Komentari

ivan.blog.hr

Dodaj komentar (55)

Marketing


  • nataša

    ove tri točkice tako obečavajuće izgledaju, da sad neću ništa reći, nego samo šutjeti i smješkati se, s željom da ti se trud isplatio ... :-)))))

    avatar

    21.04.2011. (19:59)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    vau!!!! Uživate kada se žene igraju s vama, ha? Lijepo, nadam se i nakon tri točkice kao što kaže nata.

    avatar

    22.04.2011. (00:02)    -   -   -   -  

  • dog

    Žena ima odličan smisao za humor i vidi se da ti paše. Ajde neka! :)))

    avatar

    22.04.2011. (09:58)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Znaš malenimoj, osim što je bilo lijepo, zapravo senzacionalno za početak, ti si mi pala na pamet. Malo sam je pomladio u svojim razmišljanjima. Što je valjda dobro, manja je razlika. Ove će godine 40.
    Je Natašo...ispalo je tako normalno. I jako lijepo!

    avatar

    22.04.2011. (10:07)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    Pa to ti baš i ne ide u prilog, razmišljati u stvarnosti s takvom ženom o jednoj anonimonoj blogerici....iako me po ponašanju podsjeća na mene ali ne i po odijevanju, meni su drža niske potpetice traperice i bijela košulja ....)))
    Čekamo s nestrpljenjem događaje iza tri točkice....

    avatar

    22.04.2011. (10:52)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Mislio sam samo da ste skoro jednako stare....malenimoj. Nisi tako rekla neki dan? Iza tri točkice se bojim da nećete dočekati. To bi bilo nepristojno ipak. Ja sam svejedno malo zastario, znaš. Makar se pokazalo ne sasvim!

    avatar

    22.04.2011. (11:41)    -   -   -   -  

  • nataša

    Ivane, skidam kapu ! :-))))

    avatar

    22.04.2011. (11:44)    -   -   -   -  

  • luki

    malo po pisanju podsjećaš na svašta samo nek je uzbudljivo. oba ste neka bečk aškola šta je je. svak na svoj način :)
    uživaj

    avatar

    22.04.2011. (11:46)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    Pa .... vjerujem da ti to znaš dočarati na suptilniji način nego Svašta...
    No nije ni važno glavno je da si shvatio da baš i nisi star, ha?

    avatar

    22.04.2011. (11:55)    -   -   -   -  

  • ledeni

    pa kako ja nikako da naletim na takvu koja daje na prvom spoju.. možda zato jer kao bi i naletio.. prva pomisao bi mi bila.. ako je dala meni mora da daje svima.. pa opet nebi bilo ništa od toga.. Ivane kao je priča istinita.. vidiš sad kaj si propuštao sve ove godine.. dok se žanica jebala okolo.. tim ilsio samo na to kak zaraditi lovu i sagraditi kučicu.. i kupiti povoljno dobar auto. a sad vidiš da su najbolje stvari gotovo uvijek u Pravilu BESPLATNE

    avatar

    22.04.2011. (13:01)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    A što reći malenimoj, bila je ugodna, pažljiva na jedan način, divlja na drugi, šutjela kada mi nije bilo do razgovora i rekla ipak sve što sam obožavao čuti. I prelijepa mi je i tako! To je dovoljno da se uživa doista. Kako je i kasnije prihvatila da se opet vidimo brzo, malo ću biti ohol pa misliti da se i njoj bar približno svidjelo. To je u redu?
    Kompliciraš dakle sam sebi ledeni ? Ne slažem se oko bivše žene, te stvari naprosto nemaju veze jedna s drugom. Ne može biti istina da je razlog za tražiti druge to što ti muž radi što mora u neko vrijeme koje je za to. Ne može se tako relativizirati, ako išta korisno radiš i ispustiš ženu iz vida, ili je ikuda pustiš, biti će s drugim. Koji je onda smisao braka? Također, nisam ništa propuštao, uglavnom sam bio zadovoljan i imao sve, pa i žene koliko sam trebao i kako. Uostalom nisam slijep, misliš da nisam i prije mogao do nekih, da mi je trebalo? Ne bih Indijanku pitao niti sam tu prvu večer, da nije sama potakla priču u tom smjeru. Ne znam više je li to u redu. Nekada baš nije tako išlo, mislim. Ali, oduševila me time, slobodni smo odrasli ljudi, što ne bi činila što joj se sviđa. Također se uopće ne zanosim idejom da sam joj ja prvi iza davnog muža, ili "treći", kako se obično kaže. Čitao sam negdje o toj fami kako su u ovoj zemlji 4 muškarca u životu u redu. To su gluposti. Okolnosti određuju. Niti je ona moje vlasništvo i išta u tom smjeru. Koliko bih god ovaj čas ja želio, ili mi se činilo da bi me oduševila da iskaže neku takvu želju. I objeručke pristao. Pa gledaj, ja sam manje od godinu sam i pronašao sam nju, ona skoro petnaest godina....a uopće nije tiha, povučena i neatraktivna. Nismo djeca!
    Oko najboljih stvari, hja, malo više vjerujem u išta NAJ, u komplete. Možda me budućnost demantira i razveseli, s njom ili kojom drugom, a možda i ne. Za sada imam prekrasnu ljubavnicu. Nije da ne bih želio opet sve, ali to je jedna druga priča! Komplicirana.

