Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • D.

  Zato ponekad mislim da bih trebala prestati čitati ovaj blog, ali znatiželja je jača. :D

  avatar

  20.05.2012. (20:46)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Kao što je rekao jedan filozof: "I have no reason to lie. With all that I know, the truth is FAR more entertaining" :D

  avatar

  20.05.2012. (22:09)    -   -   -   -  

 • edcatra

  Ženski game totalno postoji. Nismo sve rođene talentirane u tom odjelu. Neke od nas su to morale i naučiti u kasnijoj dobi. I btw ja sam feministica koja voli game.

  avatar

  21.05.2012. (08:41)    -   -   -   -  

 • Pero

  Ovo je zapravo žalosno jer muškarci ispadaju iskompleksirani jadnici koji glume da su nešto što nisu (osim ako već u startu nisu igrači). Ne treba ni s Igrom pretjerivati... Drago mi je da naše "konzervativno" društvo još nije tolko napredno. Stay Beta!

  avatar

  21.05.2012. (14:39)    -   -   -   -  

 • Cakana

  U vezi radionice za žene poduzetnice: naravno da jest diskriminacija - pozitivna diskriminacija.

  avatar

  21.05.2012. (16:21)    -   -   -   -  

 • B.

  feminizam 21. stoljeća mi je nekako prešao u pokret dlakavih pazuha, bez pravog, zajedničkog motiva (agresija agresije radi). iz pokreta ravnopravnosti prešlo je u morbidnu šaradu butch ženturača koje forsiraju stav, bez ikakvog truda da im i pogled sadrži nekakav kredibilitet.
  što se ispovijesti tiče, još uvijek vjerujem u onu zdravorazumnu intuiciju koja će te upozoriti kada ti se takvi igrači približe.
  a i takozvana nesigurnost u prilaženju - zar je ne dijelimo zapravo svi?

  avatar

  22.05.2012. (12:42)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @edcatra: cool, drago mi je. Ali i dalje držim da je ideja besmislena jer je a) ženska privlačnost puno više vezana za izgled nego muška, i b) vrlo sramežljiva, društveno neuravnotežena ili nespretna i sl. žena i dalje ima veliku šansu pronaći partnera, dok suprotno ne vrijedi.

  Reći "hej", treptati okicama, isprsiti se i nasmiješiti na neki flert nisu igra.

  @Pero: Ma shvaćam što hoćeš reći, ali nemoj mi tu s tim "samo budi svoj" jer se ja odmah hvatam za okidač...
  I naprotiv, naše "konzervativno" društvo je vrlo amerikanizirano, možda i više od nekih zapadno-europskih zemalja ;-)

  @Cakana: svaka diskriminacija je i pozitivna i negativna istodobno, ali to je ne čini dobrom. Mogli bi tako reći i da su prije 100 godina bijelci bili pozitivno diskriminirani u odnosu na crnce.

  @B. To se sasvim slažem. I da, detekcija igrača bi morala biti nešto razumno lagano za žene, pogotovo uzevši u obzir njihove superiorne vještine u čitanju jezika tijela. Ali problem nastaje u motivaciji, tj. kad su osobine igrača ono što ih uzbuđuje...

  Iako, budući da žene u pravilu nikada ne prilaze (čast iznimkama!), ne može se reći da tu nesigurnost dijele svi.

  Novi post: Ne treba ti operacija grudi

  avatar

  23.05.2012. (00:04)    -   -   -   -  

 • edcatra

  @Igniss Istina. Ali s igrom možeš puno više :). Pogotovo ako želiš kvalitetnog partnera. Kao cura mogu bilo kad pokupiti seks za jednu noć. Ali naći kvalitetnog dečka (muža), e za to se treba i potruditi.

  avatar

  23.05.2012. (08:52)    -   -   -   -  

 • Pero

  @Igniss, ok, ali ja sam žensko, :-), a kad čitam, recimo, Solomonov blog, lik me se čini kao sociopat koji u žvotu nema ništa osim Igre. Mislim samo da Igra može biti opasno oružje u krivim rukama, iako bi većini trebalo samo malo Igre da se apgrejdaju.

  avatar

  25.05.2012. (17:14)    -   -   -   -  

 • Igniss

  E kvragu, pa čemu onda takav nick, osim ako ne misliš na instrument za pisanje :P Ne znam, meni se Solomon čini jedan od najnormalnijih, najviše zbog onog posta da žene mogu lijepo ostariti. Vrlo je ljudski, i nije opsjednut neobaveznim seksom (čest prigovor Rooshu, recimo). Mislim da je recimo Roissy (Heartiste) netko tko bolje odgovara tvom opisu - u principu se slažem s njim, ali stvarno je ekstreman i ponekad jako neugodan.

  avatar

  25.05.2012. (20:04)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...