš blog.hr je veselo zdanje, talasa masa, ljulja ga stalno, Sad je doveden u opsadno stanje, al' zamišljen je monumentalno.Takvog nema na svijetu okruglom: fasada drži, a temelji klize.Sad već je pod izvjesnim kutom, kao slavni toranj iz Pize.Na trećem katu je općenarodna strava, Pončo i Toro bi stanarska prava.Zasada parnica fer je, dok ne poleti perje kroz naš blog.hr.A na četvrtom sevdah, raja puca od zdravlja,jedni vide svog Boga, drugim Gospa se javlja a grdelin goloruk diže vilu na O-ruk,era provala.Susjed s petoga kata ima pregled od gore:Jedan prozor na zapad, jedan prozor na more.da se ne bi opekel, nikad niš ne bu rekel...to je najbolje.
    A na šestom nastropju neki skupovi tužni.Ti se ne druže s nama, mi smo suviše južni.I kad razmislim malo, niš jima nije baš stalo za naš blog.hr.

    avatar

    05.10.2012. (14:35)    -   -   -   -  

  • gali

    tako;-) a sad ovako; ova počast koju eto prekrsti ti ja u "Ponča" i " Tora",jer toliko pootvaraše špiljaca svojih,a nikova izpromišaše ,ma koja tornado tcu-namijevska ona trombamarina priobalna i morskoplovna da m mi je zaključiiti slijedeće; -sjećam se vremena kada smo tako uživali u lipanju gifića,pa izronio neki "lampaš" s najblaže rečeno lipanjem gifića koji su ,pa usudim se reć ko i ova dva beskrupulozno gađali iznimno niskim udarcima, i odma je od uredništva blog.hr-a tadašnjeg bio zbrisan -oće reć proglašen spamom,i više ni traga ni glas ad njega,e al stradali smo i svi ostali zakinuti za lipanje rođend...ma svih lijepih čestitiki i popratnih humoreski e sad se najzbiljskije pitam; kako Uredništvo nije reagiralo odmah poslije direktnih napada na našu Kvini pa dotični ne dobili crveni karton?e, kad ga nisu dobili,a za očekivati je bilo,onda mi je za zaključiti da ;zanima me koliki honorar dobijaju od sadašnjeg vlasnika blog-haera oće reć Nove tv za ovo plovanje po blogcima i konačno ;jel ovo testiranje izdržljivosti i tolerancije svih nas ostalih,jer vidla sam na Naslovnici kategoriju -BLOGER DANA, pa se pitam; jel ovo testiranje za proglašenje:BLOGERA MJESECA ili nedaj blože GODINE?!:-)po onoj -ko će izdržat najduže istrpit ...
    a šta drugo da promislim ,nego sam skoro pa uvjerena da je to to!:-)
    ajd ,živ ti nama i veselko bio, pa se čil i odmoran sa svog plova vikendaškog vratiooo...;-))

    avatar

    05.10.2012. (14:46)    -   -   -   -  

  • gali

    p.s. ee, i da s e nisi usudijaa Trpimira tantat da švajsa šljivik!!:-)jes čuja?jesi!razumija?!jesi!aj ..mrš..;-))njemu ima da svežeš ležaljkic jednu lipu međ dvi najlipše i nek se ljulja i uživa,a za prominu ti malo lojtricavaj svajsingericom,pa da,srami s e minutu i po poklepoviću dučeovski kaki si prema njemu;-))
    ovim putem toplo pozdravljam mali suncokret,jer je navela sve ono što sam isto tila,al ona je to fino i u kratko,a poznavajuć mene ispa bi krležijaner samo taki,jer žaj mi,puno mi žaj svih onih dragih,toplih ljudi koji su ostavili traga ,a nestali u trenu...;-(

    avatar

    05.10.2012. (14:59)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Svratim, pročitam, pa kad vidim da su komentari na mjeru
    kojom i sama mjerim, mahnem i produžim. Dobra ti je
    pjesma, loš je razlog skladanja, pa se pitam je li moguće
    da se baš nikako tomu ne može stati na kraj. Ubuduće ću
    ostavljati i komentare, pozdrav:)))

