Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • alexxl

    Ja sam svoje odševil. Ševila i ti 100 let.

    avatar

    25.01.2011. (22:24)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    hvala, ševimo i bez da se množimo i udajemo... :)
    ja taman na jednom selu malom, i taman o istom dumam...

    avatar

    26.01.2011. (02:22)    -   -   -   -  

  • saraja azra

    imaš potpuno pravo paralelni svjetovi i ovdje na otoku imate one oko dtrideseta koji izbiraju i jedu u mamicinoj kuhinji i one koji već u devetnaestoj idu u brak prave djecu baš paralelni svjetovi - ja sam iz raznih okolnosti udala se "tek" u tridesetoj a meni se i to činilo rano i stigla izroditi - šalim se troje djece dobro bog mi pomogo pa jednom imama dvojke, zato sam sigurna da pravila nema netko se usreći oženjen mlad netko star netko nikad ne oženjen jer u biti usreći nas ono što mi za sebe želimo a ne ono što nam se daje
    pozdrav

    avatar

    26.01.2011. (07:20)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    žalosno je što je deci od 20 jedini cilj u životu da se udaju i imaju potomstvo.
    a valjda nas ima različitih. ja bez da radim i koristim mozak nisam kompletna osoba i točka

    avatar

    26.01.2011. (07:41)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Joooj, što si ti neka! Kad bi svi čitali tko bi glasao za one što sve znaju? A kad bi sve žene bile školovane i s poslom izvan kuće ondak bi svi muškarci morali zavrnut rukave a ne samo nogavice. A oni, jel'da, nisu građeni za multitasking.

    avatar

    26.01.2011. (07:42)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Dobar!!!
    Nisam zakasnila ni u 32.
    A te od 20-tak koje se požure...ne znam...imam i ja dvoje pa obično ne komentiram ovakve stvari, događaje...Tko zna što me čeka? Sretno im bilo!

    avatar

    26.01.2011. (10:19)    -   -   -   -  

  • Goddess Vesna

    Jedna takva ljepotica dolazi u moju kuću! ( Sinova) I neki dan je izjavila da ona želi i mora roditi do 23 jer ne može biti stara mama! Moj Junior je pocrvenio i zašutio! Btw, on nema još 23 a ona ima 20! Ja ne znam kaj je meni falilo kaj sam rodila s 29; jesam li već onda bila stara i prestara!? Lijep pozdrav, uvijek te je ugodno čitati! Ranije sam te znala prokomentirati anonimno!

    avatar

    26.01.2011. (17:43)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    malo je zlatne sredine

    avatar

    26.01.2011. (18:14)    -   -   -   -  

  • barba

    to ti je ono kad imas dvije premise pa proturi konkluziju-sto bi reko Djole
    Osobno poznam nekoga tko se ozenio/udala s 20 jer je puka konfdom, oboje na faksu.
    Bake mlade i mocne te su uskakale kad su bili ispiti.

    avatar

    26.01.2011. (23:04)    -   -   -   -  

  • barba

    a s druge strane, socioloski gledano cure se zene mlade zbog nedostatke emncipacije i sigurnosti, a u ova vremena vide djeca da sve ide kvragu pa bolje je to odraditi dok su bioloski sposobne. Vremena su takva

    avatar

    26.01.2011. (23:07)    -   -   -   -  

  • barba

    i da ne zaboravim :
    Sevili!

    avatar

    26.01.2011. (23:08)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Baš sam se sjetila kako sam nedugo pročitala jedan intervju sa Sanjom Doležal u kojem ona kaže kako žene njezinih godina u razvijenoj Europi grade karijeru a naše čekaju doma da postanu bake.
    Iako sam u 49. baš ne maštam previše o tome da pod hitno moram biti baka jer od moje silne zauzetosti poslom i ostalim obavezama to siroto moje unuče (ako ga uopće dočekam a valjda hoću) neće me stići ni upoznati.

    avatar

    26.01.2011. (23:40)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    kad pogledaš kako je svijet išao prije a to je da su se neke velike stvari u životu tipa, posla, preseljenje, roditeljstva odvijale jako brzo, a sad je po gradovima uglavnom zamijenilo inzistiranje na brzini malih stvari (to sam već nekom rekla vald nisam dosadna) tipa da neki uzvještaj i tablica moraju biti gotovi za pola sata te neke veće stvari ostaju po strani. Gledajući svoju generaciju blago rečeno sam iznenađena koliko smo daleko od mjesta na kojem su naši roditelji bili u našim godinama.

    avatar

    27.01.2011. (10:31)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Kao što ja imam svoje razloge zašto još ne bih htjela dijete, vjerujem da isto tako te mlade mame i supruge imaju svoje razloge zašto bi. Opravdani ili ne, izbjegavam ih preispitivati jer ne volim ni da netko preispituje moje razloge i pametuje mi. Nisu svi za sve, netko nije za karijeru i neke velike edukacijske horizonte, a netko, recimo, uopće nije za djecu. Netko je, pak, rođen za zlatnu sredinu. S moje je strane OK, dokgod je to nečiji dobrovoljan i svjestan izbor, samo neka je na kraju zadovoljan u sebi, ali i neka je spreman prihvatiti posljedice koje donosi njegov odabir. A i jedan i drugi odabir imaju dobre i loše strane, nesumnjivo.

    avatar

    27.01.2011. (17:55)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    nisam znala da se na selu još uvijek ponašaju po takvom obrascu (rane ženidbe).

    avatar

    28.01.2011. (19:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...