krenula je sezona zimskih variva, vidim. inače, i kod nas je na meniju dosta često taj krumpir paprikaš, u raznim varijantama (nekad je "ćorav", što znači da u njemu nema mesa). mi smo ovaj tjedan grah, faširance s varivom od kupusa, špagete carbonara, i eto, što i ti kažeš - prođe tjedan kao da ga nikad nije ni bilo. kod mene danas pohane šnicle, kupus salata, kukuruz i krumpir u vrhnju. ništa specijalno, klasični nedjeljni ručak.
12.02.2012. (10:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
danas sam imala malo juhe, malo pašte sa šugom od mljevenog mesa, malo ombola koji sam okrenula na tavi, krumpir ispekla u pećnici, napravila tvoje mafiniće sa jabukama, pa ja vatao tko je što stigao :-))) najradije bih komad ove tvoje pizze.
12.02.2012. (16:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
12.02.2012. (16:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DalmatiaGourmande
Draga, vidi se da ti godi šta je proša ovaj tjedan. Prije svega, snig mi je bia vesel 2 dana, posli toga nam je auto krepalo od hladnoće, vani se ljudi polomili, svei kupuje neke lopate umisto da ostanu doma i uživaju. Za one koji rade, nadam se samo da neće ukinut praznike koje imamo u 6.-mj jer ćemo onda morat preživlajvat od godišnjeg do godišnjeg - za one koji ga imaju :)
12.02.2012. (18:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zlatna djeva
ja sam danas falše njoke sa falšom pašticadom od pravog mljevenog mesa i zelenu salatu. Nadam se da sam ti dala ideju :))))
11.02.2012. (23:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
nešto falšo moram napraviti ;D
11.02.2012. (23:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Lajk za pizzu i ručkove od srijede i četvrtka :)
12.02.2012. (10:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
krenula je sezona zimskih variva, vidim. inače, i kod nas je na meniju dosta često taj krumpir paprikaš, u raznim varijantama (nekad je "ćorav", što znači da u njemu nema mesa). mi smo ovaj tjedan grah, faširance s varivom od kupusa, špagete carbonara, i eto, što i ti kažeš - prođe tjedan kao da ga nikad nije ni bilo.
kod mene danas pohane šnicle, kupus salata, kukuruz i krumpir u vrhnju. ništa specijalno, klasični nedjeljni ručak.
12.02.2012. (10:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
kak radiš taj kukuruz i krumpir u vrhnju?
12.02.2012. (10:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nataša
danas sam imala malo juhe, malo pašte sa šugom od mljevenog mesa, malo ombola koji sam okrenula na tavi, krumpir ispekla u pećnici, napravila tvoje mafiniće sa jabukama, pa ja vatao tko je što stigao :-)))
najradije bih komad ove tvoje pizze.
12.02.2012. (16:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
nato kod tebe skoro pa švedski stol ;)
12.02.2012. (16:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DalmatiaGourmande
Draga, vidi se da ti godi šta je proša ovaj tjedan.
Prije svega, snig mi je bia vesel 2 dana, posli toga nam je auto krepalo od hladnoće, vani se ljudi polomili, svei kupuje neke lopate umisto da ostanu doma i uživaju. Za one koji rade, nadam se samo da neće ukinut praznike koje imamo u 6.-mj jer ćemo onda morat preživlajvat od godišnjeg do godišnjeg - za one koji ga imaju :)
12.02.2012. (18:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphinA
Zabušavala si znači kad nema slika od drugih dana :).
12.02.2012. (22:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zagrebancija.blog
Kak dugi nis jel kiselo zelje. baš sam se sjetil neki dan kiselog zelja sa žgancima i uz to krvavice..uh..
13.02.2012. (02:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nataša
mesko mi bacat hranu,
pa ih tjeram da sve pojedu :-)
al danas ... skroz sam bez inspiracije ...
13.02.2012. (12:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
ja sam danas zdinstala svinjetinu na kockice, grašak, mrkva, krumpir, volim jušno, pogotovo kad sam bolesna :)
13.02.2012. (19:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nataša
hahahaha, i ja sam jučer to imala :-)))))
i meni paše sve na žlicu, pogotovo kad je ovako hladno.
14.02.2012. (22:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
Krumpir-gulaš, čušpajz zelje...odlična klopa za ove hladne dane!
15.02.2012. (13:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...