    avatar

    05.10.2012. (15:07)    -   -   -   -  

  • gali

    škicajen pinku za odmora brale,pa samo da spuknen slovce jedno ,a koje san ispustila gori; znaš nisan te ja prozvala veseljko, to ti je šumaherovica naša ,a ja san ti samo dodala versače,jer sve plovan neš;triba bi znat d a u z modri veštit ide ti mrvu svitlija kravata,ili obrnuto....jer vidin da si reka " u vrtloženju novih zbivuvanja"pa san skontala da tarapanaš irsko ono od lorda of denca isprid ormara....asti ga pa ja ne razlikujen boje ebate, triban poć kod daltontralalaloga,ajme,ajmee;-))

    avatar

    06.10.2012. (13:19)    -   -   -   -  

  • mandelica

    SMOTANI,ako je sve tako kako pišeš u podužem tekstu onda je to samoblamiranje.Proturičiš sam sebi.Kad spominješ blogerku CRNU KRALJICU i žališ je podržavajući njen post onda si se morao upitati iz kog razloga je došlo do tog da se njoj smeta,barem tako ona onim postom.Sebe ona pere a s druge strane pokrada osobnu fotografiju sa web stranice blogera o kojem piše,retušira je i još javno onako cinički objavljiva,nije li to protuzakonito.Ista ta CRNA KRALJICA,kad već oćeš,napisala je dva,tri posta o blogeru kojeg si vidio na fotu u postu kod nje iz prkosa jer se nije slagao s njenim političkim komentarom kod drugog blogera i normalno on joj se sada sveti.Zađi malo dublje na njen blog pa vidi i onda laprdaj a isto sranje si objavio i kod sebe bez da si dotičnog blogera pitao.Razmisli tintarom!

    avatar

    07.10.2012. (07:32)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Crna kraljica-promona6.blog.hr

    Fotografijom iznad je objavila svoj najnoviji post blogerka hrvatskog bloga crna kraljica promona6.blog.hr.Pokrala je i retuširala moju osobnu fotografiju koja se nalazi na mojim Homepage i www..Neopravdano i protuzakonito je ovim mene pokušala javno poniziti ali koliko se vidilo po komentarima i po njenom što je sama izjavila,post joj nije uspio.Bio je to promašaj kojim je samu sebe blamirala.Sramota i ništa drugo,ne samo od te zlobne dame koja dolazi iz Promine desetak kilometara sjeverno od grada Drniša nego i od uredništva hrvatskog bloga koji joj je dozvolio ovakav prljavi čin,krađu i retuširanje moje fotografije i pokušaj ponižavanja druge osobe na internetu napisanim tekstom.A što ćeš,takva je Prominka,takav je blog.hr,takva je nova televizija u Hrvatskoj kojoj blog.hr pripada.Njihov postupak uprljao je još više njihovo već prljavo lice.

    Kad se đava u nekog usadi
    i u istom boravak mu godi
    on i dalje sve po želji radi
    ali drugog krivim putem vodi.

    Dok Prominka sa đavlom se druži
    čini joj se da sve ide sritno
    pa bez srama sa stražnjicom kruži
    erotično samo joj je bitno.

    A grudima livo,desno trese
    tilom vrti devedeset gradi
    ona sritna drugi joj se kese
    to su njeni i prominski jadi.

    Utipkati Crna kraljica-promona6.blog.hr i otvorit će se uz fotografije na web stranici neovisnoj o hrvatskom blogu!

    avatar

    07.10.2012. (07:38)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    PRIJATELJ
    Prijatelj je zvijezda na nebu
    koja svaku večer silazi
    i pada na naš dlan
    da nam poželi laku noć.

    Prijatelj je svjetlo na kraju tunela
    što svijetli i dan i noć,
    nikada se ne gasi
    a rasvjetljuje svaku tamu.