    avatar

    22.04.2011. (14:31)    -   -   -   -  

  • nataša

    ne kompliciraj si nevažnim pitanjima, nego uživaj u ovome što imate.
    koja je razlika ako se seks dogodi prvi ili peti izlazak ? ne kužim te fore, da joj se nisi svidio, ne bi ni izašla s tobom, a ako će seksa ionako biti, čemu gubiti vrijeme i glumiti da postoji red kad je pristojno seksati se ?
    pa niste djeca da se danima vodate za ruke prije prvog poljupca ???

    avatar

    22.04.2011. (19:32)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    Bar približno,nije prikladan riječ, nikako. Razlika je u kutu gldanja žene i muškarca, pa tako ne bi ni izašla s tobom niti te pozvala na piće u svoj stan, niti dogovorila drugi susret da joj ne godi tvoje društvo, to budi siguran a niti se potrudila da ti ugodi, da se osjetiš onako kako si se osjećao. Osobito s toga što je u godinama kada može imati daleko mlađe i poletnije ali je baš s guštom i oduševljenjem prihvatila tebe i zavela te na način na koji si opisao. Sviđa mi se ona u kompletu, nekako barem po tvojim riječima je drugačija,rekla bi vrckasta a istovremeno žena zna što želi... Takve su ti sve žene u tim godinama..hehehe)))
    Savjet, nemoj da ti narastu krila prebrzo, može?

    avatar

    22.04.2011. (20:36)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Naravno Natašo, naravno...
    Malo si kontradiktorna malenimoj. Misliš da se oduševila i ona, ali neka mi ne narastu krila. Kako mi ne bi narasla, kao paun sam, ne skidam osmjeh s lica. Ma, šalim se ! (ne oko tog osjećaja). Znam da je staza dalje vrlo zavojita i puna rupa, čak i iz mog kuta, da je zapravo niti ne poznajem. Da sam vidio samo reperezentativno izdanje, igrokaz u nekom smslu. Kao što je bio i moj. Prvi puta u životu sam dao kemijski oprati unutrašnjost auta.... Svejedno mašta radi 200 na sat, samo se trznem i shvatim da sam je nesvjesno stavio u ovu ili onu situaciju. I da svagdje baš paše! Vidjećemo, ali za jedno će ostati sigurno zaslužna. Taj tako dobar osjećaj da je ipak još uvijek sve moguće!

    avatar

    23.04.2011. (08:26)    -   -   -   -  

  • nataša

    ono što mene jako, ali baš jako zanima je: kako će bivša reagirati kad čuje za Indijanku :-)
    nadam se da nisi usamljen u ove dane. sretan ti Uskrs !

    avatar

    23.04.2011. (14:03)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Hvala! I ja tebi želim lijep, miran i topao Uskrs ! Navikavam se biti usamljeniji nego li sam navikao. Sutra će biti bolje, straci, djeca, skoro uobičajen Uskrs. Navečer možda i što neuobičajeno....
    Bivša? Ona se stalno ponaša kao da je to među nama nešto privremeno. Ne napadno ili dosadno, recimo kao strpljiva majka s tinejđerom. Nazove kadikad, pita treba li mi što, zašto ne naiđem na kavu, da nismo neprijatelji. Rekao sam jednom nešto kao da mi je blesavo tako dolaziti u tu kuću, pa se kao zapanjila. Jer je to i moja kuća i tako će ostati! Odbila ju je i prepisati samo na svoje ime, uprkos sklopljenog sporazuma. Možda glumi, a možda doista misli i mislila je što govori. Da su to dvije odvojene priče, naš život i naš problem. Svejedno, čak niti lagati nije htjela da će to završiti. Mogu pokušati, ako ti je toliko stalo, je najveći napor na koji je pristala u svezi našeg braka. Ništa se tu nije moglo, kao dva vlaka na paralelnim kolosjecima. Bar oko njezinih muškaraca. Ili shvaćanja toga....

