Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • šašava mamica

    Uh! I mene zub kljuca...a mala je baš večeras svoj stavila pod kušin...Šta je ovo? Vrijeme od zub(ić)a? Ali...produženi vikend pa mi je lakše podnijeti i kljucanje zubića. Uz to i krasno, sunčano, toplo...Uživancija!

    avatar

    31.10.2011. (20:47)    -   -   -   -  

  • M.Split

    eto, vidiš... vila je krenula put juga..

    zub provaj sutra stavit ispod kušina.. valjda se vrati.. do navečer :)))

    avatar

    31.10.2011. (21:07)    -   -   -   -  

  • Mladen

    ... konačno si nekako emotivno vezan na tu obitelj bumbara. Možda su se htijeli samo igrati ... :)

    avatar

    31.10.2011. (21:24)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Jesen! Puno toga lijepog nosi, nije uzalud ženskog roda. LP.:)

    avatar

    31.10.2011. (23:50)    -   -   -   -  

  • jabuka je svemu kriva

    Popodne u šetnji , bubamare su me opsjedale...ali ništa nije moglo pokvariti ovako lijep i sunčan dan...
    Vili zubić trebaš ostaviti pisamce...:-))

    avatar

    01.11.2011. (01:22)    -   -   -   -  

  • tajanad

    ajme jesen..
    obožavam ju...
    :))))

    avatar

    01.11.2011. (11:04)    -   -   -   -  

  • "mama"

    Eh, koliko si samo u pravu kad kažeš da nam je prošlo vrijeme proletilo, da nismo bili niti svjesni. Evo, majka je zaboravila na rođendan svoga sina – uistinu nam je tempo i presing stvarao neke poteškoće u životu, no, sretna sam jer ste se danima imali čemu smijati. Na sreću i moji su imali razumijevanje za ovu ludnicu :-) i baš kao i ti, i ja prekapam po tom prošlom periodu, sa zaostatkom radim omiljene torte, ručkove i nadoknađujemo ovo ludo vrijeme u miru svoga doma. Da, ponekad i misli zaokupe, no, Kiki, nekada je potrebno, ma na koji način „raščistiti“ i krenuti dalje – iako, ne želim vjerovati da su stvari nepopravljive – prevelik si ti da ne bi prešao preko nekih stvari bez obzira što su možda tebe osobno pogodile. Život je pun takvih situacija – neke možemo popraviti, neke ne – jer, za popravak, ma koje situacije, potrebno je, najmanje, dvoje – prilika ti je barem jednu stvar popraviti – ne propuštaj je jer, mogao bi se i za nju poslije kajati – ovo je bilo baš majčinski. Vidiš, i zubić je rekao svoje i nije mogao dočekati tvoj hodogram – ( iako, ne sviđa mi se to jer je razlog sasvim drugi) pa te je lijepo napustio. Često nas u životu napuštaju dragi i nekako baš u ovo jesenje doba to ima jači dojam, možda i današnji dan – ne znam, ali, probudio si mi i s ovom pjesmom neka lijepa sjećanja i podsjetio me na jedno obećanje koje si dao ( sastavit ekipu koja je, davnih godina, u Petrovaradinu uz predivne starogradske pjesme probudila i one topove u katakombama :-). Zapravo samo sam htjela reći – pozitivno razmišljaj i uživaj u ovoj jeseni okupanoj predivnim bojama
    Uh, skoro zaboravih, iako si između redova rekao, vidim, zelje je spremno – nadam se da, uslijed promijenjene radne okoline, ekipe, nećeš odustati od naše tradicionalne sarme? :-)
    Daj, zabrani mi dolaziti ovdje ;-)

    avatar

    01.11.2011. (14:26)    -   -   -   -  

  • preživjeti

    Stvari koje ostavljamo za posli kao što i sam znaš kad tad dođu da ih riješimo, samo ako ih ne riješimo odmah pojavit ce se u naj nezgodnije vrijeme.
    Jesen mi je najdraže godišnje doba tak da sam uživala u bojama tvog posta kao i u glazbi.
    Pozdrav

    avatar

    01.11.2011. (17:30)    -   -   -   -  

  • smotani

    (ne)šašava mamica aaa zato nisam ja dočekao vilu, dobro veli M. Djeca imaju prednost :)
    Drago mi je da vrijeme služi kad već zubić kljuca
    Topli ti pozdrav sa sjevera

    M.Split eto ga na...ali, neka, djeca imaju prednost;)))
    Moral bum ponoviti proceduru hihi

    Mladen i jesam ;) baš sam vezan ;)))) a je, i igrali smo se....bil sam celi „obljepljen“ njima;) ah ti klinci;)

    Fra gavun istina, u pravu si prika....zato je još i više poštujem i volim;) Lp ;))

