Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • minus40kg

    Nekako mi se čini da smo mi i naši običaji njima neobični, kao što su oni i njihovi običaji nama. Jeo sam svojevremeno obične domaće vinogradarske puževe i nisu me baš nešto oduševili. Vjerojatno smo nešto zeznuli u pripremi. Kinesku sam hranu probao u njihovim restoranima kod nas, i meni je uglavnom prilično pasala, a i oni su mi simpa. U početku su mi neke kombinacije bile neobične, ali nakon pohanog sladoleda sam se smješkao više nego oni, a moguće da su mi se i oči malo nakosile, ali čudio se više nisam ničemu ;)

    avatar

    14.12.2011. (01:03)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    kaže se: pogledati u dubinu, a ne niz brdo :)))

    avatar

    15.12.2011. (12:52)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    ha ha ha ha ha, ovaj dole restoranski prepis, je ko da blizance slušam kad njemački pričaju :)))

    avatar

    15.12.2011. (13:03)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    - Kiwi, sigurno znaš zakaj se više ne fura samo riža, zbog nje i imaju kose oči (oh, opet ta riža...) A sam izraz pohani sladoled smo dugo koristili ko zmišljotinu van pameti, al viš...

    - Čoja, kad ja gledam od nekud, s visine recimo drugog kata, SVE JE NIZBRDO i moš se strmopizdit, namjerno nisam ni zrasla na bar pristojnih 175 kak je sad moderno, samo jer ne podnosim visinu, kaj ti je! U dubinu gledaš kad ti Nokia 3310 opadne u kanalizaciju! Čuj tak je kod nas. I pri tom smiješ reći - uh, šajze!

    avatar

    15.12.2011. (15:47)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Baš gledam jesu li ti Kinezi pričvršćeni barem nekim užetom... izgleda da nisu! Pa to su planinari, pa usput nekaj delaju. Evo i meni pozlilo gledajući to!
    A pekinšku patku jednostavno prepoznaš po tome što je - jako skupa! Kaj si budeš glavu razbijala dalje...

    avatar

    16.12.2011. (10:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...