    avatar

    23.04.2011. (17:48)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    Hm znam taj osjećaj,poseban je čak kada ga se prisjtim i nakon nekoliko godina. A paun je izmamio osmjeh, baš je)))

    avatar

    23.04.2011. (19:14)    -   -   -   -  

  • nataša

    ček, jesam li ja to dobro shvatila ? rekla je da može pokušati prestati švrljati ako je tebi toliko stalo ??? a nije joj jasno koliko te to vrijeđa ?

    da, jasno mi je da njoj nije jasno da si odlučan u svojoj namjeri. vjerovatno će shvatiti kad čuje da imaš nekoga, a sigurna sam da će čuti jer živite u maloj sredini.
    e, ta reakcija me zanima, kad dozna da njen muž ima drugu !
    a ja ti, doista, iz sveg sreca želim da ti se stalno događaju divne neuobičajene stvari i da punim plućima udišeš svu njihovu draž :-))))

    avatar

    23.04.2011. (20:41)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Ne znam Natašo je li joj jasno što to meni znači. Moralo bi biti, nije glupa i nism jednom bio sasvim jasan. Ali se to ne uklapa u njezin svjetonazor, pa kao da čitavo vrijeme nije uzimala sasvim ozbiljno. Čak niti sada. Barata floskulama poput nitko nije s nekim više od 20 godina ako mu on nije sudbina. Ne može prevagnuti nekoliko dana nad silnim godinama i tako. Kao da zbilja ne shvaća problem, princip. Svejedno, što ja tu mogu. Samo što nisam nacrtao, pa opet ništa. Odnosno ponovo. Čak je znala pokušati okrenuti logiku. Kao trebao bih biti ponosan što svaki puta ima potrebu vratiti se, otpiliti njih, ne mene! Kao da je svaki puta zapravo pogriješila i to shvatila. Ma. suluda logika. Previše me izluđivalo. Bolje je ovako, čak i bez obzira na lijepe događaje u zadnje vrijeme. Imam osjećaj da točno znam što imam, čime raspolažem. To je lijep osjećaj, bar lijepo miran! Neće ona sada burno reagirati zbog druge, previše je lukava, pokušati će okrenuti na svoj mlin. Kako je u pravu, kako nema veze. Mislim bar.
    Evo i noćas, jedna od starih ljubavi! Preferans s ugodnim, duhovitim društvom. Mali detalj, možda nevažno, ali uživao sam. Neka mi se uklopi još samo par takvih događaja i biti će super. Za kasnije, puno kasnije, vidjeti ćemo. Očito se ne može baš sve imati zauvijek.

    avatar

    24.04.2011. (03:04)    -   -   -   -  

  • nataša

    "trebao bi biti sretan što ti se vraća " ?
    bogme, čudnu logiku ti žena ima. nije da ja sad tu prodajem nekakve moralne vrijednosti, ali još uvijek tvrdim, ako te netko voli i poštuje, ne upušta se u avanture ili ih barem pokuša što bolje sakriti. ako se ne trudi previše sakriti, pa još i sve potkrijepi ovakvim izjavama kao tvoja bivša ... ne znam što bih rekla, osim da te drži za, oprosti, bedaka. duboko sam uvjerena da osobi koju voliš i cijeniš ne činiš stvari za koje znaš da bi je mogle povrijediti, a onda to još i priznaš i čudiš se ako te ne razumije.
    nisam shvatila jeste li službeno razvedeni, ali pretpostavljam da jeste, kad ste sporazumno podijelili imovinu, pa me čudi odakle joj ideja da je tvoj odlazak tek hir.
    kako god okrenem i pokušam sagledati stvar iz njenog kuta, ne razumijem je.
    svakako, neće sad burno reagirati, dok god misli da postoji nada da bi se mogao vratiti, ali, čekaj samo, kad shvati, kad te možda i vidi u ženskom društvu ... bojim se da ćeš tek onda vidjeti njeno pravo lice.
    stara ljubav ? :-)))) obožavam priče o starim ljubavima :-)))))
    možda si raspoložen da nam je ispričaš ?

    avatar

    24.04.2011. (15:40)    -   -   -   -  

  • ledeni

    hhahahahha STaRA LJUBAV .. pa kaj ti nato ne razumiješ čovjek piše hrvatski.. . preferans u ugodnom društvu.. to je ta stara ljubav.. . tebi opet mašta radi 100 na sat.. i misliš li Ivane da je indijanka svih ovih 15 godina čekala... BAŠ Samo TEBE ... ili da je slični scenarij prije tebe ponovila xxx puta..