    Prijatelj je ruža bez trnja
    koja privlači najljepše leptire
    a svaki korov na srcu
    pretvara u najmirisnije cvijeće.

    Prijatelj je suza na jastuku,
    utjeha za tužnih dana,
    molitva na usnama
    i nada u bolje sutra.

    Prijatelj daje snagu i mir,
    pun je ljubavi i nježnosti,
    hoda tiho na prstima
    da ne prekine najljepše snove.

    Prijatelj nas čuva i štiti
    od svih neprijatelja i zala.
    Zato se sad manje bojim
    jer, znam, ti si moj prijatelj!...


    dragi prijatelju, hvala ti što si mi prijatelj..ovom pjesmicom meni nepoznate autorice želim ti ugodan weekend...:-))

    avatar

    07.10.2012. (11:52)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Želim ti lijep produženi vikend!

    avatar

    07.10.2012. (17:17)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Dobra ti večer.
    Raznježio me tvoj odgovor Malom suncokretu, u potpunosti se slažem sa svakom tvojom napisanom riječi.
    Ja sam u poslijednje vrijeme nešto manje na blogu, imam neke probleme, nešto poslovne a nešto i obiteljske, pa dok se to klupko u potpunosti ne razmota i stvari do kraja ne rasčiste, nemam inspiracije za stvaranje nečeg kreativnog na blogu. Vjerojatno me razumiješ jer čini mi se da si prije godinu ili dvije također izbivao jedan dulji period sa bloga i već smo postali zabrinuti za tebe.
    Ipak na kraju moram reći, iako ne želim nikog imenovati, da neki ljudi zbilja pretjeraju i pišu bezvezarije po tuđim blogovima. Mislim da su to ipak psihički bolesnici jer ne vidim nikakve druge razloge za takvo njihovo ponašanje.
    Laka ti noć prijatelju.

    avatar

    07.10.2012. (20:35)    -   -   -   -  

  • toxfox

    Kolumna jedne super žene,stvarno si super.
    I guzica mi zaplače kad tvoje stihove čitam!
    Najprije vidi sebe pa onda o drugima tračaj!
    Furchtbar!

    avatar

    08.10.2012. (06:48)    -   -   -   -  

  • slatkilisu

    BRAVO TOXFOX!

    avatar

    08.10.2012. (06:49)    -   -   -   -  

  • smotani

    (ne)šašava mamica znam da je put naporan, ali, siguran sam .... veselje, radost ... nadjačalo je napor. Nadam se da ste uživali u tvom rodnom kraju;))))))

    dražeN i ja ga smatram slobodnom formom...ali, ne mogu ostati imun na ova preslobodne i po malo prostačke forme pojedinaca... no, navikavam se preskakati njihove komentare prepuštajući ih njima samima...jer, u pravu je i taj klinac kojeg spominješ, sami biramo što ćemo čitati.... a oni koji se u svemu gube... a ne mogu im pomoći:))

    mali suncokret drago mi je jer, svaki tvoj dolazak unosi ovdje posebno sunce;)))

