Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • slaven178

    za početak dajmo referendumsko NE!

    avatar

    22.01.2012. (09:49)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    nema više politike u moju butigu:D a-a službeno me boli dupe :D

    avatar

    22.01.2012. (10:45)    -   -   -   -  

  • turimti

    malo me zbunjuješ. previše si kritična prema novoj vlasti koja broji manje od 30 dana. bojim se da tvoj strah nije bezrazložan. rekla bih da ima veze s tvojim napredovanjem u službi koje bi imalo vezu ne sa stručnošću već sa onima koji su otišli sa vlasti. točno, ni ova vlast nije bez mana, čak što više pojedinci prave greške u koracima. udar na sakupljače pet ambalaže pod izlikom kako neko u ovoj državi proizvodi tu istu ambalažu za 20 lipa i predaje je za 50 govori da treba obračun s "nekima", a ne sa sakupljačima...prijevoz željeznicom je jeftiniji nego cestama i pravo pitanje je zašto je toliko godina prošlo, a da se nije obnovila lička pruga kao najkraća spona mađarske sa jadranom.
    nije pitanje što radi čačić s naftovodom nego što se nije gradio plinovod družba adria, što smo ruse odhebali svih ovih godina...europa ma kako loša bila je bolji izbor od ovakve "samostojne" politike u hrvata...
    pun mi je nježnik farbanja slijepih tunela i mostova bez pristupnog puta.
    pet automobila u sat vremena ne treba pelješki most. dovoljni bi bili trajekti iz naših škverova...brine me tvoj euroskepticizam dok u isto vrijeme noge točaš u spa centrima u toj istoj europi i krpice i spizu kupuješ tamo...

    avatar

    22.01.2012. (11:24)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ma jok draga turim, nit sam napredovala po političkoj liniji (jer sam apolitična), nit sam nestručna. čak dapače, pre-stručna pa se bojim da me ne frku dalje... puno km dalje...

    avatar

    22.01.2012. (11:53)    -   -   -   -  

  • NF

    hej, lugarićka mi na fejsu odgovorila na moju primjedbu, zamjenica ministra ;)

    avatar

    22.01.2012. (14:02)    -   -   -   -  

  • Bitter

    nisam za ovu vladu, daleko od toga, no moram priznati da se malo bolje osjećam dok mi domovinu u svijetu predstavljaju obrazovani i kolko tolko kulturni ljudi,umjesto gomile komunjara koji su eto, kad je zagustilo, spremili svoje partijske knjižice negdje na sigurno i počeli se zaklinjati u svoje veliko hrvatstvo i katolicizam, i to na čelu s neurotičnom polupismenom babuskarom.
    Al moram priznati da sam u ovih 26 godina koliko postojim, uspjela shvatiti da nijedna vlast ne gleda dalje od vlastita nosa, no uporno biramo između dvije opcije. Dok se to ne promijeni, a bojim se da neće tako skoro, ne piše nam se baš ništa dobro...Lijep pozdrav!

    avatar

    22.01.2012. (16:02)    -   -   -   -  

  • turimti

    ok. ne brini...sredit ću ja to s ovim novim...dovoljno je samo malo zacrveniti se...

    avatar

    22.01.2012. (19:06)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Smatrati ljude glupima je realno. Pogotovo kad barataš s gomilom.
    Da sam na mjestu Pusićke, skakao bih od veselja radi one fore s penzijama. Mislim da je digla odaziv i zastvo barem za pet posto.
    Što je rekla turimti, neću ponavljati, a dodao bih da idemo naprijed koliko god to neuvjerljivo zvučalo i da nas je ovaj referendumdum ubrzao, premda ni približno koliko drugi pad HDZ-a.
    Holyjeva zasad zbori suvislo, a trgovce se može natjerati da onu polovicu kune skinu, pod uvjetom da se to hoće. Pola kune za komadić plastike je barem deset puta previše. Masovni bojkot dućanâ dok se ne urazume i maknu nepoštenu zaradu je nešto za što treba samo volja.
    Da se mene pita, sva bi ambalaža bila povratna.

    avatar

    22.01.2012. (22:06)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    ne znam koja je to priča sa ambalažom ali vidim da je opet neka mućka u igri, a to me ljuti jako...
    poželim ni ne znati što se u Hrv događa, ali od vas blogera čovjek ne može ostat pošteđen baš i da hoće :))

    avatar

    24.01.2012. (00:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...