Komentari

alenzoric.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • tea

    Svaka podrška TEBI kao autoru.Danas mi je prvi puta palo na pamet šta sam učinila u odgoju jednog bića koje neizmjerno volim. I bila sam zadovoljna odgovorom. . I potpuno mirne savjesti idem dalje.

    avatar

    22.01.2012. (12:13)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Gledajući ovu 'gebels-ovštinu' nešto se počinjem pitati: zašto sam glasovao prije dvadeset godina za neovisnu Hrvatsku?

    avatar

    22.01.2012. (18:12)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    He, he, bjeloglavi beskičmenjak. Dobro si ga opisao u dvije riječi. Ja sam glasao ZA, a ponešto od razloga sam i opisao u svom subotnjem postu, no posve razumijem tvoje razloge za PROTIV i teško da im mogu naći neku zamjerku. Bitno je da se slažemo oko općeljudskih suštinskih pitanja i odgovora, s EU ili bez nje, tj. u EU ili izvan nje. :-)

    avatar

    22.01.2012. (23:37)    -   -   -   -  

  • krajnosti

    E...ja nisam izašla ...Štoviše mislim da nama treba skrbnik jer mi jesmo invalidi.Mentalni invalidi.Problem je samo što nema odgovarajućeg ili barem dovoljno dobrog skrbnika.Rado bih se prepustila njemu...a ne ovoj masi bolesnih,šupljih,izopaćenih kretena.Naravno ta masa nije podijeljena granicama kako to mi mislimo.Djelovala sam najbolje što sam mogla.Umjesto da trošim vrijeme hodajući do birališta učinila sam nešto stvarno korisno.Korisno samo jednom pojedincu.

    avatar

    23.01.2012. (08:01)    -   -   -   -  

  • Padawana

    jesmo, jadni smo i glupi i kukavice. i dobiti ćemo upravo ono što zaslužujemo. jedino je žalosno što neke stvari "zaslužimo" ne svojim djelovanjem nego čisto prstom sudbine da smo tu gdje jesmo.

    avatar

    23.01.2012. (10:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...