Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • Andrea-Pisma

    pusu ostavljam i javljam da imam još jedan blog pa svrati zanima me tvoje mišljenje moramo se jednom naći pa da se zajedno igramo kao djeca
    evo ti adresa http://andrea-bosak.blog.hr/

    avatar

    20.08.2012. (21:42)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Dobjo jutjo tata!!!
    Malo sam se zabrinula za tebe, ali vidim da je štrudel pomogao!!!

    avatar

    21.08.2012. (07:32)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Bemu i moj mail
    Javi se,tata:))Kako je sve prošlo?

    avatar

    21.08.2012. (08:19)    -   -   -   -  

  • Uvijek U Mom Srcu

    dakle, tata:)))) moram ti priznati da me jako, jako rastužio post jer....i moje je mala djevojčica imala tatu......koji je nije želio niti je ikada primio za ruku...pa kad ti tako netko prošapuće tata...budi ponosan....lijep ti pozzzzdrav

    avatar

    21.08.2012. (09:42)    -   -   -   -  

  • MALI SUNCOKRET

    Lijepo si poznanstvo ostvario; nadam se, i želim ti, da se razvija i preraste u prijateljstvo koje će potrajati. I pozdravljam te:-)

    avatar

    21.08.2012. (10:33)    -   -   -   -  

  • mladen

    Pa magarac jedan – kak se ne bi zblesiro?!?!?! Nemam pojma o ničemu, odrađujem prohtjeve a ono – on hrani dete :-) ajde, nisam baš tak dugo bil u šoku – samo, iskreno, nekaj sam si pomislil (otprilike kao i ti što si rekao svom Dnevniku) – e prijatelju moj, veseli me što za tebe još uvijek ima nade a onda bum i ja sretan i ispunjen ( ne zaboravi – ja sam kum – kad tad :-) ) ajde ti prvo sve po redu: prvo; drugo; treće – a onda nastupa fešta :-)nekako osjećam da se i kroz ove sjetne, na momente tužne note ( ne zaboravi, poznajem te!) ipak nazire taj pozitivni inat – pozitivni!!

    avatar

    21.08.2012. (16:58)    -   -   -   -  

  • smotani

    Andrea vidio sam i drugi blog... ali, na kratko.. .naravno da ću se oglasiti.... kao i uvijek;)
    A igre.... ma to nam je jedino preostalo ;)))i, treba se igrati...a poziv.. kako sam ti već i rekao.. ma ostvarit će se jednom:)
    Topli ti pozdrav ;)

    (ne)šašava mamica dobjo večej mamice;)))))))
    Ah... o zabrinutosti nećemo.. ko da nemamo dovoljno briga;) hvala ti draga..ali, vjerujem da je sve pod kontrolom...a naravno... štrudla je i te kako pomogla...bar sam jednom tih dana bil sit;)))))

    Nisa a kaj tvoj mail pak biva kriv?;) evo, tata zove zemlju.... prošlo je...a to ćemo u mailu;) ma, evo me, još uvijek, u komadu;) znaš da se ja baš ne dam lako..a neee

    Uvijek U Mom Srcu žao mi je.... i, doista... tužna je i ova istina koju sam proživio na doista jedan čudan način... neočekivano a opet toliko ljudski i duboko.... i da, vjeruj.... lijep je bio osjećaj... no, siguran sam... jednom.... i onaj ko će doista biti tata malenoj...jer, to obadvije i te kako zaslužuju, bit će, siguran sam...jako ponosan.... a ja...ja sam bio počašćen...ali i ponosan kad je mrvica onako slatko zajašila i klopala.... ma preslatka je ;))) topli ti p ozdrav;)

    MALI SUNCOKRET doista... lijepo, toplo, i iako kratko...iskreno poznanstvo....i da, i ja se nadam da će prijateljstvo potrajati..iako, znam, svi nekud jurimo, žurimo...ali ...
    Topli ti pozdrav :)

