već 18 dana ne jedem ugljikohidrate. za ovo bih mogla ubiti !
14.06.2012. (07:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
m.
vidim i ti gledaš 24kitchen :) ja sam probala odmah drugi dan nakon emisije raditi ove njoke i umak i od tada sam ih radila svaki drugi dan jer su moji poludili za njima :) i super mi je i onaj puding od čokolade sa amarettom kojeg su radili u toj epizodi. mljac mljac
14.06.2012. (08:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja volim i jedne i druge, a što se tiče svježeg sira, to je bila jedna od rijetkih stvari koje nisam voljela, a onda sam otkrila tu u Irskoj neki zrnati i obožavam ga. Ricotta? Njam!
14.06.2012. (23:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sum
Svaka čast njokima. Ali da budu još bolji i ukusniji predlažem da ih umjesto "NJOKE" zovemo "NJOKI" kako i zaslužuju. Prema talijanskom gnocchi = valjušci. Dobar tek.
15.06.2012. (07:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nataša
već 18 dana ne jedem ugljikohidrate.
za ovo bih mogla ubiti !
14.06.2012. (07:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
m.
vidim i ti gledaš 24kitchen :) ja sam probala odmah drugi dan nakon emisije raditi ove njoke i umak i od tada sam ih radila svaki drugi dan jer su moji poludili za njima :)
i super mi je i onaj puding od čokolade sa amarettom kojeg su radili u toj epizodi. mljac mljac
14.06.2012. (08:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ed hunter
ovo izgleda odlično, sad još samo moram nagovoriti nekoga da mi to pripremi
14.06.2012. (15:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphinA
Ja volim i jedne i druge, a što se tiče svježeg sira, to je bila jedna od rijetkih stvari koje nisam voljela, a onda sam otkrila tu u Irskoj neki zrnati i obožavam ga.
Ricotta? Njam!
14.06.2012. (23:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sum
Svaka čast njokima. Ali da budu još bolji i ukusniji predlažem da ih umjesto "NJOKE" zovemo "NJOKI" kako i zaslužuju. Prema talijanskom gnocchi = valjušci. Dobar tek.
15.06.2012. (07:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
ima i jedan recept gdje se zovu njoki, te nisam sama radila :D
15.06.2012. (18:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Njoke s kravljim sirom isto sama pravim, ove s krumpirom, naravno, kupujem ;) Ovo mrak izgleda. Meni bi bili super i bez tune ;)
15.06.2012. (22:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Ovo je predobro :) Njoke radim inače samo s krumpirom, vjerujem da su s ricottom još bolji, ali nekako mi je žao skupe ricotte :)
16.06.2012. (10:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...