    Jabuka je svemu kriva naravno da ništa ne može pokvariti ovakav dan...a bubamare ga samo mogu, dodatno, obojiti;)
    Viš, viš... ta je super...pa kad stigne, kad uhvati vrijeme, navratit će...idem pisati pismo;)

    Tajanad ;) i ja, i ja;) iako je i pomalo sjetna ali je predivna;)

    „mama“ a ti si se fakat...opustila:P
    Ne znam otkud da krenem pa ću od lakšeg;) – što se mog obećanja tiče, a ti to jako dobro znaš, uvijek ih ispunjavam ako je do mene... i sama znaš da jedno nisam uspio nedugo ispuniti ( mislim na koncert), iako, za mene je to bilo više od obećanja....puno, puno više....ali....možda ću više sreće imati sa ovim koje sam dao .... i koje ću, makar i u krnjem sastavu, nastojati ostvariti....i, bilo bi predivno da susret ponovimo....baš u Petrovaradinu;))))
    A sada....ovo raščišćavanje.... o tom potom.... i znam da su potrebne dvije strane i baš zato i razmišljam.... jer, gorak okus je ipak...više nego gorak.... no, kako bude i dal bude – bit će....
    A zubić...pa daj, baš sam vas lepo zabavljal s njim.... priznaj da me već dugo nisi vidla tako ludog...od boli.... ali koje olakšanje nakon....“klok“...uh,uh – ma koji god razlog bio, nosit ću se s njime ..ipak draga moja od genetike ne možemo pobjeći ma koliko se čuvali;)
    A surma....e pa, ja ću pokušati i u novoj sredini sa našom starom tradicijom...a da li će biti prihvaćeno, bumo videli....ne bum se previše sekiro a bome niti trudio..... ;)))
    A ti se, draga moja, samo opuštaj i, mogla si pozvati na tu tortu :P

    Preživjeti ma nisam ja to svjesno ostavio neriješeno ..... već uslijed puno okolnosti a možda i je najveća što nisam želio o tome niti razmišljati..... no, očito, nisam puno postigo..... no, možda budem, ma kakav ishod bio
    Drago mi je da ti se i glazba a i ove slikice sviđaju....istina, uživo je još toplije i ljepše;)
    Lijep ti pozdrav...

    avatar

    01.11.2011. (18:08)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Očito je jesen ta koja utječe na promjene u našim životima.....nisam dugo bila kod tebe zbog svojih previranja i promjena...promjena stSvaštaraana,renoviranje..o selidbi nesmijem ni razmišljati,užasavam se...da mi je prespavati...A gorčina..pa nestane s vremenom,budi siguran..izhlapi jednostavno...sve u svoje vrijeme,samo se naoružaj strpljenjem...lijepi pozdrav!

    avatar

    01.11.2011. (20:47)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    moram ti reći da podržavam sve što ti je gđa "mama" rekla, prvo....ona te jako dobro poznaje, a onda......ma, mudro žena zbori i točka.....pilike se ne propuštaju samo tako....vjeruj,, bolje je raščistiti, ma koliko je vremena proteklo od tada, nego se stalno vraćati i postavljati pitanja na koja sami nemamo odgovore.....
    možda si zubić vilu naljutio nečim:))) jesi li siguran da si se baš dobro postavio prema mišekima na ranču i da imaš dobre informacije o bubamarama???.......moji izvori kažu drugačije ( o bubicama, mislim) :))
    da, jesen je svakako prekrasno doba, pogotovo kad šuma plamti bojama toliko ugodnim oku.....zato baš uživam u ovim tvojim fotkama, kao što će i tvoji mili i dragi uživati u sarmici od zelja koje samo čeka da ga središ:))))
    btw. USPJELA SAAAAAM!!!!!!!! JEEEEEEEE!!!!!!!!!......eh, što sam pametna, ali ipak, ne bi ja to da me nisi naučio osnovama i zato HVALA TI DRAGI SMOTKO:))))))))

    avatar

    02.11.2011. (07:44)    -   -   -   -  

  • carla

    ...ponekad prijatelji žele pomoći pod svaku cijenu, žrtvujući i povrjeđujući pri tom i sebe i druge ali u tom silnom žaru znaju zaboraviti neke bitne detalje, a sve u dobroj namjeri....zato je moj moto oduvijek bio oprostiti naročito ako ne znaju što čine... Lijepe su boje tvoje jeseni....p.s.možda je zubić vila izgubila GPS, doći će kad joj pokažeš put ;)

    avatar

    02.11.2011. (08:56)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Došle su se pohvaliti :))
    Bubamare :))

    A, motivi jesenji, vidim i tebe obuzimaju , baš kao i mene . I ja zastajkujem kud god krenula pa boje i palete pohranjujem na sigurno za one sive , tmurne , kišne, bezbojne dane!

