Komentari

snowwhitebeautyful.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Sour Girl

    Ajme ja sam si isto htjela naručit 120 palette s amazona, al me
    sestra odgovorila jer mi ne treba iskreno, ali ja bih to jako jako htjela
    imat u kolekciji, ono, jednostavno zbog sebe.
    Ne mogu vjerovat da si ovo platila samo 9 funti, pa takva cijena je
    za takvo nešto ovdje kod nas u Hr gotovo nemoguća.
    A gle uvijek se možeš bavit make-upom sa strane, čak i ako ti uleti
    neki turbo bolji posao. U ovome ćeš uvijek moć uživat i eksperimentirat.
    :)

    avatar

    12.04.2012. (12:52)    -   -   -   -  

  • Snjeguljica

    Da, znam, ni ja nisam mogla vjerovat, stvarno se isplatilo. I danas sam bila u njihovom dućanu (nisam doduše ništa kupila), ali svako malo imaju neke novitete po vrlo povoljnim cijenama, tako da je to stvarno super prilika za one koji se uče šminkanju. Iskreno, što se tiče sjenila, ovaj brend mi je bolji od Maybelline i Deborah, stvarno mi se sviđa.

    Istina, u Hrvatskoj nema šanse da se nešto ovakvo nađe po ovoj cijeni, šteta što nema tih dućana kod nas jer znam da bi mnoge oduševilo.

    Istina, make-up će mi uvijek biti hobi, a s vremena na vrijeme nešto novca uložiti u to nije loše.

    Vidjela sam i ja te palete na Amazonu, na ovom britanskom su dosta povoljne (za britanske standarde, iako ni za hrvatske nisu skupe), no dok to dođe do Hrvatske treba platiti i poštarinu tako da se skupi troška, no ako želiš paletu nemoj žaliti jer iako je nisam nikad isprobala mislim da je 120 paleta vrhuske kvalitete, bar su tako cure rekle u recenzijama

    avatar

    12.04.2012. (18:40)    -   -   -   -  

  • Penny Dreadfull

    ja sam inače sucker za sjenila,uz gomilu malih paletica od 2-3 sjenila, imam jednu veliku paletu i to Urban Decay 15th anniversary palette koja me raspametila na prvi pogled tak da mi nije bilo žao uložiti novce jer ipak traje i po nekoliko godina =) no s obzirom na nijanse pogodnija je više za izlaske i sl. nije baš za svakodnevnu uporabu,ali ova koju sestri šalješ mi je genijalnaaaaaaaaa, mislim da je prva liga za svakodnevnu uporabu i sad idem googlat kak da dođem do svoje na 1. plaći..već vidim ak nastavim čitat tvoj blog da ću bankrotirat :D btw. blog ti je odličan, a ako zatrebaš besplatan blog predložak rado ću ti napraviti, svakako se čitamo =)

    avatar

    13.04.2012. (14:32)    -   -   -   -  

  • Snjeguljica

    Draga Emily,

    Urban Decay nisam još stigla isprobati, iako će i to uskoro doći na red, jer sam čula da je kvaliteta vrhunska. Ja sam se, pak, neki dan nameračila na neku smokey eyes paletu od Too Faced, pa ću pričekati malo da uštedim štogod novca i onda u kupovinu.

    Sestra je bila oduševljena kad ju je vidjela, a uskoro još nekim prijateljicama planiram pokloniti slične stvari.

    Hvala na komplimentu, Emily, i ja sam pročitala par postova s tvog bloga i super mi je, stavila sam ga na listu i sgurno ću te pratiti. Sviđa mi se dubina tvog razmišljanja i način na koji se izražavaš, a čak se i prepoznajem u dosta stvari koje si tamo opisala. I inače volim slušati i čitati djela pametnih i kreativnih ljudi, tako da mi je baš drago da sam vidjela tvoj blog.

    Hvala na ponudi, baš lijepo od tebe, rado bih to vidjela.

    Pozzz

    avatar

    13.04.2012. (22:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...