Komentari

elle-woods-gone-brunette.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


 • praktikum

  je, poprilično dugo, ali bolje je i kraće pa kvalitetno:)))))

  avatar

  28.08.2011. (17:41)    -   -   -   -  

 • zlatna djeva

  ovo je za ukoričenje

  avatar

  28.08.2011. (17:44)    -   -   -   -  

 • šašava mamica

  Nije ti lako...
  Iz posta u post sve mi se više sviđa Nezakoniti, ne zbog šuške, već ono baš...baš sviđa.
  Balonja od 26 ne bi bio loš za zabavu...ali,...tu je Nezakoniti. Barem imaš koga dočekati, nahraniti, izmasirati...
  Ekstenzije...koliko je trajalo stavljanje...koliko ono? 200 komada? Ne, hvala.
  Crvenokosa bih rado postala jer se, ionako, borim s crvenim pigmentom koji ljeti poludi, ali...s obzirom da su svi navalili bojati kosu u crveno ja baš neću!

  avatar

  28.08.2011. (17:50)    -   -   -   -  

 • Igniss

  a) Zbunjen sam, jesu li Nasljednik i Nezakoniti ista osoba? Ako nisu, tko je od njih taj sa six packom koji je 8 godina mlađi (od Zakonitog koji je ćelav)? Kako se u to uklapa tvoja dob s kojom radiš preko student servisa? Pomozi novom čitatelju da se uživi u priču.
  b) ovaj post savršeno potvrđuje barem 10 stvari o kojima sam pisao na svom blogu
  c) ovaj post me istodobno ispunjava i divljenjem i užasom.

  avatar

  28.08.2011. (18:55)    -   -   -   -  

 • Elle Woods Gone Brunnette

  @suzette: oćemo se sad komplimentirat ;P
  @djevojka: pa da se priključim klubu alka/vlatka/simona... blah :D
  @mamica: imaš toliko divnih nijansi crvene. moja će trajat koliko i trend, ali ova koju ja imam se nekad u doba moje mame zvala ticijanski crvena i krasna je, a nije tipična bapska redhead. svijetla je i prozračna, ma divna... inače, frizerku smo dovele kod mene doma pa je dekolorirala, farbala i umetala kosu meni i frendicama cijeli dan. da, bilo je dugo, ali kvragu, mogla sam pušit, pit, jest, pričat, pa je agonija bila lakša.
  @Igniss: ne postoji zakoniti ;) samo nezakoniti, i postoji već dugo :)
  vidi, ti pišeš o onome što konkretno svaka cura s imalo ambicija da joj bude ok u životu shvati već u osnovnoj :D ali ne, ja sam uvijek odbijala pokorit se ulozi tipičnog trofeja, a i nezakonitog sam upoznala i (fizički) pala na njega kad sam mislila da je obični fizikalac, tako da... hm... ali da, on je izraziti alfa :)

  avatar

  28.08.2011. (19:17)    -   -   -   -  

 • seoska idila

  true, true.. u duši smo sve samo pink princeze... ehhh....

  avatar

  28.08.2011. (20:33)    -   -   -   -  

 • windfuckersister

  Da, da, vidim da je crvena ponovo in. Evo i moja Nasljednica (naseljednica čega, minusa na tekućem i na karticama) se iz prirodne plavuše pretvorila u zagasito crvenokosu djevu.

  Ah , gdje ste bile kad je Wind deset godina bila crvenokosa..... Sto puta sam rekla da ne slijedim modu već ona slijedi mene. I kako vidim, popriično kaska ;)

  avatar

  28.08.2011. (20:41)    -   -   -   -  

 • romantales

  Ma što god napravila,. taman i kolosalnu glupost, meni svejedno zanimljivo ... Podržavam ideju o ukoričenju.

  avatar

  28.08.2011. (20:46)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Gluposti pomlađuju :-)). I proljepšavaju :-)).

  avatar

  28.08.2011. (21:12)    -   -   -   -  

 • katalona

  Najbolje bi bilo da se riješiš te saddle torbe Salvatorea Ferragama. Ne uklapa ti se feng shui i unosi nemir u tvoj ljubavni život. Evo, spremna sam je otkupiti od tebe zaaaaa.....recimo, 50% cijene :)

  avatar

  28.08.2011. (21:17)    -   -   -   -  

 • seoska idila

  aa Katalona izdajico...

