Komentari

ninamatic.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • latentna

    Kaj? To je to? E ovo je bilo prekratko. Ozbiljno, očekivala sam malo duži report, ne zezam se. OK, let's see: još jedan fenomenalan uzvještaj, u rangu Majki :-)
    Ozbiljno, ovo je bio divno čitat. Damn it, sad mi je žao kaj nisam išla! Fakat si lijepo dočarala atmosferu, kratko ali slatko.
    Aha, i samo da spomenem, moram: alter ego željan provoda :-D

    avatar

    28.12.2011. (10:38)    -   -   -   -  

  • road runner

    Loooool, i mene voli murphy :-) fora si ovaj report napisala, baš je ko neka pričica. i ja volim beatlese da ne zaboravim reć na kraju štorije -.)

    avatar

    29.12.2011. (17:16)    -   -   -   -  

  • Chaos Hunter

    @latentna - ma čini ti se da je kratko, but I´m glad you like it :) @road runner - murphy je zakon svih zakona ;)

    avatar

    29.12.2011. (18:47)    -   -   -   -  

  • Galić

    Joj Nina, iako nisam luda za Beatlesima, oborila me s nogu ova tvoja opuštena zagrebačka spika (zicer, frend, klinčadija i to)! Najs.

    avatar

    29.12.2011. (21:22)    -   -   -   -  

  • voodoo child

    da, sjećam se te koja se izvijala na "Lucy in the sky with diamonds"! :P nešto strašno! odličan report, btw! i moram se složiti s tobom, njihov unplugged bis bio je jedan od jačih (skoro ko Baretov bis u tvornici). :) Vratili su se na binu samo s gitarom i tamburinom (ak se dobro sjećam) i rulja je poludjela do kraja. Stvarno su si dečki dali truda, odličan koncert! :)

    avatar

    30.12.2011. (12:10)    -   -   -   -  

  • Chaos Hunter

    @galić - tenks, malo sam eksperimentirala s neformalnim stilom, kužiš ono fakat :D @voodoo child - haha, pa baš se djevojka super izvijala. you can dance :D

    avatar

    01.01.2012. (23:35)    -   -   -   -  

  • HooNtos

    kad sam bio tvojih godina bilo nas tako 5-6 što smo slušali beatlese.i sad tako jednu večer nas 5-6(bio je među njima i tvoj kum) otišli slušat beatlese i naravno popilo se prije i tako jel...sad ugledamo mi nekog momka i curu i mi do tog dečka i uzeli mi njemu curu i počeli lagano bacat nju u zrak i ono šalili se jel...i naljuti se njen momak i dođe do nas i kaže dečki a što vi moju curu,a mi njemu a što ti,a što ti,nije to tvoj problem i nastavili mi nju bacat u zrak ovo ono...
    poanta priče da sam tvojih godina imo najveće uspjehe upravo zahvaljujući beatlesima,i nadam se da će upravo zbog ovakvih bandova i mlađi naraštaji biti sretne ruke!
    pusa mačko :*

    avatar

    02.01.2012. (20:58)    -   -   -   -  

  • Chaos Hunter

    hahaha, "kad sam bio tvojih godina" :). mislim da ti fali još kojih par godina do tog broja :). ma super si prilagodio anegdotu huntose. I will strike back :D

    avatar

    02.01.2012. (23:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...