što se tiče slova š, ja mislila da jedino u mom kraju ljudi beru slive i jedu šalatu kad vidi ti i kod vas šalata. slažem se za tjesteninu, čas posla a o guštu što je domaća da ne pričam. kao i kruh-čini mi se da nikad nisi imal post o pečenju kruha..il se varam?
13.12.2011. (19:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@OSJEĆAJ ZA FEELING: operem ih, a i fotić isto, hehehe. Ruke su suhe, sam ih stresem i protrljam. Jebeš kakvu mrvu brašna. Poslije malo vatice i alkohola pa i fotić.
@Joana, ma nejdem. Zajebano ti je na Masterchefu. Puno toga ti diktiraju i s namirnicama i s temama, tempom, timski, pa te drugi sjebu. Starijim natjecateljima se dese i pizdarije. Ima ti tu i politike i svašta. Neznam, jel znaš da sam bio na MC, ne kao natjecatelj, nego kao fotograf, pa sam vidjeo štošta. Poštivam firmu i dalje nebih. Ja ti volim biti freelancer.
Ovo moje nakuhavanje tu na Blogu. To ja ono iz ljubavi, kuhanje mi je pasija, hobby. Da imam para, da sam lovaš, svašta bi tu bilo. Ja to u okviru plaćice, skromno. Kad si kod mene vidjela janjetine, biffsteak-e, ili bijelu ribu od po 200 kn? Uopće nije problem napraviti ručka za četvero, od kojih 500-tinjak kuna. Ono, jednostavan desertić sa sviježim ananasom, šljivama, bananom, pa sa strane neka krema na bazi Macarpone sira, a kila njega ono 100 kuna, a da ne govorim o vrhunskim kakvostnim sirevima od 200 kn......................................................
13.12.2011. (20:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
... ma samo ti nama kuhaj ove fine domace stokunske specijalite koji zlata vrijede, malo san iznenadjena, s obzirom da volis delati pastu nimas i onu spravicu navlacilicu-izvlacilicu-sjeckalicu za nju, a i ja bin to radje sa rizom-restranim-pireom cak i kiselim kupusom jer pasta je pasta.
14.12.2011. (20:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
golden age
na ovom levelu, ja sam prvenstveno za žlicu,
ali može proći o ovakva delicija :P
13.12.2011. (16:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOBAR, LOŠ, ZAO
kak možeš slikat s masnim i brašnastim rukama od tjesta !?
13.12.2011. (16:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
gledajući tvoje rezance sjetila sam se svoje bake,
nadam se da su jagodice na prstima čitave
pusa
13.12.2011. (16:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Eh, bravo za homemade tjesteninu...ja već neko vrijeme razmišljam da radim domaće fuže, ali nikako da ''prionem poslu'', dao si mi poticaj ;)
13.12.2011. (16:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
meni pašta ide samo uz neku salsu ili ragu ovako sa mesom mi je krivokletstvo ko da jedem pomfri sa kruhom :)
13.12.2011. (16:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joanna has left Stepford
jel ideš na masteršefa:)?
13.12.2011. (18:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
qaya
što se tiče slova š, ja mislila da jedino u mom kraju ljudi beru slive i jedu šalatu kad vidi ti i kod vas šalata. slažem se za tjesteninu, čas posla a o guštu što je domaća da ne pričam. kao i kruh-čini mi se da nikad nisi imal post o pečenju kruha..il se varam?
13.12.2011. (19:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Kada ti to radiš izgleda skroz jednostavno. Dobar si, a imam osjećaj da to i voliš ;)
13.12.2011. (19:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
@OSJEĆAJ ZA FEELING:
operem ih, a i fotić isto, hehehe.
Ruke su suhe, sam ih stresem i protrljam.
Jebeš kakvu mrvu brašna.
Poslije malo vatice i alkohola pa i fotić.
@Joana, ma nejdem.
Zajebano ti je na Masterchefu.
Puno toga ti diktiraju i s namirnicama i s temama, tempom, timski,
pa te drugi sjebu.
Starijim natjecateljima se dese i pizdarije. Ima ti tu i politike i svašta.
Neznam, jel znaš da sam bio na MC, ne kao natjecatelj, nego kao fotograf, pa sam vidjeo štošta. Poštivam firmu i dalje nebih.
Ja ti volim biti freelancer.
Ovo moje nakuhavanje tu na Blogu.
To ja ono iz ljubavi, kuhanje mi je pasija, hobby.
Da imam para, da sam lovaš, svašta bi tu bilo.
Ja to u okviru plaćice, skromno.
Kad si kod mene vidjela janjetine, biffsteak-e, ili bijelu ribu od po 200 kn?
Uopće nije problem napraviti ručka za četvero, od kojih 500-tinjak kuna.
Ono, jednostavan desertić sa sviježim ananasom, šljivama, bananom,
pa sa strane neka krema na bazi Macarpone sira, a kila njega ono
100 kuna, a da ne govorim o vrhunskim kakvostnim sirevima od 200 kn......................................................
13.12.2011. (20:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
@Neverin: Talijan jedan, heheheehe
13.12.2011. (20:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mocvara
... ma samo ti nama kuhaj ove fine domace stokunske specijalite koji zlata vrijede, malo san iznenadjena, s obzirom da volis delati pastu nimas i onu spravicu navlacilicu-izvlacilicu-sjeckalicu za nju, a i ja bin to radje sa rizom-restranim-pireom cak i kiselim kupusom jer pasta je pasta.
14.12.2011. (20:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...