  avatar

  28.08.2011. (21:28)    -   -   -   -  

 • Nike

  Ma meni se Nezakoniti ful sviđa, još iz prošlog "broja" :)
  A bome nije ni blesav kad ti je namijenio Gospodina, tebi dobro, Gospodin dobio zanimljivo društvo, a on ima kontrolu nad situacijom (hm...ili doduše samo misli da ima)

  Ovo s nasljednikom mi je u jednu ruku fora jer bi, vjerujem, laskalo svakoj ženi. Meni bi bio bed samo ako bi postao naporan, ali vidim da ovaj koliko god bio nasljednički raspoložen ima toliko mozga da ti nije dosadan pa super dođe da druženje s njim popuni raspored ove ljetne dane kad ne radiš, a malo fanzatiranja nikome nije naškodilo :)

  Moram još spomenuti da volim čitati (i u tvojim ranijim postovima) kad nabrajaš što si sve kupila. Iako znam da bi uživala u danu kad na pustu plažu Bogu iza nogu odeš u kupaćem starom 10 godina, s japankama koje si izvukla iz torbe koju si dobila kad si kupila 2 proizvoda za sunčanje pa je torba išla gratis, i da se sve jedno s drugim tuče u bojama i uzorcima, u ugodnom društvu ili možda čak sama, vjerojatno i više negoli kad tip-top skockana dođeš na neku od IN plaža (makar gratis ležaljka FAKAT nije za odbaciti), ali ne znam, kad vidim nabrajanje što je netko kupio ili kako je sikombinirao odjeću, u meni se javi ona djetinja radost :) Kad sam maštala o lijepim toaletama, kombinacijama, sitnim luksuzima. U međuvremenu mi je psotalo jasno da je to sve "manje bitno", pa ipak kad uhvatim vremena i skombiniram nešto što mi se baš sviđa, a što mi nabaci osmjeh na lice :) Pogotovo kad vidim poglede nekih ljudi :)

  avatar

  28.08.2011. (22:03)    -   -   -   -  

 • Doors

  Hvala na komentaru kod mene, opcije bloga su mi nešto štekale, pa se ispomiješali postovi, komentari, spotovi, ma pravi mix :D

  Ko što @Windfucker napisa, niti ja nikad nisam slijedila modu, samo vlastiti stil tj. ono što meni paše (bilo boja kose, kozmetika, odjeća...), i znaš što? Nikad nisam OUT :P

  avatar

  29.08.2011. (13:53)    -   -   -   -  

 • Neprijatelj No 1

  prvo, zar ne nosi tvoja mama ticijansko crvenu? :))
  drugo, sve ovo je fine & dandy, ali nešto mi tu nedostaje...fali mi ona Elle koja nema Nezakonitog, ni sve te krpice, ni posao, pa čak ni veliki rooster baba..već samo Najbolju i još njih par...ona Elle koja je u stanu u ZGu, kod prije...koja uz to što škica zgodnog susjeda preko, kontemplira puno više o stvarima koje su joj bitne....i više nego ikad je svoja...
  ovo sve je izigravanje, savršeno ( za Oskara) odglumljena uloga trofej dame...ali mi se nekako ne činiš sretno u svemu tome...više pomireno ili pogubljeno..
  ne znam...možda griješim, možda krivo čitam..možda samo mislim da si pet tisuća puta življa, pametnija i duhovitija od svih koji te okružuju...i ne bih voljela da to nekako izblijedi u njihovom ništavilu i blještavilu...
  slobodno me ošamari ako pretjerah..

  avatar

  30.08.2011. (02:22)    -   -   -   -  

 • fulvus

  samo da ti kažem da se moja prijateljica udala za osam godinica mlađeg:)) ja pak volim svog deset godina starijeg muža ( to je kompleks djevojke odrasle bez oca). a crvenu kosu cijeli život njegujem, iako sam u djetinjstvu bila prilično iskompleksirana zbog toga. (opet kompleksi:)))

  avatar

  30.08.2011. (16:13)    -   -   -   -  

 • Igniss

  "ti pišeš o onome što konkretno svaka cura s imalo ambicija da joj bude ok u životu shvati već u osnovnoj :D" - i to je sasvim istina... žene imaju puno više Igre od muškaraca. Pisat ću jednom o tome :D

  avatar

  01.09.2011. (00:29)    -   -   -   -  

 • mudenburger

  Meni se sve nekako čini da bi ti trebala jednokratno potrošiti nasljednika čisto da si smiriš hormone,a i on će uskoro na faks pa nebi trebalo biti nekih većih problema.

  avatar

  06.09.2011. (00:05)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...