Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ToxFox

    Nisam pročitala taj članak... šteta što nisi ostavila link, baš me zanima.
    Zar je stvarno otpremninu potrošila na liposukciju?
    O zemljo profundaj se!

    avatar

    15.09.2012. (11:16)    -   -   -   -  

  • blogerica

    svi se nešto čude, a ne znaju najčešće čemu to. o estetskim zahvatima nemam komenata, zadovoljna sam sa svime na sebi i oko sebe, zlu ne trebalo. :)

    avatar

    15.09.2012. (13:49)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    zanimljivo, ni ja nisam čula za navedeni slučaj. ma to je uvijek problem kad čovjeku posuđuješ novce, uvijek imaš dojam da bi to trebao pametnije potrošiti :) ali slažem se, svaka medicinska intervencija je opasna, ma koliko se mi zavaravali. u mojoj generaciji kruži jedna urbana legenda (ne poznajem doista osobu, ali sam čula priče) o curi od 16 ili 18 godina koja je umrla pri korekciji nosa. život ili taština, pa ti biraj.

    avatar

    15.09.2012. (14:58)    -   -   -   -  

  • alexxl

    U sise treba ulagati!
    U sise!!!!!
    Jebala ju zdjela za salatu.
    Ccccccccccccc!!!!!!

    avatar

    15.09.2012. (17:08)    -   -   -   -  

  • Niska trava

    Skroz se slažem glede ovoga kako ljudi ne razumiju da svaka operacija snosi rizik, ali nitko ne očekuje da će se baš njemu nešto dogoditi i odmah se traže krivci i analizira ponašanje doktora u tim trenucima. Ali opet doktori svi štite jedne druge, sestre također, tako da će rijetko koji ugroziti svoj položaj u bolnici ili radno mjesto ako oda kolegu. A glede ovoga da je dala novac za operaciju, pročitala sam taj članak gdje je njen muž govorio kako je to već dugo htjela napraviti jer se loše osijećala zbog kože koja joj je visila od trudnoće štaveć i ustvari razumijem ju, da se ja osijećam loše zbog nečeg što mi smeta a mogla bih makar operacijom to napravit, dala bi i zadnje novce bar da imam neki unutarnji mir. jer šta će mi novci ako sam iskompleksirana i osijećam se jadno i ne želim živjeti.mogu ih poklonit i otić se bacit s mosta. neki djeluju a neki se cijeli život žale a neki previše moraliziraju

    avatar

    15.09.2012. (19:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...