Komentari

matejuska.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • Shelly Kelly

  ... :-)

  avatar

  14.06.2012. (09:59)    -   -   -   -  

 • ToxFox

  Prvi ulazak u more... šta bih o njemu sve imala reći.. o uvlačenju stomaka, prvim bolnim koracima po kamenju, brizi o 'ispalim' djelovima, podsjećanju na godine koje nosim, hladnoći, razmišljanju kako izgledam ako se močim kao babe komadić po komadić ;)
  .... i onda uronim odjednom ... i još uvijek sam mlada :)))

  avatar

  14.06.2012. (12:17)    -   -   -   -  

 • marchelina

  Da, to je to, Toxi :)

  avatar

  14.06.2012. (12:20)    -   -   -   -  

 • hannah

  Ove godine odlučila sam biti hrabra i bacila sam se u more ne čekajući
  da se temperatura popne preko 20. More je bilo 19 stupnjeva i taaaako
  sam se smrzla... Ne glumim više hrabrost, pričekat ću još malo... :))))

  avatar

  14.06.2012. (13:17)    -   -   -   -  

 • Neverin

  ja sam se bacio za prvi april i sav sam bio živ tog dana, isto sam ponovio za prvi maj. E da vidiš, mladost i baš ne pomaže u nalaženju posla a ni razni certifikati, mislim da mogu ići odraditi sve tečajeve i kursove koje plaćaju u HZZ-u i dalje ne bi bilo niš. Zato gledam prema Kanadi, mislim da bi tamo poštovali one koji žele raditi...

  avatar

  14.06.2012. (15:16)    -   -   -   -  

 • Ani ram

  Leči, leči,
  a ove ga godine tek jedva vidjela...

  avatar

  14.06.2012. (15:26)    -   -   -   -  

 • gustirna

  Na moru nikad nisi sam... :-)

  avatar

  14.06.2012. (20:08)    -   -   -   -  

 • Sapunerija

  ja san se ove godine u aprilu okupala u Odisejevoj špilji. Nema hrabrosti do toga :-)

  avatar

  14.06.2012. (21:17)    -   -   -   -  

 • Zena gaza

  Uvijek sam se divila ljudima s mora, na toj povezanosti s morem, sa suživotom s prirodom. Meni to u Zagrebu fali, to fali ljudima u urbanim sredinama, ne možeš biti prisan sa asflatom, asfalt ne daje toplinu, snagu, ne puni baterije, u ovakvoj sredini sve nedaće moraš sublimirati s maštom, malim komadićem zemlje na balkonu,...... nema te ljekovite prave veze s prirodom.....

  avatar

  14.06.2012. (22:28)    -   -   -   -  

 • blade777

  More uistinu liječi sve, pa tako i ove probleme koje si ti navela. Jer, što će ti struja i preveliki računi, kad si blizu mora?
  Što će ti posao, ako nemaš vremena za uživanje. Tada samo moraš razmišljati o tome kako ćeš napokon biti u stvarnoj slobodi, bez posla.
  Ti si realno u prednosti: radiš koliko hoćeš i kada hoćeš, a ne moraš strahovati od ovrhe.
  Ne bi trebali strahovati ni većina svih drugih građana. Jer, ako je država u ku**u, onda nema nikakvog plaćanja i plaćanja nikome. Ako je Hrvatska bankrotirala, a jeste, onda nam trebaju točkice, pa da imamo svi podjednako, što je realno i pravedno. Samo realne potrebe za pokrivanje troškova života, a sve drugo bi trebalo postati državno vlasništvo.
  Oni koji samo misle da imaju najviše, žive u zabludi, pa troše ono što je njihovo i ono što nije. Takvi su državu(sve nas) najviše zajebali.

  Postoji realan izlaz i za one koji rade a strahuju od ovrha: otvoriti posebni račun u Fini, a potom prebaciti 2/3 primanja na taj zaštićeni račun, tu ovrha ne može sjesti. Znači da uvijek ostane za život.
  A banke? Pa te gulikoške ustanove i jesu dovele do bankrota države(većinu svih nas), a najveći apsurd je što ih država, ovakva propala, još uvijek štiti.
  To je poput sindroma koji zahvati zlostavljanu osobu, koja, kad se ima kazniti krivac, štiti samog krivca, tj. zlostavljača, a svoj jad uopće ne primjećuje.

  avatar

  15.06.2012. (06:54)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...