Komentari

blog-neobjavljneprice-emperatr.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • klaudija

    Svaka cast!!!
    Cini mi se super, a vjerujem da je i cijela knjiga takva...
    Nadam se da ces cesto nastavke stavljat :))
    Cestitam ti..
    I zelim ti puno srece...

    avatar

    11.01.2012. (23:44)    -   -   -   -  

  • tena

    Imas potencijala ali malo trebaš poraditi na nekim stvarima. Rečenice će ti zvučati "pametnije" ako budu malo proširenije, i pripazi da imaš opise u cijelom tekstu a ne toliko nabacane kao što imaš u ovom.
    Radnja mi je super i sviđa mi se jako ali evo, ovo su ti neki moji savjeti. Puno sreće u daljnjem radu!

    avatar

    12.01.2012. (00:11)    -   -   -   -  

  • loky

    Kaj da ti kazem sve znas. Vjerujte mi cure imala sam cast procitat knjigu(iako nevolim citat to mie koma) i kad sam krenula nisam mogla stati zarazno je. :P Misek zelim ti sve najbolje i nadam se da ces uspjet u onome sta volis a to je pisanje prica

    avatar

    12.01.2012. (08:51)    -   -   -   -  

  • Ana :)

    Pree pree dobroo..jako mi se svidaa...sam tak nastavi jer se vidi da imas potencijala za to....jedva cekam dalje pro
    citat..stvarno je super ;))

    avatar

    12.01.2012. (08:54)    -   -   -   -  

  • ina

    Meni se priča baš sviđa. Trebala bi možda proći sve još jednom pa "ispeglati" neke sitne greškice ili popraviti štogod ili dodati ili izbaciti. Tako ja obično radim dok pišem, mada sad već duže vrijeme nisam ništa pisala.

    Ne bih se složila s ovim komentarom gore da su opisi nabacani. Meni se čini da je sve na svom mjestu. Sviđa mi se što detaljno razrađuješ sve likove, a ne samo glavnog lika kao što neki rade. I sviđa mi se što opisuješ prostor u kojem se likovi nalaze. Zanima me što će biti dalje.

    Napravi mi uslugu i samo svrati do mog bloga i ostavi komentar, može tipa i točkica samo ili bilo što jer sad sam trenutno na poslu i ne mogu baš paliti blog editor i dodavati tvoj blog i to, pa da te ne bih izgubila poslije pošto sam slučajno naletila na blog sad.

    avatar

    12.01.2012. (11:02)    -   -   -   -  

  • Kornelia

    Slažem se s Inom.
    Samo tako nastavi :D
    Uspjet ćeš ^^
    Očekujem drugo poglavlje ^^

    avatar

    12.01.2012. (13:00)    -   -   -   -  

  • Knjige_Emperatriz

    Puno hvala na kometnarima :) trenutno necu mjenjati knjigu nego cu je objavljivati u njenom izvornom stanju, ali cu zapamtiti savjete za sljedece price zato sto imam jos puno drugih ideja

    avatar

    12.01.2012. (13:11)    -   -   -   -  

  • **ina**

    evo i mene..slučajno naletila...i drago mi je zbog toga..pogotovo zato što i sama pišem,volim čitati tuđe što je napisano...a i iskreno...snalazim se nekako više u tom svijetu :)
    pa uglavnom svi savjeti su ti rečeni već...naravno neke gramatičke sitnice nije teško ispraviti, opisa vidim imaš da se može dobiti neka slika...dobro je to što možeš skroz slikovno zamisliti situaciju i te likove...što je...jako dobro! naravno,negdje je manje upečatljivo,negdje i više, ali nije problem.. Potencijala svakako imaš :) čekam i ja drugo poglavlje i da...i do mene svrati da te stavim sastrane da imam prečac do tebe :)
    ali inače...kao osoba koja iza sebe ima jednu knjigu napisanu i još par njih započetih,nikad završenih zbog raznih blokada (duga priča) ovo je jako dobro..ako svratiš do mog bloga,u jednom postu imaš i prvo poglavlje moje najnovije priče napisano...pa onda,ako te zanima možeš pročitati pa mi isto nabacit koji komentar u vezi toga (ali u novom postu,da znam :) )
    eto..nadam se da sam nešto pomogla...ali samo nastavi tako dalje :)
    i da..nadam se da se čitamo :)

    avatar

    12.01.2012. (13:39)    -   -   -   -  

  • teacher

    nisam baš sigurna da sam prava osoba za komentare, budući da je knjiga namjenjena puno mlađim čitateljima, ali kad je već Ivona poslala...

