Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • zlatna djeva

    baš kad je najbolje, čovjek se mora iskrcati. I ja često sudjelujem u voznim dramama. Ne uvijek kao gledatelj. Mogu ti iskreno reć da se poslije osjećam nekako preporođeno i lagašno.
    Baš jučer... Istina, nije bilo u vožnji nego u pekarnici. Jedna stara glupača, uletila preko reda, a onda je i izletila preko reda. rado bih se sad raspisala koristeći puno, puno atributa, ali nemam vremena. Možda osvane i neki post tome ovih dana.
    Sad sam se sjetila. Možda ne bi bilo loše u takvim tramvajskim situacijama i gužvama imati one planinarske konope i cepine, pa zamahnit dok se ne zakvači za nešto...

    avatar

    29.04.2011. (12:13)    -   -   -   -  

  • vox

    Tramvaji su "divna stvar"... nekako mi je bicikl postao prijevozno sredstvo zadnjih godinu dana... baš zbog takvih stvari... sjećam se jednom da je jedan deda ušao u tramvaj iza mojih leđa negdje i onda je došao do mene i bahato bacio komentar "Hvala što ste mi se ustali!" Kao da se uvijek ogledam po tramvaju na svakoj stanici... onda je bilo "E pa gospon sad ćete i ostati stajati!"

    Hvala na komentaru... mislim da nekako studenski život zbilja je takav ako nisi Urkel... iako priznajem dobila sam komentar da sam alkoholičarka... :D

    avatar

    29.04.2011. (18:31)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    fasciniraju me takve situacije:) najjače od svega mi je to koliko se često oni tzv na umoru mogu svađati...

    avatar

    29.04.2011. (19:43)    -   -   -   -  

  • primakka

    hahaha, a mislila san da toga nema u metropoli, samo u spliskomen prometu. kad se vozim tramvajem, nikako da naletim na neki takav cerek, pa mi čudno.:)

    avatar

    02.05.2011. (13:09)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Ma hebeš vožnju tramvajem ako ne izbije kakva svađica. Ja baš uživam - em se voziš, em imaš predstavu! Joj samo sad budu poskupili... jooj... idem dok nisam počela kleti... ne bih na tuđem blogu... jooj...! Uf!

    avatar

    03.05.2011. (03:15)    -   -   -   -  

  • A jesam kokoš !

    Tramvajske priče = priče s placa = sve je to vrlo zanimljivo i smiješno.
    Budi pozdravljena.

    avatar

    04.05.2011. (21:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...