Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Snjeguljica

    Članak savrše, jako duhovit (popišala sam gaće od smijeha), ali 100% istinit. Moje vjenčanje je uskoro i ne pada mi na pamet pravit nikakvu sličnu pompu, zato mislim da je ovo dobar savjet za sve buduće mladence

    avatar

    29.02.2012. (01:33)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Ah, morat ću se suzdržati da umjesto komentara ne napišem čitv post. Kao prvo, gdje vam je vatreno oružje? Kad se onomad u Oklaju ženio bratić mog bivšeg muža bilo je i bacanja bombe na već sto puta miniranu i izrešetanu srpsku kuću uz cestu, a svatovi su pucanjem iz vatrenog oružja uzrokovali i manji požar.

    Moja svadba imala je 30 uzvanika i najbolji dio mi je bio kad smo se mi mladenci i kumovi gađali korom naranče i kad smo među prvima zbrisali kući u starom kumovoj alfi Giulietti gdje je kuma morala držati stražnja vrata da ne bi ispala van. To je bila divna protuteža mečki u kojoj smo išli do općine (niste valjda mislili da se sotona poput mene vjenčala u crkvi... doduše jesam kasnije prije nego što se mladunče krstilo, ali o tom po tom...).

    A rastava mi je bila slatka, simpatična i peace of cake. I daleeeeeeeko jefitinija od svadbe.

    avatar

    29.02.2012. (08:09)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Vidi mene seljačine, uopće nisam čestitala Luxonu..... Što god da srali (osobito mi rastavljeni) ipak je vjenčanje jedan lijep dan u svačijem životu.

    avatar

    29.02.2012. (14:48)    -   -   -   -  

  • kunj

    Brak je sranje!

    avatar

    01.03.2012. (12:34)    -   -   -   -  

  • pexa

    ..sto rece moj matori burazeru, kad je ovaj saopstio da namerava da se zeni - ''sine, da se ozenis i obesis, nikad nije ni kasno ni rano. kad god resis, znaj da je pravo vreme'' :))

    cestitke Luxonu. nek je srecno! ;)

    avatar

    01.03.2012. (16:37)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ulažem prigovor! diskriminirate bacanje buketa i podvezicu! to su žemski vrhunci poniženja svake svadbene svečanosti, i šćeta je i grijota tako nešto narodski obićajno priskočit. no kako je ovo ipak opis derneka iz muškog kuta gledanja, taki propust je donekle razumljiv. stoga dopustite`m da za kraj ćestitam vrloskornom budućem mladoženji i kumčini pride, čestitke!

    avatar

    03.03.2012. (18:34)    -   -   -   -  

  • Šima

    Auuu
    Pa čestam Luxonu
    i nek potraje

    avatar

    04.03.2012. (17:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...