Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • blogerica

    žene su ipak dame, mi to riješavamo na nježniji način i neka tako bude, kvantitativno još i više jer je to u današnjem svijetu potrebno. :)

    avatar

    03.04.2012. (19:38)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Šta ću ti reći.. Jednom sam bila u situaciji da je tip bio neugodan prema meni, jako!... Nisam niti stala da porazmislim o "bijelim vitezovima", niti da odmjerim koliko je veći od mene, jednostavno sam sijevnula! Verbalno, naravno..ali da je išlo dalje, vjerujem da bih grizla, čupala, udarala, pa makar i batina dobila... Nekad sam jednostavno slijepo bijesna... bila :)
    Mada vjerujem da bih i sad postupila isto..

    avatar

    03.04.2012. (21:14)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Tox: Pa, barem se može reći da si racionalno razmislila o tome i prije i poslije :)

    avatar

    03.04.2012. (22:35)    -   -   -   -  

  • sexy bitch

    Ne znam, vjerojatno si mi žene i jesmo same krive što nas muškarci sve manje štite, ali ja ne mogu odoljeti zabiti lakat u trbuh muškarcu koji me zašlata ili ga pogoditi koljenom u jaja. Mislim da bih eksplodirala od bijesa da mu se ne osvetim i ne kaznim ga što me ponizio. Najgore mi je kad vidim npr. u tramvaju kako stariji čovijek šlata curu, a ona se pristojno odmiče i ne usudi reagirati. Ne znaš koje je to poniženje.

    avatar

    04.04.2012. (00:28)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Aaaah, poznato prokletstvo zagrebačkih tramvaja. Ipak, koliko god to bilo ponižavajuće nije li jedna od odlika pametne osobe (pogotovo emocionalno pametne, kao što su žene većinom) da pažljivo bira svoje bitke? Na mjestu takve cure bi bilo bolje da traži pomoć od službene osobe (konduktera) ili zove policiju. Jer ako bi ga zabila laktom i on je jači, dobre su šanse da doživi nešto još puno gore nego ono pipanje od prije.

    Napominjem da navodim da smo mi "Sodoma i Gomora Europe". U razvijenijim državama je manje "šlatanja".

    avatar

    04.04.2012. (08:49)    -   -   -   -  

  • Crna Marica

    Ja sam imala tu priliku potući se s jednim "muškarcem" prije par godina. Bilo je tome tako da se frajer, na koncertu koji smo skupa pohađali, stalno nešto gurao iza mene, a svaki put kad bi prošao, mene laktom pod rebra. Pa sam se ja dvaput, triput, petput fino pristojno izmakla, a šesti put je dobio on moj lakat pod rebra. Pa se usudio ošamariti me (isprdak je bio za glavuipo niži od mene, k tome još i razrok pa se i danas pitam je li se namjerio na pravu osobu?), na što sam ja njega šakom u glavu, i tako je počela marisana.
    Imala sam tu sreću da su iza mene stajala dva bijela viteza, pa kad sam ja počela posustajati, došli oni pravit reda.
    Cijelo to vrijeme su zaštitari stajali mirno i smijali se.
    I koliko god ovaj brabonjak bio nizak, kažem ti - bio je bar triput jači od mene. Samljeo bi me.
    Elem, my point jest da treba biti fin i pristojan, ali kad netko provocira, treba vratit istom mjerom. O posljedicama se, ionako, tek kasnije razmišlja.

    avatar

    04.04.2012. (09:58)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    hahhahhah Crna Marice :))))))) You go girl!

    avatar

    04.04.2012. (19:01)    -   -   -   -  

  • sexy bitch

    Gle, ok da se razumijemo, takve se situacije događaju u pravilu u gužvi preko dana i, vjeruj mi, to rade papčine kojima bi bilo neugodno da ih se "otkrije" pa ne uzvraćaju nikad. Zetovci bi se brijem smijali primjedbi, barem većina njih, a policiji bi bilo glupo, imaju oni važnijeg posla. Ne znaš ti kako je biti žena. Sve je to lijepo racionalno analizirati, ali kad se nađeš u takvoj situaciji, razum ne šljaka. Bar meni. E sad, što se izlazaka tiče, znam da nije pametno osvečivati se ako nemaš u pozadini zaštitu jer nikad ne znaš koja se budala može namjeriti. Tu se slažem s tobom.
    p.s. Talijani su gori od nas. Barem 100 x.

    avatar

    04.04.2012. (21:51)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ha, sve vaše priče su inspirativne, ali ozbiljno se brinem da netko od vas jednog dana ne zagrize više nego što može progutati... :P

    Novi post: Čitanje jezika tijela

    avatar

    04.04.2012. (23:25)    -   -   -   -  

  • abc

    U danasnje vrijeme je sve vise-manje otislo kvragu, namece se drogiranje, rastave, varanje, homosexualni brakovi kao nesto pozitivno... sve je to IN. A da o ponasanju zena ne govorimo kako se ponasaju u danasnje vrijeme. Gledajuci oko sebe sve je to zalosno. Ako lako nabavljas travu ili speed dobar dio zena se ljepi za tebe i to placaju naravno vaginom. O varanju i svemu tome ne treba ni govoriti. Dovoljno je da malo pratis situaciju oko sebe i svasta zamjecujes.

    Sto se tice ovog gore videa ova kučka je dobro i prosla, vidi se da je ostala iznenadjena. Zna da se zenama svasta tolerira ali di joj je pamet bila muskarca napasti verbalno a onda nakon par sekundi i fizicki. Zanimljivi su ovi kreteni okolo sto navalise na njega i jos ga namlatili. Ispali su totalni kreteni bez mozga, umjesto da puste malo situaciju da se razvija oni navalili na njega. Da je kojim slucajem doticna bila jako ruzna i debela drugacije bi oni odreagirali.

    Nebih nikad ja prvi zeni zaljepio pljusku ali u ovoj situaciji kao na videu odalamio bi je sto jace mogu.

    avatar

    09.04.2012. (17:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...