četvrtak, 27.10.2011.

Kraj HDZ-a?



Je li došao kraj HDZ-u? Sudeći po opsegu optužnice reklo bi se da jest. Blokirana je čitava imovina (sve nekretnine), ali ne i računi u bankama kojih ova stranka ima više od 10. Špekulira se da je dosta sredstava već izvučeno iz stranke u strahu od ovakve optužnice koju je jutros podigao Bajić. U optužnici stoji da je Sanader uz pomoć Fimi Medie, Barišića, Jarnjaka, Pavošević i Mačeka „prikupio“ više od 30 milijuna kuna za financiranje stranke. Ova vijest zasigurno nije mogla doći u gore vrijeme za HDZ budući da su izbori za 6 tjedana, a stranka ima potporu tek 20ak posto građana.

Iskreno mislim da će šteta za HDZ biti velika, ali da oni kao stranka nikada neće nestati sa političke scene jer će uvijek barem 15-20% glasova dobiti na svakim izborima, bilo lokalnim ili parlamentarnim, jer će uvijek dio građana percipirati HDZ kao stranku prvog predsjednika i stranku koja se najviše zalaže za nacionalne interese i braniteljsku populaciju. Na kraju i broj članova je prevelik da se preko noći svi ti ljudi ispišu iz stranke.

No jedno je sigurno, poslije ovoga za HDZ više ništa neće biti isto.

18:26 - Komentiraj { 11 } Print - #

Komentari On/Off

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Image Hosted by ImageShack.us

since 18th January 2008

* sve mikro i makroekonomske teme
* najaktualnije vijesti iz svijeta businessa i politike
* brojne kritike na svakodnevne teme

Image Hosted by ImageShack.us


Sva pitanja šaljite na ovaj mail


Image Hosted by ImageShack.us

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr


Tko je Funky Business?
- magistar ekonomije
- međunarodni volonter
- ljubitelj likovne umjetnosti




Do sada vas je bilo na blogu:free hit counter

hit counter



Vaši komentari na temu posta su uvijek dobrodošli kao i vaše kritike i pohvale. Svi komentari koji imaju svrhu reklame drugog bloga ili u sebi sadrže uvredljiv sadržaj biti će trajno izbrisani te će autorima istih biti zabranjeno daljnje komentiranje.

Image Hosted by ImageShack.us
since 18th January 2008