    Ja nisam kiselila pa se bilježim sa štovanjem ...za jednu glavicu domaćega hihihihihihihih
    ti pošalji listove , ja ću ih napuniti , pa će biti novogodišnji interblogerski meni:)))))

    avatar

    02.11.2011. (14:43)    -   -   -   -  

  • smotani

    Brođanka (svaštara) da, jesen budi čudne turbulencije...ali, i sam sam bio malo aut od svojih pa mi jesen dođe kao smiraj svega ali i početak, očito, nekih novih turbulencija...no, ovu gorčinu bi nekako preskočio.... jer, previše je gorka ...ali, traje..i da, možda jednom oslabi......no, uvijek će ostati taj ...pelin...a strpljenje....a naći ću ga još malo.... makar za ostvariti naum ;)
    hvala ti i lijep ti pozdrav ;)

    sunce na prozoru da da, uvijek treba slušati gospođe majke ;))))))) a ova je posebno mudra ;) hvala ti drago Sunčeko...znam, nekada se treab suočiti.... a valjda ću i to nekako preživjeti....
    a mišeki... eh, kad bi oni bili na jednom mjestu ne bi ja njih hranio ;) a bubice.... joj, ne znam tvoje misli, ali, vjeruj, vidio sam kakve su na djelu :(
    a zubić vila... hihihi, ma neka nje mlađima u pohode ;) pa ne bu mi valda i treći zub izraso - ko bu i njega popravljo? ;)
    drago mi je da si uživala u slikama...ali, još mi je draži tvoj uspjeh ;))))) i ne hvali, pa nisam baš nekaj spektakularno pomogo...alliiiii, nastava se nastavlja ...uskoro ;)))))
    topli ti pozdrav drago sunčeko... :))))

    carla aaaa, viš viš, nisam joj rekao koordinate;))))))) no dobro, kak je krenulo bit će još posla za nju;)
    da, istina.... prijatelji možda ponekad ne razmisle o mogućim posljedicama..... ipak, i dalje vjerujem da je svaki potez napravljen u dobroj namjeri ma kako bolio....samo, žao mi je, ipak, što nije bolilo i povrijedilo samo mene......ali, tu već ne mogu puno učiniti...iako, htio bih, naravno
    topli ti pozdrav;)

    Vitae... a je, bile su vrijedne i plodonosne imale su se i čime pohvaliti ;)))))) samo, ko bu ih tolike hranio?;))))
    da, jesenji motivi oduvijek bude u meni....nešto...a ove su me godine, čini mi se, opalili....evo ga na, i pjesme sam počeo pisati;)
    a za interblogerski meni....dogovoreno!!!! budem ja i one svoje napolitanke skemijao ( nemoj previše slatkoga od mene očekivati - to volim samo papati;))))) na vrijeme šaljem zelje da stigneš pripremiti ostalo ;)))))
    topli ti pozdrav draga Vitae...i, pripremi se ;))))))

    avatar

    02.11.2011. (23:25)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Predivne su boje Tvoje jeseni, dragi Smotko! Predivne! Uživaj, i ne daj se ometati! Pusa, pozdrav od L+B+G

    avatar

    03.11.2011. (10:03)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Dragi Kiki, osobito se ovih dana dobro sjetiti - i sjećam se... - svega onoga nedorečenoga i nedovršenoga u odnosima sa dragim ljudima koji više nisu ovdje sa nama... Kako li nas to sada boli ? Koliko li se sada više voli ? A oni više nisu tu, da popričamo, da možda raščistimo, da oprostimo, da se pomirimo... I sada mi na pamet pada ona dječja kada se poslije svađe očima punim suza dodirnemo malim prstom o mali prst dižući ih priljubljene visoko uvis izgovarajući: Mir, mir, mir ... do neba ... I time su tada bile rješene sve naše čarke, svađe, durenja, varke ... da smo opet mogli nastaviti, mirno se igrati, družiti, iskreno veseliti,... zajedno u miru živjeti... E, kada bi i sada bilo tako! Kako bi sve opet postalo vedro, mirno, lako,... Koliko bi nama odraslima trebalo, bilo dobro i poželjno, nanovo se roditi i u dječja srca ponovno vratiti ... rane životom zadobivene, skupljane, nagomilane,... iscijeliti jednim iskrenim zajedničkim vapajem prožetim svom onom ljubavlju koja jest u nama, koju zatomljujemo, koja zamrzavamo,... koje se bojimo ...: MIR, MIR, MIR,... želim sa tobom brate, prijatelju, susjede, poznaniče, ... sa cijelim svijetom ... živjeti ... sa tobom želim u radosti i u miru uživati puninu života koju nam u tom zajedništvu Gospodin dariva... već sada, ovdje... Jer tamo gdje je Ljubav i Prijateljstvo, gdje je sloga, gdje su srca nježnosti puna tako laka, gdje lete bez težine grijeha, čemera, jada i gorčine, gdje visinama streme, gdje su u ljubavi skupa, zajedno, tamo je toplo, tamo je lijepo,... tamo je i BOG, ... tamo je On sa nama, tamo smo Jedno,... !!!
    A zubić što se klimao i iz ležišta svoga iskočio? :)... Zadrži, sačuvaj, pod jastuk ga pun nade, vjere, sakrivaj,... kao zalog onoga što je bilo, kao podsjetnik da će biti, ... da će nagrada za sve ono što je prošlo jednom stići, da će naplata doći,... I tom nagradom ćemo svi biti nagrađeni i u veselju uživati iznenađeni onim što nam je pripravljeno, onim što na čeka,... vjernima svojim koji bdijući u nadi srcem ljubav čuvaju, pohranjuju je u dubinama, crpeći iz nje šire toplinu , griju ... nose u visinu...
    Uživaj u jesenjim danima, u ljepotama boja, u njenom miru...
    to će to biti riznica prava za duge noći, za nastupajuću zimu...