    Mladen iaaa :P si videl kak malena lepo papa s tičekom tatom? :) dobro.. kumstvo smo odavno dogovorili... možda je vrijeme da nešto i poduzmemo? ;) dakle... lepo si mi nabrojal...1,2,3.. a ja? Na kraju :P i to ti je prijatelj...pih :)

    avatar

    21.08.2012. (20:42)    -   -   -   -  

  • kamena

    baš si me... i rastužio... i raznježio... kako god, ne ostavlja me ravnodušnom, jer vraća film u vlastito djetinjstvo... duša si ti velika, a djeca imaju najbolje senzore za to :)))... i... kako kum kaže :)))

    avatar

    22.08.2012. (12:22)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    gle ti njega;))) ide to tebi, pa ak baš i nije po redu, kak bi to neki šteli.....no "striček tata", mi smo ipak imali već pun kufer prilika primijetiti koliko se klinci za tebe lijepe.....a oni znaju razgaliti srce i njima nemreš baš niš odglumiti.....tužna priča maloga Anđela nažalost nije usamljena, ali iako se kaže da krv nije voda, neki ljudi i nisu zaslužili zvati se roditeljem.....tak, a sad se bacam na zaostatke dok tebi ostavljam osmjeh i pozdrav sunčani:))))

    avatar

    22.08.2012. (17:47)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Moram ti priznati, kada vidim ovakvu dužinu teksta u zadnje vrijeme čitam na preskokce. Tako sam počeo i ovaj post, ali sam se ipak ubrzo vratio na početak i u miru pročitao cijeli. Zanimljivo je to naše iskustvo sa iskrenošću. Zapravo se uopće ne bojimo nje, valjda se bojimo odbijanja, odbacivanja i ostaloga što nam povrijedi ego, a iskrenost upravo često tamo vodi. Da je ovo film ili ljubić, lako je predvidiv kraj, ali eto, to je život, i uvijek nađemo načina kako zbrljati sve što se zbrljati da. Na žalost, ta glupa taština nam je toliko važna da zbog nje tako često zaboravimo koliko život zapravo može biti lijep bez da se glumi uloga u kojoj si pred drugima izgledamo prihvatljivo ;)
    P.S. I naravno, sretno s time što te već muči.

    avatar

    23.08.2012. (09:51)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Prekrasna priča. Mogao bi snimiti film, bio bi efektan. A tebi, šta tebi želim? Takvog anđelka. Možda baš i tog, koji te odabrao...nikad se ne zna. Nema ničeg ljepšeg od djeteta, njen otac to očito nije shvatio.

    avatar

    23.08.2012. (17:14)    -   -   -   -  

  • smotani

    Kamena žao mi je ako sam potaknuo ( a vidim i čujem da jesam) lošije uspomene... no, draga moja Kamena... mene je to toliko dojmilo.... da sam Dnevniku svašta izgovorio ( naravno, nisam to tu stavio :) ) a jednostavno... morao sam to podijeliti i s dragim prijateljima.... a djeca.... ma obožavam ih... i one male ali i kad odrastu...uvijek su to predivni događaji koji hrane dušu.... valjda mi je njihova hrana i povećala neku ljudskost...i, presretan sam zbog tog.... jer... i moje djetinstvo nije baš bilo za hvalit se... zato, uživam u svakom trenutku koji mi se ukaže...dijeleći ga sa predivnim malim bićima hvala ti...a kum... ajme, pa on uvijek nešto kuka ;))))

    Sunce na prozoru e drago moje Sunčeko... kaj ja mogu kad klinci upale najsjajnije svijetlo u meni.. i tu sam.. pekmez;))))) mogu me mazati kako god hoće ( dobro, imam ipak neke granice;))))))) ali, to lijepljenje je uzajamno i sretan sam zbog toga.... i ne, nikada njima nisam glumio, muljao...ali, bome, oni mene muljaju;) a pojedinci.....ma nećemo o njima... jer, nekako i sebe draga moja nalazim u toj priči.....ne mogu promijeniti svijet...ali mogu uživati;)
    I, kak sam ti i reko..smanji malo to prženje;))) vrući ti pozdrav... i ma sjaj ti..ali, manje grij;)))

    DražeN iskreno.. i ja sam se malo iznenadio kad sam vidio koliko je to teksta...a još sam i kratio;))) no, teško je bilo kraće... jer.... falilo bi nešto... ono što sam, doista, duboko osjetio svaki trenutak..... i, u pravu si...u životu se pišu drugačiji „filmovi“... no, iskreno.. .taštinu u ovom slučaju ne bi niti osjetio;) a glumac... ma loš sam... mogu samo i jedino...iskreno...e sad... tu se opet slažem stobom.... nekad nas ona...“pokopa“...ali...ajmo život učiniti... makar prihvatljivim i u njemu uživati;)
    Hvala ti prijatelju... malo sreće, malo razuma i snage... i sve buk o novo ;))))

