Komentari

alwaysoutnumbered.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • marina

    ajme hana moja... ko prvo sto cu ti reci je da si mi frendica koju volim, imala ti 20 kila ili 520 kila. i tribas i ti sama nauciti voliti svoj izgled imala ti ovoliko ili onoliko kila. uopce nisi losa zenska fizicki, dapace. da bi tribala smrsati, zbog vlastitog zdravlja- je, to i sama znas. ovo mozda zvuci grubo i surovo, ali ko frendica ti moram reci, pa makar se ti naljutila- mislim da bezveze kukas, jer da te toliko smeta kilaza nasla bi nacina da smras. sve se moze. da te toliko smeta, smrsala bi ti odavna. povlacim paralelu- ja jako puno pusim cigare i da, smeta me to. znam da cu navuci pun k... bolestina zbog njih, vec sada vidim da ne mogu dugo trcati kao prije jer ostajem bez daha jer su mi ocito pluca polako u komi. i koji kurac da ja sad tu kukam o tome 'jao, cigarete mi upropastavljaju zdravlj, volila bi prestati pusiti i probala sam miljun puta prestati, ali jebiga kad me uvik nesto nazivcira pa moram zapaliti''. jebiga, tako je kod mene s cigarama, ali da me stvarno toliko smeta i muci, naslo bi se nacina da ih se ostavim. ko oce, nade nacina, ko nece nace izliku. ja sebi za cigare nalazim izliku za izlikom, isto ko ti sebi za kilazu.

    avatar

    01.09.2012. (02:10)    -   -   -   -  

  • Outnumbered

    Ali, ljubavi, nisi skužila poantu posta - da ja idem pokušati smršati :D

    avatar

    01.09.2012. (09:11)    -   -   -   -  

  • Cvjetna

    Nisu bitne ni veličine ni kilogrami dokle god zbog toga nisu narušeni zdravlje i psiha...ali kad se to promijeni, vrijeme je za uzbunu jer ipak nijedna hrana nije vrijedna života...držim fige da ovaj put budeš ustrajna i da nalaziš zadovoljstvo u svakom izgubljenom kilogramu umjesto hrani...

    avatar

    01.09.2012. (19:56)    -   -   -   -  

  • renegade

    moj brat ima isti problem, samo još drastičniji. on ima oko 160 kila na metar 70. 29 godina. ista stvar, kad je bio mlađi nije bio pretil, bio je deblji, jak muškarac, ali nije bio toliki. a onda je počeo jest više i kretat se manje, i tako svake godine još više hrane a još manje kretanja. iskreno se bojim za njegovo zdravlje. i što je najgore, njega to uopće ne brine. on nema želju za mršavljenjem. on se samo deblja i bojim se da ga ne izgubim zbog toga. svi smo pokušali doprijeti do njega, tjerali ga na dijete, ali ništa. proveo bi pokoji tjedan na nekakvoj dijeti, izgubio 2,3 kile i onda ih nabio još 5,6. i to je ono najgore, njega boli briga. ti si bar svjesna da zbog same sebe moraš smršaviti i spremna si učiniti nešto radi toga. čak i ako odustaneš, bolje je nego da nikad nisi ni pokušala.

    avatar

    02.09.2012. (03:12)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ja sam imao preko 100 sa svoji 177 cm. A onda me posao spasio jer sam bio na nogama 10 sati u prirodi svaki dan i bavio se fizikalijom i odjednom izgubio pancu :) sad sam se opet malo umirio i na poslu sjedio 6 sati u uredu pa sam zato hodao piješke prema poslu i sa posla a nije lako jer su trsatske stepenice u igri. I tako sad plutam na nekih 90 kila iako bi mi trebalo smanjiti još 10 da budem na miru ali i ja čim se malo okuražim i uspijem u skidanju eto ti jebeni čevapi koji me vrate na staro :) e da, izbacio sam kruh iz prehrane, obožavam ga ali ko ga jebe :) ajsde sretno, držim dige ručne i nožne :)

    avatar

    02.09.2012. (15:19)    -   -   -   -  

  • Ožiljak U Vremenu

    Sretno ti, nadam se da ćeš uspjeti! :D
    Vjerujem u tebe.

    avatar

    03.09.2012. (14:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...