Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • udvoje

    Čuj, ne znam kaj bi ti za tekst napisala al da intuicije ima, bome je ima, puno i na veliko, sam treba sebe čovek slušati. Nek, ono bitnije; znaš, ti me na moju mamu podsječaš i dam se okladiti da su ti deca bog bogova ljudi!

    avatar

    25.04.2011. (20:55)    -   -   -   -  

  • A jesam kokoš !

    Nešto slično proživljavala sam s snovima i s predosjećajem i ja. Sada to nastojim ignorirati jer bi se snovima znala vrlo opteretiti. Što će se dogoditi???
    I premirala od straha. Sada se vježbam da ne sanjam.

    avatar

    25.04.2011. (21:39)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    E, bogme i meni se to dosta često događa. Strpaš u koš "paranormalno", pa ideš dalje, što ćeš? (Volim čuti da se i drugima to događa, jer inače mislim da sam ja malo "zveknuta"...)

    avatar

    26.04.2011. (04:39)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    He, he, ak se iko vrati na ove komentare: UDVOJE: deca su mi skroz luda od prestrogog odgoja pa potom zbunjena = prenaglo su dobili pravo glasa. I sad su to neobična deca a ja bih volila da nisu. Trebal bi mi neko normalan, razmeš, al nisu im ni mama ni tata normalni, kaj bi ja od dece. Priznajem usporedbu s tvojom mamom samo ak je mlada, ovak matore ko ja i sama izbjegavam.
    KOKA: A vježbat se da ne sanjaš, fenomenalno ak možeš. Svojedobno sam vježbala da uopće zaspim, razmeš, pa sam to zvježbala (ko Skarlet Ohara iz Prohujalo s vihorom).
    Teobalda, veli moja frendica (šrinkica) da dok tvrdiš za sebe da si zveknut, dotle nisi. Kad je obrnuto, onda se, veli, treba obratiti njoj, al to stanje - u toj fazi, niko ne prepoznaje.
    Sad gledam: Udvoje - A jesam kokoš - Teobaldin teatar, kad sve skratiš, ispadne: Dvije kokoši u teatru. Hm. Da vidimo kolko smo tolerantni, svakak nisam misla niš loše. :-))))) Iduća tema bi svima po malo trebala biti - zakaj se ljudi srdiju zbog malo dobronamjernog humora... :-))))

    avatar

    26.04.2011. (14:55)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Seka, ja ti se uvijek vraćam na mjesto zločina (komentare). Kad čuh ovo što veli tvoja šrinkica, odmah mi nekako lakše, tako da se za sad ne moram javljat u ustanovu... I vjeruj mi, nema toga humora koji bi me rasrdil, ak je dobar! :)))

    avatar

    26.04.2011. (16:40)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    bome ja nemam tih intuitivnih problema:D jednostavno sam neupotrebljiva po tom pitanju, ništ ne kužim i jebat ga

    avatar

    26.04.2011. (23:58)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Joanna, nisi niš zgubila. Nemojte se vi drugovi time zamaravati - tak je rekel još za Juge jedan moj šef. Boli te batak!

    avatar

    27.04.2011. (17:32)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    čovječe,od ovog bi se cijela serija dala snimiti,što se tiče snova,
    uglavnom sanjam japan,posebno tokyo i kako šetam njegovim ulicama,
    znaš li čitati možda snove tj. što znače određene stvari u njima ?

    pozdrav iz dugave galaksije : )

    avatar

    27.04.2011. (20:21)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Dakako, moglo bi, a bilo je već nekih emisija a ima i literature, dok joj se još moglo vjerovati.
    Kad stigneš sve te blogove srediti, čovječe!? A na ovo osjetljivo pitanje sam ti se na emajlu javila s puno pametnih rečenica.

    avatar

    28.04.2011. (14:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...