    avatar

    25.04.2011. (01:33)    -   -   -   -  

  • nataša

    ajmo se kladiti, ledeni, da stara ljubav nema veze ni sa bivšom, ni sa Indijankom ! :-PPPP
    čekati 15 godina ???? ti si stvarno nemilosrdan ! pa nije valjda luda toliko čekati ??? naravno da je hvatala skoro svaku dobru priliku za seks ! pa ja sam poluluda nakon dva mjeseca bez seksa ... kamoli 15 godina ... pa to bi bilo ravno inkviziciji ! :-))))))))

    avatar

    25.04.2011. (09:25)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Napisao sam da ne mislim išta slićno ledeni. Morao bih biti idiot. Samo ne vidim kakve to veze samnom ima. Ti si zbilja takav idealist ili se samo zezaš? Ako bi ti to bilo toliko važno? Kako uopće netko može čekati samo tebe, mene, dok nas još uopće nije niti upoznao? Meni je dovoljno da je sada izabrala mene. Čak bih i volio da samnom bude samo dok to bude doista željela. Možda ne razumijem dobro mehanizme sa ženske strane, ali čini mi se da ona jest izabrala mene, puno više nego obratno. Da uvijek one biraju. U okviru raspoloživog! A njoj je to raspoloživo, sasvim vjerojatno, prilično široko!
    Da, Natašo, o preferansu sam govorio. Pozvali su me poznanici u neformalni klub i uživao sam u igri i društvu. Znam da joj je čudna logika, drugačiji sustav vrijednosti i važnosti. Stoga smo se i razišli valjda. Mada nije ona jedina. Ili je to samo izgovor? Ponavljala je u našim sukobima oko toga slavnu priču Liz Taylor, kako je dočekivala doma Burtona poslije raznih ljubavnica i svaki puta mu zorno pokazivala tko je doista tko. Kako je uvijek izabarao nju ponovo i bez dileme i kako je to dovoljno. Da su njih dvoje iznad svake druge kombinacije. Na neki način se zapravo i ja djelomično slažem, da nije tako važan sex doslovce, da ne mora imati nikakve važne posljedice. Mene je izjedao osjećaj nesigurnosti, laži oko mene. Sve mi se na kraju činilo previše relativno, nestvarno i nesigurno. Čitav život nekako. Nije to bilo toliko vezano za sex. Mislim bar. Puno drugih pitanja što su me previše opterećivala. Izvedenih. Dok je ona pokušavala pojednostaviti. Kao mi smo jedno, neupitno i lijepo, vanjski svijet je drugo, drugi način. Kao kada ja odem gledati nogomet, umjesto da sam s njom ta dva sata. Ma, napisao sam, kao dva paralelna vlaka. Nije bilo šanse i točka. Naprosto se valjda zbio trenutak kada mi je iscurio motiv za nas dvoje.

    avatar

    25.04.2011. (09:58)    -   -   -   -  

  • nataša

    uffffaaaaa, gubim opkladu ! :-))))
    pomislila sam da je u ugodnom društvu bila ljubav iz mladosti, pa ste se, onako, pogledavali preko karata sa suprotnih strana stola :-))))) nepopravljiva romantičarka ! :-PPPP
    je, stavrno mi mašta radi, imaš pravo ledeni, evo još jednog dokaza o muškom i ženskom mozgu :-))))))

    jadno je kad se osjećaš nesigurnim, manje vrijednim, nepoželjnim, neprivlačnim ... imaš pravo, nije najvažniji seks, nego spoznaja da svom partneru nisi baš toliko važan koliko želiš biti. ego ima veliku ulogu u toj priči.

    avatar

    25.04.2011. (10:24)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Ha,ha,ha...ne bi bilo loše! Ali nikada nisam igrao preferans s niti jednom ženom, baš nikada!
    Ego, da, makar nekako taj pojam izaziva negativne konotacije, obično aludira na sebičnost. Ali nije ovdje riječ o tome. Ego je skup onoga što sebi sami jesmo, osnova i nadogradnja. Osobnost koja mora biti u bar nekakvom miru i balansu da bismo živjeli zadovoljno. Biti pomiren sa samim sobom, tako nekako. Tako se sada osjećam. Bez velikih turbulencija i gubitaka enenrgije i kapaciteta na stvari koje ne mogu posložiti uza bilo kakav napor. Stvari koje su izvan moje moći. Razumijem da je svatko od nas jedinstven skoro po svemu, pa je valjda čista sreća sresti sasvim kompatibilnog čovjeka. Ili u važnim dijelovima. Da sam ja nekim stjecajem okolnosti trebao druge žene povremeno, mogao bih nju bolje razumjeti. Ili obratno. Mislim da sam se stoga i puno manje ljutio na nju potkraj, nego li bi bilo za očekivati. Kao da sam se pomirio s tim da nije moglo biti drugačije. Prijatelj s fakulteta mi se rastao kada mu žena nije htjela odustati od petogodišnje specijalizacije u SAD-u. To je na koncu ista priča....

    avatar

    25.04.2011. (14:42)    -   -   -   -  

učitavam...