    Valcer da.... i siguran sam da znam kakav bi kraj namijenio ovom filmu;)))) hvala ti draga Valcer... to su predivne želje od kojih ja ... nisam odustao... mom Kumu na radost;) a dijete... ono je Božji dar...i... siguran sam da ću u njemu, ako ga „dobijem“, znati i te kako uživati, radovati se, voliti.... eh...odluto sam;)

    avatar

    23.08.2012. (20:20)    -   -   -   -  

  • Dvadeseti veljace

    Baš si me oduševio ovom dogodovštinom, a prvo što mi je palo na pamet dok sam je čitala bilo je kako djeca, onako bezbrižna i nevina znaju osjetiti nečiju dobru dušu i privuku joj se poput malog magneta, istovremeno se uvlačeću u srce onog tko ih je privukao... Malo sam se zapetljala u objašnjavanju, ali dobar si čovjek i to malo, slatko biće je prepoznalo taj detalj u tebi... Sve je ispalo tako simpatično da se moram složiti s @Valcer, bio bi to prekrasan film... :) Nadam se da ćemo u budućnosti kod tebe čitati još mnogo zanimljivih detalja.... :)
    Laku ti noć želim, i čarobne snove...

    avatar

    24.08.2012. (00:23)    -   -   -   -  

  • crna kraljica

    Hej, smotani moj.....baš si me dirnuo do suza....Lijepa
    životna priča koja bi mogla završiti sretno....Uživaj, ne
    opiri se, pusti neka vrijeme učini svoje.....Neka štrudl
    krcka pod tvojim zubima, a igračke svih boja poput duge
    neka titraju pred tvojim očima......
    Pusaaaaaaaaaaa......Baš si guba......
    C.K

    avatar

    24.08.2012. (13:40)    -   -   -   -  

  • S.D.

    :-) dragi moj prijatelju,
    Danas smo te malo „ogovarali“( svojim curama „baš“ nedostaješ i jedva čekaju da prođu ove „hladnoće“ pa da se i konačno malo podružite – mogu i ja? ;-)) i ja sam spomenula naš susret kod Boće – kad, vele mi cure – „kaj nisi čitala na blogu?“. (ti znaš da ja tek od nedugo zalazim ovdje u tvoj dom pa mi još nisi „ušao u krv“ za praćenje ) i, evo me ovdje. To kaj si bil gladan, sam si si kriv – koliko znam, nekoliko nas se nudilo da ti donesemo klopu :-P no, sva sreća da je naišla štrudla, baka, cujica, majka – pa ja ne znam da li bi preživio? :-P no, bilo kako bilo, moram ti reć da smo nakon našeg susreta na Boći, dragi i ja, zaključili kako ti jako lepo „pristaje“ mala plavooka i da se jako dobro snalaziš (obzirom da nemaš klince) – ali, meni se nekako čini da ti u svemu jako lepo plivaš osim u „svom životu“ /gle, tek te „duboko“ i osobno upoznajem – možda griješim, ali, čini mi se da si jedino sa sobom na „vi“ iako, u pravu si, ponekad opreza – nikad dosta /dokazano/, ali, ne pretjeruj – na greškama uči, ne ponavljaj ih, ali, idi opušteno dalje :-)/. Dakle, pridružujem se željama tvog Mladenka, ali i još nekih tvojih prijatelja ovdje - i, dragi moj, ja sam sigurna da se samo trebaš opustiti i prepustiti a ne grčevito se boriti ( a jel ti znaš protiv čega?) :-)
    Iskreno, pretpostavljam Mladenovu facu, ali, ipak, morat će je, kad se opet sretnemo, ponoviti – to želim vidjeti iz prve ruke :-) velika ti pusa

    avatar

    24.08.2012. (17:36)    -   -   -   -  

  • gali

    prvo ka prvo Poklepoviću; ne razumin šta je to "tićek" ?! koja je to vrsta tice,jel pjevica il grakatalkovica neka? :-)) drugo ka drugo ,vidin da si nas puno lipo i šesno privesla...dakle sad razumin odakle onolika gladušina bila,ajme,ajmee, a treće ka treće; tebi ama baš sve ma di da si uspijeva pritočat u ajme poslove pa te lipo pitan sad; a koju li sad ricetu splova kad si lipo tražija jablonke, jablonke dobija, p a onda ne znan kojon brzinon uspija trampit z a štrudl?;-) ovo dosad nezapamćeno ,plova mi ...a ,ček malo..moran s ecurikat ,jerbo još mi neš upalo ono samo tako u vidosloovoplov ...:-)))

