Komentari

gamba.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • laki maratonac

    Sused blog ti je fantastican a odojak je za 5. Eh sokovi sokovi... Pa ja kao obožavatelj sokova i svih drugih alko i bezalko pića znam da su ovi kaj na njima pise 100% voće pušiona i da tu voća ima ako 2% preveć sam rekel. Uzmu sirup i samo razrjeđuju i to ti je to. Al čuj ovo je ideja vrlo dobra s tim sokovima. Ja osobno volim limunade i naranžde kad ih sam ocijedim al mi se rijetko da pravit :( Inače mi se svidja u zadnje vrijeme hit u HR sok od jabuke. Kao prirodni filtrirani bistri to mi je fakat fenomenalno. Pa brijem da Ti je zdravije bez filtra, ne znam kaj Mare smeta filter. Morat cu i ja krenut na zdravu prehranu a potom i na treninge. Sad je ta pauza tolika da je zadanji trening bil kad smo nas 3 onomad trčali!
    Sinceramente seu!

    avatar

    26.05.2011. (14:30)    -   -   -   -  

  • Gamba

    Ej sused, planirao sam preći i na kompliciranije kuhinjske čarolije. Ali sam onda pričao s punicom pa mi ona kaže da navodno neki škampi ovdje koštaju R$ 150 po kili ili ti 450 kn?!? Ne znam doduše kakvi i gdje ali ako je tako mislim da ću odustati od buzare za neko vrijeme. Ostajem na sokovima :) Ja baš nešto planiram da konačno počnem trčati. Malo me još frka ali mislim da je krajnje vrijeme. Um abraco.

    avatar

    27.05.2011. (12:39)    -   -   -   -  

  • dpoljak70

    Vidim da je Gambo odlučio za Dan mladosti, u uspomenu na tekovine i ostale tralalala, baviti se petokrakama. Hm, pošto bi se u tvom selu prodala ona pionirska plava kapa s petokrakom (imam u Pločama dvije)? A taj karambol s pet krakova mi na slici i ne izgleda vele sočan, al si ga uspio iscijediti :-).
    Nego, jesil usliko neke od onih buba što se prodaju? Ti slikaj, a mi ćemo bodovati :-)

    avatar

    27.05.2011. (14:24)    -   -   -   -  

  • laki maratonac

    Sused okani se onda tih Škanapa po toj cijeni. Nadoknadit ćemo to kod mene kad dođeš u ZG - ja častim - više puta - ovdje su ako niš drugo pa duplo jeftiniji. Primi se onda mesetine, bifteka i sl... Recimo rolovano prase da probaš napravit kako ti je kolega dao recept. Samo to moraš neku ekipu skupit i feštu napravit jer će ti bit previše samo za Tebe i familiju! 1. trening je odrađen. Q i ja smo bili na nivou ide na dobro i moj je neki plan da u lipnju ostvarimo da 10 km trčimo bez jebemti. Moram viđet oće li gosn Q podržat taj plan, al vjerujem da oće :)
    Saudações família

    avatar

    30.05.2011. (09:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...