    gali e draga moja... znaš da viteški ratovi, u povijesti, imaju i pobjednike... ja, vjeruj mi, u ovom ne bi to želio biti... volio bih kada bi pojedinci shvatili i prihvatili neke osnovne norme ponašanja... ali, nit blog a bome niti mi to ne možemo za njih učiniti.... Pončo i Toro su mi omiljeni likovi...ali samo u crtiću;))))lijepo si ti ovu katnicu nazidala... ali, draga moja, bojim se da neki ovdje opako grade bez građevinske dozvole ;)))))) srećom, Ministarstvo je krenulo u akciju rušenja.... nadam se da će se i blog ugledati na istu, iako, iskreno, nije njima lako – pa daj po gle kak naša hobotnica brzo gradi nove domove.. pa ko bi to polovio?;)
    i, da, podsjetila si me na gifiće, na predivne dane nesmetanog bloganja...no, draga moja, mene i dalje niko ne smeta ;) to što pojedinci imaju za reć... a što bi ja sad... demokracija, sloboda govora i mišljenja.. .svako stoji iza svojih riječi i dijela.. e sad, to što često isto čine s namjerom povrijediti, poniziti, omalovažiti druge.. .e to sada spada u jednu drugu notu o kojoj smo razgovarali, ali, o kojoj ću imati i nešto za reći dragom na prijatelju – kada dođe na red odgovor za njega;) I, mislim da doista treba ponijeti titulu bloger godine – jer, siguran sam, nitko nije otvorio toliko blogova kao on ;)
    a Trpimir je ovaj vikend proveo sa dragom ... konačno sam imal svoj mir i misli posvetio sebi i nekim namjerama.... ;))))) e sad, da li mu je draga i kakvu mrežu razapela, ne bi se štel mešati;)

    malo ti malo ja ne znam da li se može ili ne stati tome na kraj, ali, ja ću, sigurno, pokušati.. jer, previše moram vrtiti mišem da dođem do dragih prijatelja kada se pojedinci raspištolje po mom ali i drugim blogovima a svoje otvaraju samo da bi mogli svoju sliku pronositi svijetom;))))) drago mi je što ćemo se češće viđati ;)))))))

    gali a draga moja ... lepo se vi sa mnom zekate... ali da znaš, dal sam joj jedno zaduženje.... baš nešto nalik ovome što si kao primjer navela ;))))) opet se moram gombati s tim versači dijelovima ( dobro, nisu od neke a daleko od navedene marke) ali, svejedno, zadaju glavobolje.... a vidi ti što je svijetlije kad je sve isto :P

    dinajina sjećanja hvala ti draga DInaja... i na ovoj predivnoj pjesmi, ( žao mi je što je autor nepoznat) toliko snažnoj, toliko jasnoj...a biti prijatelj tebi... vjeruj, lako je....
    a ja tebi, sa zakašnjenjem, želim sve najbolje za Tvoj dan i... zahvaljujem na poklonu.... ;)))))

    valcer hvala draga Valcer.... bilo je... predivno;)))

    kolumna jedne superžene hvala ti draga superženo.... oduvijek sam nastojao jednostavnošću ali nadasve iskrenošću biti u ovom kutku kojeg toliko volim i u kojem je svako dragi prijatelj i dobrodošao.... puno sam poznanstva i prijateljstva stekao i, doista, ne želim ničime ovaj kutak „zaprljati“ ma kako se neki trudili....
    a svratim ja do tebe, vidim..... naravno da nas nekada životne stvari malo odvuku....ali, kad vrijeme dozvoli, doista, želim tu sa svima vama uživati... i zato, kad će ti vrijeme dozvoliti, kada se sve riješi...znam, vidjet ću te opet ... a do tada... želim da sve bude najbolje što može i srdačno te pozdravljam

