Komentari

potravljemoje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • blade777

    Lijep je tvoj način predstavljanja misli. Nekako izvorno domaće.
    Kada čovjek dodirne tako predstavljenu misao, odmah poželi da se nađe u tim prekrasnim krajevima, da porazgovara s domaćim ljudima, proba njihove domaće proizvode. I da proba proniknuti u to što daje ljudima posebnu mističnu snagu, specifičnu za te krajeve.

    Gospa Sinjska je poput Majke Božje Bistričke, taj mistični i svestrani obrambeni štit: bodriteljica, okrepiteljica, savjetnica i spasiteljica - naša Majka.

    Taj posebni unutarnji osjet, poput trnaca koji prolaze kroz tijelo, posebnog energetskog naboja koji daje živi osjet budnosti duše.
    Svaki put kad budem u nekom od svetišta Majke Božje, doživim taj poseban osjet.
    Tko nije još bio, od srca preporučam da dođe i osjeti to.

    avatar

    23.08.2012. (07:01)    -   -   -   -  

  • Potravlje moje

    blade,
    fala ti na lipin ričin šta iz tebe liju poput roškog slapa.

    a ne mogu čak reć da svaki put imam poseban nutarnji doživljaj kad kročin u svetište majke božje. zapravo se osjećam ka u svojoj kući. upravo tako "kao doma".
    ali kad narod zapiva u crkvi bilo koju marijansku pismu a one su mi najlipše, e tada mi se javi takav unutarnji osjet...ta toplina i strujanje.

    tribamo učit od naši matera i baka koje jednostavna srca pristupaju majci i nemaju "zidove" prid njon poput današnje intelektualne struje. a zapravo su danas svi pametni i svi priviše analiziraju i ispituju umisto da samo malo sagnu glavu. ništa više...

    lipo te pozdravljam i navrati opet...možda bude i vina na blogu a ne samo varenike...

    avatar

    23.08.2012. (18:20)    -   -   -   -  

  • pogledunazad

    Već san par puta navraća na ovaj blog ali nikad nisan ostavlja komentare. Znaimljiv mi je i lip način na koji pišeš- meni tako domać. Ovaj post sa slikom ti je čista petica.

    avatar

    01.09.2012. (16:42)    -   -   -   -  

  • Pietro

    Željne djevojke iz vašeg grada: hifuck.me

    avatar

    24.06.2020. (15:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...