Komentari

slavonskigeneral.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • kolumna jedne superžene

    Hvala ti na komentaru kod mene. Tvoja me priča ražalostila. Nikada nesmijemo zaboraviti na te teške i slavne dane naše povijesti.
    Sadržajem svojih poslijednjih postova me jako podsjećaš na jednog mog dragog prijatelja sa bloga.
    Lijep pozdrav tebi i čitamo se.

    avatar

    17.10.2011. (18:12)    -   -   -   -  

  • Marko

    Istina je da je Blago bio borac, baš kao što su bili i drugi naši borci, ali ovako ljigavog teksta nisam vidio, brate mili, još od onih partizanskih. Bez ljutnje, ništa osobno, samo sam iskren. I ja sam bio branitelj, ali ovakvo pisanje, ronjenje suza, šmrcanje... To samo još rade Amerikanci u onim svojim patriotskim filmovima gdje nagovaraju mlade da idu u rat na drugi kraj svijeta, zbog nafte,

    Oprosti, meni je žao što sam sudjelovao u tom sranju jer sam svojim velikim srcem i blentavom "ljubavi prema ognjištu" doveo na vlast vukove i kriminalce. Šteta je Blege, šteta i Pauka i puno njih, ali sad se vidi zašto se zapravo ratovalo. Druže, osvijesti se, 20 godina je iza nas.

    avatar

    17.10.2011. (19:47)    -   -   -   -  

  • pero

    Da, sad je prilika da se brani hrvatska - na Markovu trgu!

    avatar

    17.10.2011. (19:48)    -   -   -   -  

  • slavonski general

    Superženo, hvala tebi što si odvojila malo vremena i pročitala postove na ovom blogu.

    Marko, to je jednostavno moja priča ispričana na način na koji jedino znam... i cijenim to što si svoje mišljenje podijelio sa mnom.

    Pero, prilika je da se brani Hrvatska, ali prilika s vrlo malo onih koji su to spremni napraviti i bez pravog vođe. A, kako već kaže Marko, na vlast su dovedeni loši političari, koji će se, kako sada sve izgleda, zamijeniti još gorima.

    avatar

    17.10.2011. (20:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...