Komentari

ninamatic.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • latentna

    Ne znam kaj da više velim, moram se ponavljat – divan, poučan, i zanimljiv post. Nina strikes again! A ovo za Eleanor Rigby, samo da spomenem, ima i knjiga od D. Couplanda s istm naslovom. Of course, nazvana je po pjesmi, i sama knjiga je skroz u duhu pjesme i pogotovo ovih lyricsa koje si quotala. Preporučam.
    OK, još jednom, super je ovo bilo čitat, daj treći dio :-D

    avatar

    23.12.2011. (20:12)    -   -   -   -  

  • rina

    evo sad si me natjerala da idem ilegalno skinut te albume (naravno salim se za ovo ilegalno, kupit cu od svercera na crno, mislim, u aquariusu naravno) i preslusati ove tvoje opaske, jer si me uvukla u pricu skroz... i da, fali mi teksta, kad ce part 3???? :)

    avatar

    23.12.2011. (23:28)    -   -   -   -  

  • road runner

    ahoj! zanimljivi tekstovii o betlesima. vraćam se i na treći dio ;-)

    avatar

    26.12.2011. (15:52)    -   -   -   -  

  • Chaos Hunter

    @latentna - merci, sad me zaintrigirala ta knjiga koju spominješ, @rina - haha, nemoj da te ja tjeram da kršiš zakon, naravno da ideš u cd shop po albume. :P al samo ti slušaj beatlese! @ptica trkačica- tenks :)

    avatar

    26.12.2011. (21:10)    -   -   -   -  

  • sanja

    vidi se da si obožavatelj, šteta što ih nisi uživo slušala.... ali ko zna, možda tvoji tekstovi nađu put do neke staro-nove formacije beatlesa i stvaranja novih pjesama. p.s. ja spadam u dummies pa mi je ovo korisno...
    voljela bih da pišeš i o mladim klincima koji pokušavaju biti slavni ili su jednostavno talenti( npr. vasquez klinci iz meksika)

    avatar

    28.12.2011. (00:24)    -   -   -   -  

  • Chaos Hunter

    @sanja - poslušala sam vaskez klince na jubito i fora su ;) a bome su i gledani. pisat ću jednog dana o onome malom čađavom kojeg znaš :)

    avatar

    28.12.2011. (05:58)    -   -   -   -  

  • smrdljivi martn

    revolver > ostali albumi kasnije faze beatlesa > sgt. peppers
    na peppersu mi samo a day in the life zaista dobra pjesma, a na revolveru me pak samo eleanor rigby zaista živcira. na bijelom tu ulogu preuzima obla di obla da. obje naravski sir paulove. šta reći nego marče dejvide čepmene, ubio si krivoga :D

    avatar

    28.12.2011. (18:16)    -   -   -   -  

  • Chaos Hunter

    @martn - haha, jao. kako tako protiv sir paula :) a ionako je already dead jel´ :D

    avatar

    29.12.2011. (18:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...