Komentari

emeraldeye.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • madeleine

    preloše :-/

    avatar

    10.11.2011. (20:39)    -   -   -   -  

  • Lavica

    Nažalost je tako,ne dobiju svi priliku!

    avatar

    12.11.2011. (10:23)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Dobro, provizijsko komadanje mladog talenta i etc. na stranu, nasilje u sportu mi se ekstremno gadi. Sport bi trebao biti oko discipline, uvjerenja i kontrole, a ovo simbolizira sve obrnuto. I mogu još razumjeti donekle ako nešto bude s drugim igračem, i to samo ako je vrlo napeta atmosfera i ovaj neprekidno provocira (kao onaj tip Zidane-a), ali napad na suca je stvarno dno dna.

    Ne sankcionirajući ispade debila na terenu šaljemo poruku svima da je to što ovi rade cool i društveno prihvatljiv način rješavanja problema.

    avatar

    12.11.2011. (13:55)    -   -   -   -  

  • NF

    ma sport, kakav sport u bankarskom imperijalizmu, ostavite svaku nadu

    avatar

    12.11.2011. (14:26)    -   -   -   -  

  • tigrica

    E sad ako pričamo o istoj utakmici i incidentu nebi se složila da ga je malo očeša - nego ga je dobro ,punom snagom opizdi loptom u glavu i onda nasrnu na suca......I da zasluži je suspenziju (šteta što nema i jače kazne ),Kaakav primjer dava taj nadrkani sportaš ostalima ??? da kad ti se nesviđa odluka suca slobodno ga išaketaj i vrijeđaj ...To nema veze sa sportom i sportskim ponašanjem ,postoje delegati ,postoje žalbe ,postji kultura i lijepo ponašanje ...Taj takozvani sportaš nema ni kulture ni poštovanja prema nikome ni ičemu,ja volim sport i često sam na utakmicama ,znam da suci zajebu i donose nekad odluke koje utječu na konačni rezultat ,i meni zna skočit tlak radi nepravde ...ali nijedna loša odluka suca namjerna ili nenamjerna nedava nikome za pravo da upotrebljava silu ......Tom gospodinu koji sebe naziva sportašem od srca želim doživotnu zabranu i pristup bilo kojem terenu čak i dječjem igralištu ......takvi nam netrebaju ......

    avatar

    12.11.2011. (17:13)    -   -   -   -  

  • hannah

    Nisam vidila što se dogodilo, ali sam čula za taj slučaj. Ne mogu
    komentirati je li suspenzija bila opravdana, ali s obzirom da imam
    prijatelje profesionalne sportaše znam koliko im je težak kruh. Puno
    odricanja za male šolde, jer samo rijetki stvarno uspiju i dobro žive od sporta.

    avatar

    12.11.2011. (18:52)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    Kazna da, ako triba i od strane zakona, suspenzija da, ali dozivotna ne...ja smatram da svatko ima pravo na drugu priliku

    avatar

    13.11.2011. (09:39)    -   -   -   -  

  • tigrica

    little_psycho@ ja ti u ovakvima slučajevima ne virujen u drugu priliku ,sve i da mu je daju kakva poruka se odašilje ?? jako loša ,i nepotrebna ako njemu oproste ,svi će sebi uzimat za pravo da fizičkim obračunom riješavaju nesuglasice na terenu ..Osuđujem i protivim se bilokojem obliku fizičkog nasilja ,u ovom slučaju pogotovo ,nema prava ni opravdanja za njegov postupak ,nek snosi posljedice koje su prema onom što je napravi -male .Pozdrav i ugodan dan ;))

    avatar

    13.11.2011. (14:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...