    Želim ti još puno takvih divnih jesenjih dana ...

    ...od srca...

    BVB !!!
    /svima tvojima,
    malima i velikima... /

    Lijep pozdrav...

    avatar

    03.11.2011. (18:36)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Jel ti to smotani podsvjesno (ili možda svjesno) uspoređuješ svoj zub, za neriješenim stanjem... kljuca, boli, ispadne i riješi se samo..... ali ako nije mliječni, 'rupa' uvijek ostaje.. pogotovo ako je na tom mjestu bio neki važan 'zub'...
    Jezik će ti uvijek 'letjeti' prema tome praznom mjestu... stvari je najbolje riješiti.. ono nedorečeno je najgore...

    avatar

    03.11.2011. (19:21)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Vidim da si i ti očaran ovim nijansama jesenjih boja.
    Poslijednjih sam tjedana, zapravo ću to još dugo, poput tebe tražiti spas i bijeg od problema u privatnom životu, posvećujući se bezrezervno poslu i to mi uopće nije teško.
    Pozdrav.

    avatar

    03.11.2011. (23:00)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Predivno! Još jednom sam pogledala fotkice i još jednom uživala u tvojim riječima....
    U pravu si sa svime što si rekao kod mene - slažem se....Srdačan pozdrav, Luki+Goldie

    avatar

    04.11.2011. (11:01)    -   -   -   -  

  • smotani

    Luki uživam, uživam draga Luki.... barem u bojama....
    Pozdrav i velika pusa, svima

    Mirjam da draga Mirjam...upravo me i muči da stvari ne ostanu „neraščišćene“......ovi su dani bili sjetni...ali, nisam se prisjetio samo onih koji više nema s nama...već, kao da su misli krenuli onima koji nisu više dio mog života iz nekih drugih razloga...i, ovo je, siguran sam, povod i mojih razmišljanja, dilema.... i nikako ne bi htio ostati a da neke stvari ne raščistim..... ma kako one završile – jer, na žalost, ne mogu uvijek dobro....no, barem iskreno, barem onim žarom koji je nekada bio, želim raščistiti.... pa, što bude....i, vjeruj, ne prođe niti jedna molitva a da se ne sjetim i tih dragih ljudi s kojima možda ne dijelim dane ali koji će zauvijek ostati kao nešto lijepo u mome srcu....
    I da znaš...čuvam zubić sa puno nada i vjeer koje sam porućio zubić vili ;))))
    A boje jeseni...su doista predivne ;) i da, želim napuniti dušu njima i uživati..dok traje
    Hvala ti draga Mirjam i u ime malih i velikih;)))

    BTB!!!

    Topli ti pozdrav....

    ToxFox vidiš, nisam uopće na taj način razmišljao ali puno je neke čudne veze u tome...iako, siguran sam, dao bi i da mi još jedan zub padne kada bi se stvari mogle tako riješiti....i da, znam, znam da sam moram to riješiti...jer repove u ničemu ne treba ostavljati

    Kolumna jedne superžene koliko sam pomalo kukao zbog gužve sada iskreno žalim za njom...jer, osim što radni dan dugo traje i misli vrludaju ....imaju svoj prostor...
    A jesenje boje...doista ih se želim „napiti“...predivne su...
    Lijep ti pozdrav i želim da svi problemi, u hodu, budu rješeni

    Luki ;)))) i ja se vraćam...kad ih ne mogu nauživati se uživo;)
    Pozdrav i pusa, svima

    avatar

    04.11.2011. (18:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...