Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • MKK3.

    Imam košulju koja je ista zetovska. Par puta sam ušla u tramvaj u njoj i čudno su me gledali. A za uniforme mi je žao što ih nismo imali, u jednu ruku. Bar ne bi bilo tolikih razlika; ono, kad si klinac a ovaj ima svu neku ludu novu i SVOJU robu, a ti do trinaeste nosiš nečije nekoga iz Njemačke. Kuta je te razlike, valjda, poništavala.

    avatar

    08.01.2012. (15:48)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Te kute su meni tragikomična stvar. Sad ti je u školama takva situacija da neka djeca nose hlače od 150 kn, a druga niti jedne ispod 1500 kn. Pa se grupiraju u posebne grupice i ovi drugi se neće družiti sa onima prvima... Pa mislim da i ne bi bilo loše uvesti opet kute. A, opet s druge strane, čemu djecu ne pripremiti za stvarni život, jer kad izađu iz škole, ne bude kuta.

    avatar

    08.01.2012. (16:44)    -   -   -   -  

  • Šima

    ja sam imala modru kutu, a kad smo se preselili onda zelenu.
    ali i bez toga smo svi bili isti, nitko nije stršao
    osim Petre koja je imala tetku u njemačkoj i šišala nas je u odjeći, ali je bila flundra pa nitko nije patio da se ugleda u nju.

    avatar

    08.01.2012. (17:05)    -   -   -   -  

  • Jedete li haringe?

    na dane kad sam lijena i "nemam nista za obuc, kme" pozelim kutu. moze i divovski skartoc. e, il ono srebrno odijelo iz starih sf filmova..

    avatar

    08.01.2012. (17:29)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Da, ovo sa škartocom nije loše, ma samo da nije od papira.
    Ima nekaj u tim uniformama - ono u hotelu, to mi je bilo savršeno.

    avatar

    08.01.2012. (19:35)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    kako pripadam dugoj liniji samoukih šnajderica (iako danas opet zaključiš kako nisam vizualno nadarena) ja još uvijek uredno zašivam dugmad, krpam čarape i generalno preuređujem garderobu (kad se hulahopke proderu na prstima, postanu tajice; kad "prerastem" košulju ili majicu dugih rukava, postane kratkih)... previše love dajemo za odjeću, previše. treba sve to malo smanjiti.

    avatar

    08.01.2012. (19:41)    -   -   -   -  

  • Euro

    e sjecam se i ja tih kuta..

    avatar

    09.01.2012. (07:54)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    :D samo sam slušala o tome...piši knjigu seko....

    avatar

    09.01.2012. (09:17)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Da uniformu, nabavi tramvaj, ili bus ;)

    avatar

    09.01.2012. (17:08)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    I mi smo izvodili bijesne gliste s kutama. Moj najbolji frend pokidao je rukave, išarao čitavu kutu crnim flomasterom (Punk's not dead, Anarchy....Sex Pistols, Exploited...), neke su šivane doma... neke nabavljene iz Trsta (pitam se samo otkud kute u Trstu).

    Inače, ne volim uniformiranost. Volim se izdvajati iz gomile. Na poslu su nam uveli prije par godina uniforme. Odvratne sive i to boja još gora nego one svijetlo sivo- plave što nose carinici. Ipak, priznajem da su praktične. Možeš doći na posao u čemu god hoćeš i samo se presvučeš u to čudo.

    avatar

    14.01.2012. (23:35)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Kute ha...
    znaš da mi je super tu u ovoj dečjoj školi u pripizdini donjoj, tj usred bavarske nam naše...tu je važno da su svi uredni, mogu imat podrapane laće, što moji obilato koriste jer i skroz nove najnovije ispodčekične hlače su već drugi ili treći dan pokidane na kolenima, ne pitaj me zašto...
    i niko se ne uzbuđuje, a ne vole kad su djeca pomodno obućena jer to odskače i nije im drago, i tak su svi klinci sretno i veselo podrapani osim par ružičasto rozo zlatnih curica, a i tim majkama nije za zamjeriti...
    ko zna kakva bi tek ja bila da kojim slučajem imam koju...

    avatar

    23.01.2012. (22:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...