jako jednostavni i izvrsni kolačići! I ja volim raditi ovakve hrskavce, iako kod mene više sliče na poljupce ( u sredinu minjona ide jedan cijeli lješnjak, a radila sam i s rogačem, koji je btw. jako jeftin - isto jako dobro! POhvale!
20.12.2011. (14:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bogami, jesam ! već sam ispekla medenjake popodne ! koja si ti pametna žena ! ona fora s jednokratnim rukavicama ... ma zakon ! volim te praktične savjete koji služe da nakon svega imam što manje za pranje i spremanje :-)))) glazura je mljackava, al sam svejedno jednog pojela. njam ! :-))))))
i onaj rižoto sa tunom ... znaš što mi je najmilije ? ne moram po neke čudne sastojke u Nedodžiju da bih ih nabavila, sve skoro uvijek imam doma :-)
20.12.2011. (19:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ono s vrpcom u zadnjem postu je šala, ne misliš valjda da netko s 45 godina kuharskog staža peče trakice. Sve s bjelancima je izvrsno: lijepo izgleda a i ukusno je. Meni je nedavno ostalo smjese od sham-rolni; dodala sam otprilike jednu šačicu krupno mljevenih oraha, lagano promiješala, a kroz špricu sam istiskivala, to samo radi ljepšeg izgleda. Klasika, na masni papir, malo udaljiti da se ne slijepe. Često radim krafne pa mi ostane bjelanjaka, fantastično su iskoristivi. Naprijed kuharice, dobro ti je krenulo, lipi pozdrav:)))
20.12.2011. (21:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ma ne mislim :D moramo se šaliti, ne podnosim ozbiljne, namrgođene face :D idem, idem naprijed, odmah iza ponoći objavljujem novi post upravo napisan ;)
20.12.2011. (22:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
UterusBicornis
Dobar jutar, neki peku kolače, a neki gledaju u gaće. Viš' rimuje se.
20.12.2011. (08:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
napalm
njam! znači, može se svratiti na koji kolačić, he,he...;)
20.12.2011. (08:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
daj ovaj tjedan i neš konkretno :P
20.12.2011. (08:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Super izgledaju, sviđaju mi se tako jednostavni recepti :)
20.12.2011. (11:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nataša
da znaš da sam otvorila folder samo za tvoje recepte.
danas pečem medenjake.
toliko. :-)
20.12.2011. (11:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjena///
SUPER SU TI SVI KOLAĆI I JEDNOSTAVNA JE PRIPREMA SAMO ŠTA SE NEMA NOVACA ZA SASTOJKE......BLOG JE ODLIČAN -POZDRAV TEBI...
20.12.2011. (14:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjena///
UPS I ČESTITAM TI NA BLOGU TJEDNA......POZZIČ.....
20.12.2011. (14:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
d-a-m-a
jako jednostavni i izvrsni kolačići! I ja volim raditi ovakve hrskavce, iako kod mene više sliče na poljupce ( u sredinu minjona ide jedan cijeli lješnjak, a radila sam i s rogačem, koji je btw. jako jeftin - isto jako dobro! POhvale!
20.12.2011. (14:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
hahaha nataša, ne pretjeruj, možda ti se nešto ne svidi :D
20.12.2011. (17:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nataša
bogami, jesam !
već sam ispekla medenjake popodne !
koja si ti pametna žena ! ona fora s jednokratnim rukavicama ... ma zakon ! volim te praktične savjete koji služe da nakon svega imam što manje za pranje i spremanje :-))))
glazura je mljackava, al sam svejedno jednog pojela. njam ! :-))))))
i onaj rižoto sa tunom ...
znaš što mi je najmilije ? ne moram po neke čudne sastojke u Nedodžiju da bih ih nabavila, sve skoro uvijek imam doma :-)
20.12.2011. (19:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
super da ti se sviđaju, rižoto je i meni super, ma meni je sve s tunom super ;)
20.12.2011. (19:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Ono s vrpcom u zadnjem postu je šala, ne misliš valjda da netko
s 45 godina kuharskog staža peče trakice.
Sve s bjelancima je izvrsno: lijepo izgleda a i ukusno je. Meni je
nedavno ostalo smjese od sham-rolni; dodala sam otprilike
jednu šačicu krupno mljevenih oraha, lagano promiješala, a
kroz špricu sam istiskivala, to samo radi ljepšeg izgleda. Klasika,
na masni papir, malo udaljiti da se ne slijepe. Često radim
krafne pa mi ostane bjelanjaka, fantastično su iskoristivi.
Naprijed kuharice, dobro ti je krenulo, lipi pozdrav:)))
20.12.2011. (21:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
ma ne mislim :D moramo se šaliti, ne podnosim ozbiljne, namrgođene face :D
idem, idem naprijed, odmah iza ponoći objavljujem novi post upravo napisan ;)
20.12.2011. (22:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Toobix
mljaci, mljaci, i ovo volim krckat!
22.12.2011. (13:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...