Dalmatinki uništiti jezik?! makar na minutu hahhahahhahahh :PPPP Nego nešto se mislim, ako u Mehiku viđaju najviše NLO-a, možda su čili papričice krive za to? Od tog silnog endorfina đava zna šta im se priviđa :)
09.10.2011. (11:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovo s ljutinom si me oduševio jer obožavam ljuto. A sripić sam narisao onako, iz zezancije - to me sad zanima pa se malo s tim zezam. Ništa ozbiljno, a možda i postane :)
09.10.2011. (11:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Shit. Ja bi progorio da samo dotaknem tu jednu molekulu. Kao odrastao na "mediteranskoj prehrani" ne mogu podnijeti sve te začine koje ti upotrebljavaš, počevši već od najobičnijeg papra :)
09.10.2011. (16:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
volim čili papričice. upravo se spremam na put do frižidera. kruh, putar, šnita pršuta i majoneza sa čili papričicama. inače čili papričice imaju predivan cvijet a kad ocvjetaju predstavljaju predivan kućni ukras. supruga je svojedobno, za naš stan u Varšavi, u obližnjoj cvjećarni kupila dvije tegle. jedna za u prozor spavaće a drugu za u prozor dnevne sobe. a kako se je to uklopilo u ispunjavanje bračnih dužnosti govori jedan veliki smiješak :)))))))))))
09.10.2011. (23:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
zaboravila sam kaj sam htjela reć kad sam vidjela vrijeme objave posta :D mračnjak jedan :P :D
09.10.2011. (10:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
Dalmatinki uništiti jezik?! makar na minutu hahhahahhahahh :PPPP
Nego nešto se mislim, ako u Mehiku viđaju najviše NLO-a, možda su čili papričice krive za to? Od tog silnog endorfina đava zna šta im se priviđa :)
09.10.2011. (11:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joanna has left Stepford
obožavam ljuto...vjerojatno to znači da sam mazohist i kemijski van balansa al briga me:D
09.10.2011. (11:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
edo
Ovo s ljutinom si me oduševio jer obožavam ljuto.
A sripić sam narisao onako, iz zezancije - to me sad zanima pa se malo s tim zezam. Ništa ozbiljno, a možda i postane :)
09.10.2011. (11:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joanna has left Stepford
e živio i ti meni, :D i ako ti ostane ovog pakla u boci sjeti se tko cijeni tvoj lik i djelo :D
09.10.2011. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Igniss
Shit. Ja bi progorio da samo dotaknem tu jednu molekulu. Kao odrastao na "mediteranskoj prehrani" ne mogu podnijeti sve te začine koje ti upotrebljavaš, počevši već od najobičnijeg papra :)
09.10.2011. (16:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
odmak
Možda jest tako. Fotke su dobre.
09.10.2011. (17:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
iman ga ja u rinfuzi...kapsaicin procisceni.
09.10.2011. (20:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
škrpun
Šta si ti ugradio katalizator na auspuh?
09.10.2011. (21:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Onda bolje crveno nego bijelo!
09.10.2011. (23:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bocaccio
volim čili papričice. upravo se spremam na put do frižidera. kruh, putar, šnita pršuta i majoneza sa čili papričicama.
inače čili papričice imaju predivan cvijet a kad ocvjetaju predstavljaju predivan kućni ukras. supruga je svojedobno, za naš stan u Varšavi, u obližnjoj cvjećarni kupila dvije tegle. jedna za u prozor spavaće a drugu za u prozor dnevne sobe. a kako se je to uklopilo u ispunjavanje bračnih dužnosti govori jedan veliki smiješak :)))))))))))
09.10.2011. (23:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
twirl-dječak sa šibicama
kolko dugo mogu stajat sjemenke, a da proklijaju? 5 godina? imam neke...:)
10.10.2011. (01:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Volim tabasco. A koliko dugo ivaj može izdržati u frižideru a da se ne pokvari ? Ili se to ne kvari uopće !?
10.10.2011. (09:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Dante, oko 100 godina može izdržat
10.10.2011. (16:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Onda deni kuhat nekaj mesnatoga... evo mene 2111 na večeru.
11.10.2011. (09:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...