    Dakle...definitivno trebaš nastaviti s pisanjem! Pročitala sam samo prvo poglavlje, vidim da je tema koja zanima teenagere, ne znam kako se razvija radnja dalje, ali osjećam da će biti zanimljivo :)
    Iako publika navikla na Stinea, Meyer i Princezine dnevnike nije sitničava, njih zanima " i što je onda bilo", ipak, zbog same sebe, obrati pažnju na detalje.
    Ako kreneš u izdavanje, lektori će ti sami ispraviti male nezgrapnosti kao što su vraČaj se, SA učenicima itd, a ti provjeri još jednom recimo opis sobe. Uvjerljiv je, ali počinješ sa onim što i kako JE i nastavljaš prošlim vremenom, bio ormar, nalazio ormar... sitnica koja se da popraviti ili pojasniti razlika u glagolskim vremenima (moja profesionalna deformacija).
    Možda mladim čitateljima zvuči logično, ali meni je malo čudno da jedna razumna i voljena mama razmišlja o popravnom domu ili internatu kao kazni za svađe u školi. Možda je u novim poglavljima pojašnjeno što je cura napravila i zašto, ali odlične učenike bez većih poremećaja u ponašanju teško da će itko poslati/primiti u popravni dom. Ja bih tu ili izostavila svađu s profesorima i natuknula da je razlog neki (ponovljeni) incident, katastrofalno ponašanje ili nešto gadno, ali objašnjeno tek kasnije, ili bih stavila nešto žešće od ovog navedenog. Normalnoj ženi je sasvim jasno da će svađe i drskost u internatu također zahtijevati sastanke roditelja i profesora, razrednika, ravnatelja pa mi ni to rješenje nije uvjerljivo....jedino ako želi izdvojiti dijete iz lošeg društva, to bi bio uobičajen razlog....
    Ponavljam, mladi čitatelji ne obraćaju pažnju na iste stvari kao mi stariji, ali ih ne treba ni podcjenjivati....Ne mislim da je ovo išta lošije od početaka Meg Cabot ili S. Meyer, bar onaj dio koji sam pročitala, ali Hrvatsko tržište je malo, ako nema velikih izgleda da se to ubaci u školsku lektiru i masovno otkupi, izdavači će biti skeptični, pa mislim da je puno bolje rješenje ovo s blogom, a potrudit ćemo se da se priča proširi.... i nek bude u nastavcima, baš je cool pratiti i čekati recimo tjedan dana da vidiš što je bilo dalje....
    best of luck :)

    avatar

    12.01.2012. (14:16)    -   -   -   -  

  • **ina**

    ako se nalaziš u situaciji kao ja..onda ti jednostavno mogu samo reći da ti želim svu sreću da se izvučeš iz tog škripca i da odblokiraš i nastaviš punom parom dalje...a ja sam nekako bila na razmišljanju da možda krenem na svom blogu isto pisati svoju knjigu koju sam završila ( u nastavcima naravno) jer me zanima što neki ljudi misle,a nemam hrabrosti to pokazati..

    avatar

    12.01.2012. (14:21)    -   -   -   -  

  • Joliepetite

    Znači vrhunski napisano, na profesionalnoj razini, ponosna sam na tebe Anči ;)

    avatar

    12.01.2012. (14:23)    -   -   -   -  

  • **ina**

    evo mene opet...javljam za novi post kod mene a i to da sam se odvažila da napišem nešto samo sam otvorila za to drugi blog pa sam ostavila link na postu pa navrati kad ćeš moć :)

    avatar

    13.01.2012. (14:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...