Hahaha, neka, neka, nema do domaćeg kruva. Ja opet počela, više nema vrućina. Pečem u maloj tepsiji, po dvi štruce (od kila do kila i dvadeet), a ponekad ispod peke. Ako umisim viška, onda otkinem komadić za privrtaču. Misim kašikom, a poslije rukom kad uskvasa. Baš si me obradovala, laka ti noć:)))
24.09.2012. (00:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mtmj- ja sam vam uvijek šprdnja po pitanju pečenja kruva.Ili je neslan ili je plosnat, a jednom sam i germu zaboravila staviti. Muž ga glođao tri dana, ono da ne propadne. Pa i Isus je jeo kruv bez germe:) Hvala na savjetu, možda i ja napokon umočim prste u tijesto :)
24.09.2012. (08:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Obožavam domaći kruh, pogotovo škrajca (okrajak ili kako već to zovete), onako toplog i hrskavog uz čašu mlijeka...u osnovnoj sam školi uživala kad smo slavili Dan kruha pa je pun stol bio domaćeg peciva, kruha, sve jedan ljepši od drugog...
24.09.2012. (16:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ima ti za tijesta par cakica koje treba svladati, a volje vidim imaš i kad se to "ukavizi", otimat će se o tvoja peciva. A to bez kvasca, šta fali, pozdrav:)))
24.09.2012. (17:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Hahaha, neka, neka, nema do domaćeg kruva. Ja opet
počela, više nema vrućina. Pečem u maloj tepsiji, po
dvi štruce (od kila do kila i dvadeet), a ponekad ispod
peke. Ako umisim viška, onda otkinem komadić za
privrtaču. Misim kašikom, a poslije rukom kad uskvasa.
Baš si me obradovala, laka ti noć:)))
24.09.2012. (00:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
putGradine
mtmj- ja sam vam uvijek šprdnja po pitanju pečenja kruva.Ili je neslan ili je plosnat, a jednom sam i germu zaboravila staviti. Muž ga glođao tri dana, ono da ne propadne. Pa i Isus je jeo kruv bez germe:) Hvala na savjetu, možda i ja napokon umočim prste u tijesto :)
24.09.2012. (08:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Cvjetna
Obožavam domaći kruh, pogotovo škrajca (okrajak ili kako već to zovete), onako toplog i hrskavog uz čašu mlijeka...u osnovnoj sam školi uživala kad smo slavili Dan kruha pa je pun stol bio domaćeg peciva, kruha, sve jedan ljepši od drugog...
24.09.2012. (16:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Ima ti za tijesta par cakica koje treba svladati, a volje vidim imaš
i kad se to "ukavizi", otimat će se o tvoja peciva. A to bez kvasca,
šta fali, pozdrav:)))
24.09.2012. (17:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...