Komentari

elyca.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • reginaelena

    Ja sam u uzrastu gdje se još uvijek traži Lego, ali onaj od 100 eura pa na dalje...Pošto smo familijarno svi odradli po jednog Lega za zasluge u školi, rođendan i dobro vladanje, ostatak mališa mora kupiti sam tako što će štedjeti i zarađivati pomažući u nekim sitnim poslovima...kad je skupio 50 eura pitali smo ga da li želi da kupi za taj novac novu Lego igračku, na šta nam je on odgovorio: "Pa nisam lud da sav novac koji sam ušteio dam na Lego:"..Znači, neka samo zarade ili uštede pa neka si kupuju šta god žele, ako to budu više željeli tada:))

    avatar

    29.02.2012. (20:40)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    moj je tako htio sunčane naočale. i gleda ove, one. tad su cijene još bile u tolarima, pa kaže : nije ovo skupo, samo 12000 tolara. a ja se sjetim da ima on svoje uštedjevine, pa reko, kupi si od toga. i misli on, misli, i na kraju je nevoljko kupio jedne za 6700 i još prokomentirao : malo mi je puno dat 7 jurjev za jedna obična očala! dok sam ih ja kupovala, nisu bile skupe ni one duplo skuplje.
    mobiteli su nešto na što ne patim pet posto. služe mi isključivo za poneki poziv i sms, te kao budilica. surfanja, mailanja, fejsanja, downloadanja ili boganja preko nečeg tako sićušnog mi ovako ćoravoj ni ne padaju na pamet.

    avatar

    01.03.2012. (10:45)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    iPhone jest gadget i ovdje ga ima gotovo 80% populacije ali što je opcija? klasični mobitel, neusporedivo lošije iPhone kopije drugih proizvođača ili pomalo zastarjeli Blackberry? a o auteku da ne govorim ... :lol

    avatar

    01.03.2012. (19:54)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Ko da ne znaš da je djeci najveći gušt zekit starce, to je dokaz pobjede i
    nadmoći, sve je u granicama normale. Kad budu otvarati usta a ti ih ne
    čuješ to je dobra izolacija na prozoru a ti na kiši, tu ti pomaže praćka.:)))

    avatar

    01.03.2012. (20:42)    -   -   -   -  

  • Elyca

    @regina ...pa zna dite da će dobit :-)

    @kojotica ....moju kćer zovemo lihvarkom ....ona od pete godine posuđuje novac uz kamatu....zato je i danas tako dobra u matematici

    @bocaccio...valda je to zato jer patimo za Američkim proizvodima?

    @pope... čekaj kad te napadnu zbog sexualnog života.... i to sam doživila :-)

    avatar

    01.03.2012. (21:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...