Komentari

finaklopa.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • meštar

    jelo mi se čini jednostavno, ali razmislit ću još hoću li kupiti njoke ili ih probati napraviti sam

    avatar

    29.04.2012. (11:14)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Već sam se par puta zeznuo kod domaćica starog kova pohvalivši im njoke. Gdje je došlo do greške? Pa u mojoj percepciji i pretpostavki da su njoki domaći. Već pri samoj pomisli na domaće njoke odmah su mi bili fini. Naravno, pogotovo ako je umak bio sličan deliciji koju opisuješ. Istina, nisam iznimka, tj. puno sam puta svjedočio komediji zabune gdje ljudi hvale nešto što nije to što oni misle da je ;)

    avatar

    30.04.2012. (11:43)    -   -   -   -  

  • Ella

    Umjesto posebne daske, za rebrasti oblik njoka može poslužiti i obična vilica. Ili još bolje - unutarnja strana ribeža za sir. Time će, osim točkastog oblika, njok dobiti i rupicu od pritiska prstom koja je i praktična za zagrabiti malo umaka uz njoke:) Dobar tek!

    avatar

    27.12.2012. (13:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...