Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Nessa

    Yay! :-))))) Sad imam izliku otić u Zagreb negdje tamo u sedmom mjesecu i posjetit sve koje znam, a da ne moram mislit jesu li otišli na praznike jer svi (uključujući i tebe :-)))) ) ostaju gore. I on the bright side Zagreb će tad imat više parkirnih mjesta i manje gužve po tramvajima :-)))

    avatar

    25.06.2011. (12:55)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 Nessa: See good in baaad, me likes (taj citat dotični je iz Petog elementa, spoken by a Chinese guy koji je plutao pored Bruceovog prozora... Naime, u tom trenutku je Bruce dobio obavijest da je ostao bez posla... Kinez se kladio, prije otvaranja pošte, da je vijest dobra... Kladio se u njegov ručak... I onda je Bruce rekao kako, jbga, osto je bez posla, ali barem je dobio free lunch)... ETO, ETO vidiš, toga dijaloga se sjećam do u bolne detalje, a ne mogu se sjetiti koji qrc radi somatostatin u organizmu!!!! :D Samo dođi, tu sam, dobro će mi doći malo kave i odmora (hehe, već planiram slobodne dane, a posao nije ni počeo). Ugl, javim ako se slučajno i nenadano dolje odvučem... :)

    avatar

    25.06.2011. (13:00)    -   -   -   -  

  • Tina.

    Bar netko će biti koristan i raditi dok mi ostali ljenčarimo, ipak je taj tvoj rad i učenje za našu dobrobit :)))))) a kaj to točno studiraš? skužila sam da je doktor.......dalje?

    avatar

    25.06.2011. (18:09)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    5 me nije oduševila. Ista je k'o 4 :-)). A s 4 sam se nagnjavila dok sam je natjerala da donekle izgleda kako želm. Inače volim nove stvari, ali ne uvijek :-)).

    Čestitam na poslovima :-)). Preživjet ćeš Cinstar ta dva mjeseca :-)).

    Ispiti, držim goleme fige, na rukama i nogama :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).

    avatar

    25.06.2011. (19:11)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 only one: Biologija, PMF... Točnije, imunologija i fiziologija... :))) Iz tvojih usta u čije god uši tamo gore, volio bih biti na korist čovječanstvu... Bazinga! :D Da, kao što reče M., "mi Djevice" (misleći na sebe i mene) ne možemo jednostavno sjediti na miru i ne raditi ništa... :D

    avatar

    25.06.2011. (21:59)    -   -   -   -  

  • smisliti ću kasnije

    fige za ispite, thumbs up za ff5 i visoki faktor za ljeto na zagrebačkim ulicima. moj prvi i nadasve hrabri komntar. to je zbog jutarnjih sati, ne bih inače..

    avatar

    26.06.2011. (04:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...