I dobila pura popič, hm, hm. Da, to ti je meni najveći problem. To povlačenje. Moj ti zmaj zna to zgodno napraviti sa tijesteninom, sa nekakvim umacima. Čist jestivo ispadne. Ovo ni loša ideja.
26.12.2011. (22:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pametno, privlačno, vjerujem i ukusno, ali meni trenutno prženje u ulju nije na listi preporuka, tako da mi ostaju one tvoje standardne ideje sa salatom za ostatke od raznih pečenja, što također nije loše, dapače ;)
27.12.2011. (11:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
obožavam puretinu na sve mile načine isprobati ću ovaj recept sline mi cure čitajući ga
hvala ti na idei
26.12.2011. (17:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
to bi se već dalo probati ;)
26.12.2011. (18:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Super ti je ovo, ja ponekad iskoristim ostatke mesa tako da ih zapečem s tjesteninom i sirom, ovako ću sljedeći put iskoristit ostatke ;)
26.12.2011. (18:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
radim tak nekakve slične popečke od blitve, pa sam zaključila da mogu i s mesom :D
26.12.2011. (18:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Uranova Pikula
super su popečci :)) izgledaju jako njami, njami
26.12.2011. (19:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
I dobila pura popič, hm, hm.
Da, to ti je meni najveći problem. To povlačenje.
Moj ti zmaj zna to zgodno napraviti sa tijesteninom, sa nekakvim umacima.
Čist jestivo ispadne.
Ovo ni loša ideja.
26.12.2011. (22:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Znati upotrijebiti svaki komadić preostale hrane, umijeće je
domaćice, a u konačnici ispadne lijepo jelo. Pozdravčić:))))
26.12.2011. (23:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nataša
majko mila ...
ja sam neprestano gladna ...
i već ovako rano ujutro :-(
27.12.2011. (07:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
aha. bijelo pureće.. mmm :)
27.12.2011. (10:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Pametno, privlačno, vjerujem i ukusno, ali meni trenutno prženje u ulju nije na listi preporuka, tako da mi ostaju one tvoje standardne ideje sa salatom za ostatke od raznih pečenja, što također nije loše, dapače ;)
27.12.2011. (11:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...