    avatar

    08.10.2012. (18:54)    -   -   -   -  

  • smotani

    VIŠEIMENICA - "DOBROTVOR BLOGA" SA SVIM NIKOVIMA KOJE KORISTIŠ JER MI NE DOPUŠTA UPOTRIJEBITI IH - ALI TI ZNAŠ KOGA TO IDE...
    E sad – odgovorit ću ti na sve tvoje komentare u jednom – jer, ovo bjesomučno otvaranje novih blogova,( brzo te blog počeo loviti i gasiti...) pa čak i korištenje imena meni vrlo dragih blogera, ne mogu pratiti nego u jednom komadu..... a i tako ću, barem na jednom mjestu, posljednji puta reći ti što imam.
    Kada sam se „pobunio“ kako ti kažeš, naglasio sam da povoda je više... ne zaboravi, moj si blog ODAVNO uzurpirao sa svojim već toliko poznatim i prostačkim pjesmuljcima .. tada sam, jednostavno, ignorirao te... ali, sada, kada otvorim bilo koji dragi blog, gotovo u svakom vidim tebe... .ali, volio bih da u njima nema te tvoje agresivnosti, mržnje, vrijeđanja drugih blogera... ponavljam ti – briga me za mene, veliku sam ja životnu školu prošao.. .ali, nije fer tvoja uzurpacija „na terenu“.... nadalje, ne želim s tobom polemizirati o postu Kraljice već o svom.... dakle, jesam, priključio sam se nenasilju na blogu jer, iskreno, nemam druge riječi kojom bi opisao što ti na blogu radiš, i, na žalost, ne samo ti... no, iskreno, prijatelju... to je tvoj odraz – ja se doista nemam namjere tobom baviti na ovaj način kako ti pokušavaš – ponavljam, već prije nekoliko mjeseci si na mom blogu ostavio svoje sočne pjesmuljke koje, apsolutno, nemaju veze ni sa čime... a što se tvoje slike tiče... iskreno, ne znam kako ju je ko mogao ukrasti kad ju sam svima nudiš zajedno sa svim svojim nikovima koje tako inspirativno otvaraš. Ovo korištenje imena dragih mi blogera pod anonimcima samo je jedan dokaz da tvoje igre nemaju granica...i znaš što, igraj se ti prijatelju.. .ali, vjeruj, kad već blog nije ništa učinio učinit ću sam.... posavjetovao sam se odvjetnicima, IT stručnjacima.... internetsko vrijeđanje i nasilje, ne bi vjerovao, kažnjivo je kako u Njemačkoj, tako i u cijeloj Europi, pa i Hrvatskoj... o tvojim dalekosežnim vrijeđanjima još će se čuti... a do tada.... ostaj mi dobro i veselo kao i do sada ( rekli bi neki.... što više, to bolje....)

    avatar

    08.10.2012. (18:55)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Gle lika, piše mojim nickom pa sam sebe hvali...

    Smotani velika čestitka na uljudnom načinu obraćanja nekome kao on, čestitam jer sama nemam blagosti ni živaca za to :)

    avatar

    09.10.2012. (00:19)    -   -   -   -  

  • necilacrnanebila

    SMOTANI,koliko ću ja blogova otvarati je moja privatna stvar i ne vidim razloga da bi za to morao pitati tebe ili bilo koga.U komentaru sam te pitao odkud ti pravo da ti prenosiš moju fotografiju sa posta crne kraljice blogerke?To što ja na svojim web stranicama i drugdje imam svoj foto jest moja odluka i foto je moje vlasništvo a ne tvoje ni bilo koga drugog i nitko je nema pravo pokradati,retuširati,zloupotrebljavati,bez da se mene pita objavljivati.A što se prostačkih pjesmuljica tiče,ja takve pišem za prostake i ako si bistar to si mogao ukapirati.Kakvu si školu životnu prošao je tvoje,baš me briga,zadrži za sebe a što je kažnjivo internetski meni je poznato,ono tvoje i od crne kraljice u vezi mog fota ne može biti kažnjivije.Misliš da ja nemam tvoj IT i od te ti drage crne kraljice i da vas ne mogu tužiti.Obrati se i BOGU ako hoćeš za informacije kontra mene,ja se ne plašim ni SMOTANIH ni CRNIH KRALJICA ni TOXFXA,nikoga.Rekao sam ti a nisi razumio,smetao sam onima koji su mi prvi smetali,ritko a ne bez razloga i tebi a to što se nemaš volju sa menom zabavljati na ovaj način je tvoja odluka,ja s tobom još manje i na kraju poslijednji ti put govorim da ukloniš sa posta moju fotografiju,inače neće dugo trajati da kontra tebe kod njemačkog javnog tužilaštva podnesem krivičnu prijavu,tužbu i ne začudi se ako ti blog zatvore ili izbrišu,zabrane kao frajeru koji se mudar pravio,autoru promina.blog.hr !

    avatar

    09.10.2012. (06:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...