Komentari

zovimezvijer.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Glumica u usponu

    ajme... ja ne vjerujem da još postoje osobe koje se prema vjerskom opredjeljenju ponašaju prema nekome sa manje poštovanja nego prema drugima.... koja jebena papčina moraš bit za to.... a i mislim ako nemaš talenta i ako uporno vježbaš da možeš bolje proć nego ako imaš talenta i ne vježbaš pod milim Bogom ništa... hahaha al ovo na kraju je najbolje :DDD

    ehh ma moji ti pizde za sve ocjene koje nisu 4 ili 5 tako da.... a baš mi se *pip* za njih XD
    javi za novi post....

    pozz

    avatar

    02.05.2011. (11:31)    -   -   -   -  

  • kuhača

    Draga moja, oprosti što ti odmah "dragam" ali i moram ti nešto reći. Pismo ti je genijalno! :) To ti je tako u glazbi...Profesorima je dozvoljena sva subjektivnost svijeta. I te odvratne podjele na talentirane i netalentirane. Diže mi se kosa na glavi od takvih idiotarija. Svi koji imaju imalo soli u glavi već odavno znaju da talent ne postoji ( provedena su istraživanja). Eto, na primjer Verdi nije bio primljen na konzervatorij. A imaš još milijun primjera..Toliko o tim glupostima o "talentiranima" i "netalentiranima". Ako kreneš na akademiju onda ćeš shvatiti da talent zbilja ne igra nikakvu ulogu već da veću važnost čini to kako se tko pravi i kako tko glumata.
    Na žalost, on je ipak profesor. Na žalost. Svakoj budali koja prodaje fore o talentu ja bih iste sekude oduzela diplomu te divne ustanove koje se zove Glazbena akademija a koja te na kraju ničemu ne nauči,osim tomu kako da budeš đubre.

    avatar

    02.05.2011. (14:02)    -   -   -   -  

  • Glumica u usponu

    ej... novo kod mene pa svrati kad ćeš imat vremena

    avatar

    22.05.2011. (15:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...