    -da Mlađo, pod punon kaznenon i krivičnon odgovornošću tvrdin ti da za ovoga tovara nema nade!!!ti lipo i dalje šumprešaji ka i dosad,a viš da mu je na -stani,pani-da te stmop...niskopodnooo...;-)))duboko s enadan,a i virujen da si osta na svojin milin malin nogican čvrstimice,jerbo taki prizor na četreset stupnjii da plovaš mu vitaminojabukovićeee,a on ,što se iz ovoga lipo vidi splova " tri u jedan" ne moš virovat i gotovo....:-)))

    avatar

    24.08.2012. (20:21)    -   -   -   -  

  • gali

    da " oduzelo ga" ajme,ajmeeee;-)))

    ti tikvešo kako god i ma šta god da izabereš ma super izabereš. i sad mozgan zašto mi pada pismica ova na pamet;
    nije lako bubamarcu zum zum um zuuum....
    aloo bubamaracccc,zujalo jedno dabili zujaloooo i da znaš ija bi da mi je bilo " zapisat " Mlađinu facu..jel to bilo Mlađo ono kao : medanimahrani i majucnu i mamili i baki akiii...;-)))

    avatar

    24.08.2012. (21:08)    -   -   -   -  

  • smotani

    Dvadeseti veljače hvala ti draga Veljačice.... a ne znam.. pa nisam niš posebno..ali da se magnetić privukao, je... da je preslatka...je i, da, osvojila me;) i, nekako sam poprilično siguran, bit će još kojih susreta a naravno i lijepih događaja i ponekih detalja koje ću, siguran sam, pamtiti a neke vjerojatno i podijeliti.... jer, obožavam dogodovštine sa malima ;)
    I znaš – nikak ne spavam po ovim vrućinama...ali, neki snovi me ganjaju – doduše, ne ovi na koje si ti mislila;)
    Tebi ugodan dan želim ;)

    Crna kraljica a ti si mene sad slatko nasmijala...čitajuć što si napisala vidio sam ( a ja uvijek odmah u stvarnost) kako u jednoj ruci imam štrudlu a u drugoj lego kocke;))))
    Hvala ti draga Kraljice..a jesam li ja tebi ikada rekao kak si ti guba_ e pa ako nisam, sad ću:)))) veliki i topli ti pozdrav

    S.D. a tak vi imate gužvu na poslu – ogovarajuć mene :P sad bar znam zakaj sam onak luđački štucal – jer vi kad se nekoga dokopate..c.c.c e sad, kaj se klope tiče … ne mislim se ispričavati, ali, stvarno sam htel podnositi “torturu”…ali, kad je onak zamirišala…. A ko bi joj odolio…daj, ne smij se mislil sam na štrudlu :) a sad ove tvoje misli… bum ti nekaj šapnul… tek me budeš popraf upoznala… ali, iskreno, a kaj ja znam… nego, pozdravi dragog I nekak si mislim… I vama bi jedno plavooko lepo pristajalo :)
    A ko se bori ? ma daj, viš da jedva dišem ovih dana… kakva borba ,nema trošenja energije ( po preporuci mog liječnika i ljekarnika – to mi je tak guba:)
    A sad faca....mladenova... hihihi... kak ide ono... „neponovljivo“ :)
    Pusa i tebi i, garant si već krenula pa... sretan put, uključi klimu, ( jesi naučila di se toči voda za brisače? Hahahhah) i polako... imate vremena, ne žurite.... i, naravno, dobar provod ( ak bu kakvog odojka, janka... bar me se u mislima seti:))))

    Gali ovak draga moja „tiček“ ti je u malom jeziku...“striček“...e sad kakva je to tica... kaj da ti objašnjavam...znaš:) hahah si ti vidla kak se ja brzo snađem – od jabuka do štrudle u par dana... ma genijalno;)))) dakle, ne pamtim kad sam toliko jabuka pojeo.... ali, štrudla...e.... bila je zakon...
    Hehe e u pravu si...nije lako „bubamarcu“...ali, bude.. jednom...
    Da tri u jedan..kak znaš da sam si smučkal kapućino?;))))
    A zapis njegove face... ma ostat će mi cijelog života zapisan..... koji lik;))))) kak sam i S. rekao.... neponovljivo :)

    avatar

    25.08.2012. (07:13)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    eh dragi prijatelju...tvojoj dobroti nema kraja...pretače se u nedohvatljivu ljepotu ljudskosti...tekst i tvoji odgovori su govor cvijeća...antologija ljubavi čovjeka prema čovjeku...divno je što postojiš....-))

