Komentari

umornooko.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mrki

    bas si lipo ovo napisa... ja bi doda - fala HRTu sta nas je poveza - zahvaljujuci kvizovima (a najvise 1 protiv 100) upozna sam puno dobroga svita iz cile nam domovine! triba bit posten i zafalit se facebooku koji nam je omogucija da ostanemo u kontaktu...

    jos kad bi se ovi u HRTu sitili pa napunili jednu galeriju s nama sta smo vec igrali... :)

    avatar

    07.02.2011. (08:41)    -   -   -   -  

  • Zoja (Gloria)

    Baš vas je lipo vidit...i drago mi je ča ste se nastavili družit i poslin kviza...eto pa nek neko ča sad reče protiv TV-ija, vidiš kako zna spojit ljude raznih profili. A i svaka čast otom ča in je diga malo više lovuše pa se lipo sitija i vas ostalih :)), ma moga si stavit i jednu fotku di si ti...:-))!!
    Podsjetilo me na naše druženja Ptičica...isto nas jema raznif profili...a da ne govorin ča se lipo družimo po ciloj bivšoj "Jugi" ma i puno, puno dalje!
    Iduće druženje greš s nama...samo moran te upozorit postoji takmičenje između muški i ženski tičica..čija je pita (od jabuk) boja!! Ma moreš podvalit i od zakonite kad je već meštar o slakog...ja ću činit kuco :-))!!
    Lipi i šesni pozdrav od tete Zoje(Glorie)!!

    avatar

    07.02.2011. (11:07)    -   -   -   -  

  • tasmanijska neman

    Znala sam ja...da će Filko i o nama ''vitezićima uzaludnog znanja'' prozborit koju lipu rič....;) Bilo je fenomenalno na druženju....i nadam se da ćemo uskoro to opet ponovit...pa makar išli na ćevape u kantun Paulina...hehheheee;)

    I ja moram HRT-u zahvalit..jer sam zahvaljuući ovim mojim više neuspješnim nego uspješnim posjetima....upoznala puno divnih i krasnih ljudi....i da smo postali prava klapaa!!!!

    avatar

    07.02.2011. (23:01)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo druženje, a može se i nešto zaraditi. Sad mi žao što se nisam prijavio, radio sam i ja jednom davno u škveru. Pozdrav i "ptičici" Gloriji.

    avatar

    07.02.2011. (23:51)    -   -   -   -  

  • Zoja (Gloria)

    :))) @zinder hvala na pozdravima...također pozz leti i tebi!!
    Hehe možda zajedničkim snagama natiramo i @umornog da već jednom poleti u našem jatu...ima on lipih slija :))!!

    avatar

    08.02.2011. (08:17)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Ma to kvizovanje sigurno mora biti i izazov, neka rukavica bačena samom sebi....uglavnom, lako nama "kaučašima" tobože sve znati doma, pod dekicom, ali tamo, pred kamerama....ufff. Ne bih ja to preživjela.
    Ali "Neveru" bih ;-))))))))

    avatar

    09.02.2011. (18:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...