Komentari

emeraldeye.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Igniss

    Indiferencija je stvarno teška u takvim slučajevima... ja sam se našao da sam pokušao kultivirati prijateljstva s nekim bivšima, ali u pravilu nije baš išlo. Uvijek bi se prije ili poslije netko našao povrijeđen, ili bi jednoj strani jednostavno to bila zabava i način da se nekoga drži u rezervi.
    A inače, što se tiče Angeline, mislim da je njen potez besmislen. Tvoj partner/ica, ako želi varati, varat će te bez obzira na to koliko postaviš ograničenja. Jedini način koji radi je uvijek dati potpuno povjerenje, i s oštrim penalima za to ako ono bude iznevjereno.

    Usput, napisala si mi sjajan opis "nice guy" problema, možda malo ekstremniji od prosjeka (tj. creepy) ali uistinu savršen primjer :) Smijem li u nekom budućem postu upotrijebiti koji dio? Hvala na opsežnom komentaru!

    avatar

    06.08.2011. (21:05)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    naravno da smijes ;) ..da fakat creepy, takvi nice guy tipovi me posebno plase, vecina je pasivno agresivna i samo je pitanje vremena kad ce puknut (kad im dodje do glave da cekaju predugo, i da nece od toga biti nista). Takve nice guy tipove nadjes u rubrici crna kronika uz komentare susjeda i bliznjih kako su uvijek bili mirni i povuceni i nista nije odavalo da bi mogli uciniti nekome nesto nazao. fakat bi mogo napisat dobar post na tu temu.
    p.s.haha ah, poprilicno opsezan, moram priznati, nisam ni shvatila koliko sam se raspisala XD

    avatar

    07.08.2011. (03:02)    -   -   -   -  

  • misko

    Potraga i jest smisao ljudskog života, zar ne? Tražimo, dok ne sretnemo partnera/cu, a oni bivši/e, pa oni spadaju u prošlost koju ne možemo mijenjati, mada bi to ponekad željeli učiniti.

    avatar

    09.08.2011. (08:03)    -   -   -   -  

  • Pergament

    Moj stav je da bivše treba držati podalje, ali ne i sad zabraniti momku da ikad vidi bivšu. Ionako je s razlogom postala bivša.

    avatar

    09.08.2011. (12:56)    -   -   -   -  

  • Brianna

    Komplicirana je to stvar sa bivšima jer nikad ne možemo znat osjeća li ona druga strana, koja je bila ostavljena, još uvijek nešto, titraju li u njoj osjećaji koji još nisu prešli na čisto prijateljsku stranu. A takav odnos tada nikad neće bit iskren jer će se jedna strana i dalje potajno nadat nečem više

    avatar

    11.08.2011. (10:38)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    :)) Uh, imamo neki filter u glavi koji briše sve ono ružno, a ostavlja samo lijepo, i onda skoro padnemo na staru priču... ali...srećom kad se odmaknemo od glasa koji nas mami... prođe i ta nostalgija :)

    avatar

    12.08.2011. (22:57)    -   -   -   -  

  • M.H.S.

    Ništa gore, ništa boljije od povrijeđenih osjećaja... Srdačan pozdrav pun dobrih želja za Tebe

    avatar

    12.08.2011. (23:06)    -   -   -   -  

  • Vanda

    bivši, sadašnji, budući... ponekad ljudi znaju uvelike komplicirati. javni životi su pravi primjeri. :)

    avatar

    16.08.2011. (13:38)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Friške generacije odlično kažu: Da je valjal/a, ne bi bil/a bivš/i/a.
    Nekad se govorilo nešto kao - Podgrijana ljubav je ko podgrijani krumpir, kao ne valja, al su neki tvrdili - je, i sarma se podgrijava i sve je bolja. Uspomene nemreš izbrisati, ali osim ljubavi prema djeci, sve su izbrisive. Vremenom ili kakogod.

    avatar

    17.08.2011. (17:40)    -   -   -   -  

  • nataly's life

    sa bivsima je najbolje ne imat velikog posla...sta je bilo bilo je...ja san ih sa par ostala ok....ali dosta na udaljenoj razini i mislim da je tako i najbolje....zivot ide dalje i treba gledat na buducnost :) pozz :)

    avatar

    18.08.2011. (20:46)    -   -   -   -  

  • Lucika

    Ne mogu govoriti za druge, ali ja po sebi mogu primijetiti kako neke osobe nikad ne izblijede.
    Agree.

    Ne znam koga sam vise obozavala, njega ili njegovu obitelj koja me od prvog trena tretirala kao svoju.
    Ovo je jako lijepo. Zvuči lijepo. I to sjedenje na plaži. Ali smatram da je to bilo nešto što te vratilo u ono prije, taj jedan 'događaj' koji ne mora ništa značiti nego te samo podsjetio kako ti je bilo prije. A da je pravi život ovo koga sad imaš. Dobro govoriš.

    avatar

    19.08.2011. (12:04)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    buahahahaha nije mi ljubomora nikad bila jasna, nemam taj čip u glavi valjda

    avatar

    20.08.2011. (23:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...