    avatar

    25.08.2012. (16:59)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Topla si ti duša, dragi Smoto, a djeca to odmah osjete ;
    osmijeh ti i pozdrav

    avatar

    25.08.2012. (17:19)    -   -   -   -  

  • gali

    neponovljivo jel? klik? ma nemoj mi reć Kažimire pl.Poklepoviću dabili potavuljaniiii!,-)))
    Mlađoooo, oš " igračku" nikad viđenu dosad z a tovara ovega nad tovarima, pa da vidimo njegovu " facu" kad mu ulizeeee u kamaruuuuu?;-)) ako oćeš , šapjiiiii! jes čuo?! jesi! razumija?! da šta nego jesi!:-)) a kad mu bidneš pridava , zapameti da u sebe imaš aparatić ,pa ga spucaj slikovno ,eeee to će bit " faca nad facama"....;-)))
    i špijat ću ga; tamani janjetinu mladuuu,a klepeće o odojčadiii, ne moš virovat, časnu rič ti dajen svoju ovozemaljsku pomorsku!;-))

    avatar

    27.08.2012. (00:24)    -   -   -   -  

  • smotani

    Odmor za umorna srca draga moja ... ako se tako doima... zaslužna je moja majka koja je to usadila u mene i kroz život me učila kako živjeti i kročiti kroz njega...ako sam dio zapamtio, dio proveo u život... nadam se da njezin trud, ljubav, ustrajnost nije bila uzaludna....
    Hvala ti draga prijateljice... topli ti pozdrav

    Vitae... ;) hvala ti draga Vitae... kako sam već i našem Srčeku odgovorio... samo nastojim živjeti kako me majka učila... ne znam da li sam baš u svemu uspio ( znam, nisam – nemojmo se zavaravati :) ali... trudim se... a djeca.... imaju neki predivan magnet u sebi :)
    Veliki ti osmijeh i pozdrav

    Gali azo dakle, sam bum rekel.. pa ti niš nemreš „zatajiti“ ...ali, nije da se pravdam... no nije bio neki komad / mislim po veličinbi :)/ ali da je bio ukusan...o jeeee ;) i kaj, pa i to je dijetno :P
    A gle ti njih... oni se buju igrali bez mene? Hm.... a ja? A ja? ;))))))

    avatar

    27.08.2012. (19:52)    -   -   -   -  

  • mamaposebnogdjeteta

    Nakon dugo vremena, navratih. (kao da inače tako ne radim) Dragi prijatelju, rasplakao si me. I to ti nije prvi put! Hm... ništa ne aludiram, ali moram ti nešto reći. Poznajem jednog predivnog čovjeka koji je prihvatio ženu i dijete (dok je ona bila trudna). Tom djetetu je veliki otac, žrtvuje se i živi za to dijete. Sretna su obitelj. Od srca vjerujem da će i malena naći tatu, jer u narodu ima jedna izreka: "Nije otac koji (ispričavam se na izrazu) napravi dijete, već tko ga odgoji." Tebi Smotani, želim potpuni oporavak i skoru titulu "Tate", ako je volja Božja. Moje poštovovanje i veliki pozdrav!

    avatar

    28.08.2012. (09:42)    -   -   -   -  

  • gali

    ma ko -za taji?!:-) Ti?-) ma nemoj mi reć petrusimule, jel znaš ti da se u nas kaže umisto -tajko-tajo- od milja, znaš,valjda.e pa ti si za "taju" stvoren kako god okreneš,lipo si to gori argumentova, e sad ,ovo drugo :koja jaja oš sad ebla te jaja?:-) viiidiii gaaa, moš dobit i na joko i uko, i u meko i u tvrdo i kako god oćeš,a ovo za dijet pa no, nekako nisan uvjerena da ti je naškodilooooo!;-))))

    avatar

    28.08.2012. (14:53)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Dobra ti večer prijatelju. Ja malo kasnim, bila sam 10-ak dana na moru bez računala. Čini mi se da s ti proveo nekoliko dana u bolnici, no zaključujem da si izašao i vjerujem da si dobro, da su bile u pitanju samo obične pretrage.
    Uživaj u ovim predivnim danima kasnog ljeta, ja sam proteklih 10 dana zaista napunila baterije a u ponedjeljak krećem opet na posao, opet stare brige i problemi.
    Laka ti noć.

    avatar

    28.08.2012. (23:19)    -   -   -   -  

učitavam...