Komentari

epistulanonerubescit.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • cistiliste

    a gle..da su meni recimo dali stan, lažnu boračku penziju, smjestili me u neki odbor..i još davali plaću za neko fiktivno radno mjesto, na kojem se ne moram pojaviti..ja bi svakako glasala i dalje za njih

    avatar

    27.10.2011. (19:03)    -   -   -   -  

  • praktikum

    kako su se brže bolje ispisali iz kpj (pardon skj ili kako već) i upisali u hdz, tako čudesno brzo mogu obaviti i ispis iz hdz u neku drugu :)

    avatar

    27.10.2011. (21:12)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    trenutno će šteta biti velika ali kako su stvari i već procurile, nje praktički neće biti.

    s druge strane, obizom da je HDZ jedini od svih stranaka u Hrvatskoj daleko prije ovog počeo unutarnje čišćenje, može se dogoditi da koliko god na prvi pogled izgledalo "strašno", situacija čak i poveća njegov rejting. ne treba zaboraviti da je 2/3 birača još uvijek neopredijeljeno i da svaki glas od neopredijeljenih odlučuje izbornog pobjednika - bez obzira na trenutnu razliku. zašto? svi mi vrlo dobro znamo da su sve stranke debelo i jednako korumpirane i ogrizle u kriminalu, koliko god one izgledale nevino ili se prikazivale takvim.

    dugoročno, ova situacija će samo pogodovai HDZu jer će se on prvi napokon očistiti od smeća što drugima tek slijedi.

    čišćenje kod ostalih dolazi na red i vrlo je velika vjerojatnost da će sadašnja opozicija, kad dođe na vlast (jer će, kako su to pokazali izbori u Varaždinu svega 1/3 birača izaći na izbore) daleko prije kraja mandata morati raspuštati Sabor i raspisivati nove izbore. upravo zbog toga što će i one doći na red. i to vrlo brzo.

    u svakom slučaju, sve će to platiti ili su već platili porezni obveznici jer nije isto imati ponovne izbore za godinu dvije ili za četiri godine. i svima njima financirati doživotne mirovine i privilegije.

    međutim svo to čišćenje tek je dimna zavjesa koja treba prikriti onu pravu pljačku koja se je dogodila između 1978. i 1990. kad je zdimljeno 120 milijardi ondašnjih $ ili preračunato u današnje EUR 300-400 milijardi samo iz Hrvatske (zdimljeno je i iz oslih dijelova ondašnje SFRJ). zbog toga, za razliku od drugih postkomunističkih zemalja (ne računam ovdje balkansku kaljužu) u kojima je provedene lustracija, u Hrvatskoj je nema šanse napraviti niti će se napraviti. jer bi nakon nje nestali svi sadašnji političari koji na ovaj ili onaj način imaju putra na glavi, direktno ili familijarno (lustracija provedena u drugim postkomunističkim državama obuhvaćala je i članove familije).

    avatar

    27.10.2011. (21:30)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Da, moraju proći katarzu.

    avatar

    27.10.2011. (21:31)    -   -   -   -  

  • Neverin

    osim ako završe u ilegali kao što su u devedesetima zabranjeni talijanski demokraščani u ITaliji i Njemačkoj samo problem je što je sistem poslje izrodio ljude poput Berlusconija tako da će se vjerovatno preživjeli iz hdz-aprikrpati drugima koji djele iste "vrijednosti". A u sdp nemam nikakve vjere pa pobogu opet žele postaviti jednog Linića za ministra a on je mišljenja da moramo nazvat MMF da nam "pomogne". Ja neću biti zadovljan dok se ne spere sva ekipa koja je bila u saboru ovih 20 godina, ovi dinosaurusi su pokazali da su dio problema a ne rješenja.

    avatar

    27.10.2011. (21:32)    -   -   -   -  

  • barba

    Tako su mislili i nakon Ratova zvijezda, a onda je Imperija uzvratila udarac.
    Balkan je to dragi, Balkan.

    avatar

    27.10.2011. (23:04)    -   -   -   -  

  • golden age

    mrtvaci žive duže,
    pa je ponekad bolje nečemu - produžiti život ...

    avatar

    28.10.2011. (09:08)    -   -   -   -  

  • kiboke

    Nadam se da ce propasti i da se nikad nece vratiti na politicku scenu.

    avatar

    28.10.2011. (11:55)    -   -   -   -  

  • dotoresa

    Misliti da stranka koja ima više od 220.000 članova,može biti uništena-odraz je vječnih crvenioh priželjkivanja da zatru stranku koja je stvarala hrvatsku državu.Zalud vam trud Dragačevski trubači!Nitko ne može razoriti onaj plam s kojim je ta stranka nastala!Nitko!Mogu izdajnici uzurpirati vođenje stranke,mogu starci u njoj misliti da su vječni,mogu bajići i yusipovići isleđivati i pametovati,mogu jovanovići blatiti .... ali nikada ne mogu uništiti ONO I ONOLIKO što i koliko državotvorni hrvat HDZ-a može stvoriti.Da svu lovu pokupe-nama nije problem skupiti pedeset puta toliko i opet dati.
    Imaš pravo kad kažeš da HDZ neće više nikada biti što je bio.Da,i to je ODLIČNA STVAR.Jedino je SDP /Srpska DRžavotvorna Partija u Hrvatskoj/ uvik ISTI-oni su balzamirani,nikada se ne minjaju.HDZ se triba minjati jer se minjaju okolnosti.Jedno nikada ne smije promjeniti-to je DRŽAVOTVORNA STRANKA.Hrvatsku nikada i nikome ni za što!To je HDZ-ov vječni program na kojemu naš 220.000 članova možemo podnijeti sve podvale i sve izdaje.

    avatar

    28.10.2011. (20:51)    -   -   -   -  

  • Joe

    Ove izbore će izgubiti, ali onda će opet popljuvati kukuriku koaliciju i konzervativci će glasati za njih. Zašto? Jer desni birači ne glasuju za lijeve opcije, a druge desne opcije nema. Nitko s desnice nije ujedino marketinški potkovan, organizacijski sposoban i jednostavno zao da se gurne u prvi plan...

    avatar

    29.10.2011. (16:16)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @dotoresa, čestitiam na čistoj komunističkoj retorici :) fakat je hdz posljedni bastion srbo četničkog komunjarskog nadrealizma hahahaha o mati mila čovjek se svačega nagleda i načita :)

    avatar

    01.11.2011. (22:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...