Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bugenvilija

    to možda lanena dlak, ko će ga znat...
    nego to sa rižom. crna se stavlja skup sa belom da da na scenskom efektu, a i nije riža nego jedna vrsta močvarnih trava. porodica trave, kak i riža al ni riža...
    za vitaminizirane riže ne marim ko ni za lanski snjeg. kupujem basmati jer ju volim onako prekrasnu bijelu i mirisnu, ali uglavnom preporučam tebi kak i sebi, imaš leću, ječam, heljdu, proso, kao puno vrednije namirnice a i jeftinije bar duplo. da se također nać i iz bio uzgoja. ovo sa rižom nakon ove katastrofe u Japanu mi više nije nikaki sex, jebeš to kad s rižom i deklaracijom uvijek kupiš mačka u vreći...

    avatar

    10.06.2011. (11:09)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Nemoj ti meni po crnoj riži. Ja ju stalno kuham (i ovim ukućanima koji ju ne vole). Bijelu sam sasvim izbacila, sad ju nemrem smisliti. To ti je kao i sa kruhom - kad jednom probaš crni, bijeli ti je bez veze. Crnca još nisam probala - UPSS! - Aj bok!

    avatar

    10.06.2011. (12:59)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Čekaj, nisam skontala, zakaj ti sad hoćeš rižu, da nisi... božemprosti... ovaj... oprosti što pitam... trudna... jel... mislim... ovaj... da nisi?

    avatar

    10.06.2011. (13:05)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Teobaldahin, ko hoće rižu? Bila sam tam pa sam ju kupila. Trudna sam po vjerojatnosti ak može jedna, može još jedna. A kaj se tiče bijele riže, ne mlataram bez veze, imam jednu poznatu kaj prevodi prave medicinske knjige, ne ono Crvenkapica i to, i užasava se bijele riže, dala mi je da pročitam: Labos štakore su hranili dva tjedna samo s bijelom rižom (bljak) krepali su do jednoga, to je koma od hrane. Sad da ne bi bilo asocijacija na one E.coli i to, ista žena je imala rak debelog creva i nije se dala rezuckati nego se strogo držala propisane hrane, dijete, kak oš, a koja strogo isključuje bijelu rižu. Mislim ona bi i ovak ozdravila, ta kad nekaj zamisli, ne da napravi i provede, nego odmah trostruko, luda je ko riža (smeđa).

    avatar

    10.06.2011. (14:52)    -   -   -   -  

  • Lavica

    Hahaha Teobalda o crncu hahah Legendo!

    avatar

    11.06.2011. (20:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...