Komentari

divlje-svinje.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • Terminator

    Oooo vratia se šime :)
    Ajde, bit ce nesto od nas ove godine, siguran sam

    avatar

    25.12.2010. (11:24)    -   -   -   -  

  • inkerovac

    Super sta si se vratio i otvorio novu temu! Slažem se s 90% tvojih postova, ali da nisi mogao napisati nesto lijepo u ovih zadnjih 13 utakmica nije mi jasno! Cisto zbog rezultata na travnjaku, nazalost uprava ne popravlja druge segmente!

    Znamo kako razmišlja nasa uprava! Sve sta Dinamo kaže to sljedimo! Sve se vidjelo na ovim izborima za predsjednika! Iako svi znamo da Štimac nije netko tko bi trebao o postenju, ja sam htio da on pobijedi!
    Covjek ima nekih modernih ideja kao sto su bili oni izravni prijenosi, pa pokušavanje smanjivanja razlika u kvalitete klubova 1HNL.
    Laljak je toliko napadao one prijenose, a sada se vidi da i bez tih prijenosa nemamo nista vecu posjetu na utakmicama! Samo su si oduzeli besplatnu promociju (koju su mogli napraviti jako pozitivnu) i mogucnost novih sponzora koji bi dobili medijski prostor na televiziji!
    Toliko su pljuvali ligu 16 da bi je na kraju produžili još jednu godinu!

    avatar

    26.12.2010. (11:54)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    20000. posjeta na blogu :)

    Inter: Lončareviću dvojica in, dvojica out

    Nakon što je momčad Ilije Lončarevića ostala bez Antuna Palića, uprava kluba počela je slagati ostatak igračke križaljke, a prije početka nove godine potvrđena su dva odlaska i dva dolaska...

    Boje Intera iz Zaprešića u proljetnom dijelu hrvatskog prvenstva više neće braniti Antun Palić, mladi, talentirani igrač koji je prešao u redove zagrebačkog Dinama, a uprava kluba odlučila je ukazati povjerenje jednom bivšem i jednom sadašnjem junioru.

    Prvom sastavu pod vodstvom trenera Ilije Lončarevića na zimskim će se pripremama pridružiti Tomislav Ivanković, koji dolazi iz BSK Brdovca, te Ivan Blažević, koji je iz juniorskog pogona potpisao profesionalni ugovor.

    No, s dvojicom je igrača istovremeno raskinuta suradnja. Zaprešić će napustiti braniči Nenad Nikolić, 26-godišnji nogometaš iz Srbije koji je tijekom jeseni upisao sedam nastupa, i Mario Šopić, 24-godišnji Zadranin koji se nije uspio nametnuti Lončareviću.

    Inter je prvi dio domaće lige završio čak na četvrtom mjestu, iza Dinama, Hajduka i Cibalije, s bodom više od Splita i dva od Karlovca.

    Preuzeto sa Sportnet.hr

    odlasci su ok, a što se tiče dolazaka, ivankovića sam gledo na onom dvoranskom prvenstvu i ono sto je odigrao je bilo jako dobro, nije mi bilo jasno zasto smo ga se rijesili, a ovog drugog neznam, znam samo da je vezni, al vjerujem da ga je Ilija dobro procijenio

    e da, vezano za kutiju
    ekipa promotion playa, između ostalih, gulić, ješe, franja, ...

    avatar

    30.12.2010. (15:11)    -   -   -   -  

  • inkerovac

    Zadovoljan sam za sada! Potpisujemo vlastite juniore, to je uvijek dobra stvar!

    avatar

    30.12.2010. (17:32)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    sjetio sam se jednog igrača kojeg mi mogli dovest iducu sezonu za moguce pretkolo europske lige, ernad skulić

    avatar

    30.12.2010. (20:05)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    prosjek godina, sad ce bit jos niži:)

    Ispod prosjeka cijele lige su još i Inter-Zaprešić i Zagreb s prosjekom 24,2 te Dinamo s prosjekom od 24,4 godine.

    avatar

    30.12.2010. (21:46)    -   -   -   -  

  • domi

    što je skulić slobodan ili kažeš da otkupimo ugovor?

    jer ipak se većinom dovode slobodni igrači =)

    što se prijelaznog roka tiče, ja bi bio sretniji da je palić ostao još tu polusezonu pa onda otišao

    mislim da više nebi trebalo biti odlazaka, a što se dolazaka tiče, može ako se otvori prilika...

    avatar

    31.12.2010. (00:21)    -   -   -   -  

  • domi

    i da....

    baš sam gledao predstavljanje palića , u dinamu

    i nisam primjetio da se zahvalio interu , mislim nije da smo ga doveli ozljeđenog....

    avatar

    31.12.2010. (00:34)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    nije skulić slobodan, al sad ce 30 godina pa mislim da nebi previše koštao, a trebao bi nam jedan takav igrač, a mislim da bi pristao na poziv i da bi se 'lagano' dogovorili sa klubom, naravno ak izborimo pretkolo, vidio sam da je dobar iz prekida, zabio ej par golova s glavom, a ne sjecam se kad smo ove sezone zabili gol s glavom....
    al vjerojatno je Ilija to primjetio pa ce radit na tome

    Jel netko zna jel idemo kod Onura:D na pripreme ili cemo kod nas negdje

    avatar

    31.12.2010. (10:33)    -   -   -   -  

  • inkerovac

    Palić je onaj slucaj kojeg niti jedan pravi simpatizer Inkera ne odobrava! Kod nas je došao samo da se zalijeci i ode u Dinamo. Mislim da je to bio cisti slucaj prikrivene posudbe!
    Ne bih se zacudio da Inker za njega nije dobio nikakvu odštetu!

    Skulić je legenda, ali Inker nije klub koji bi trebao placati odštete, nego klub koji treba proizvoditi! Neka od Ivankovića naprave novog Skulića!

    Danas u SN jedan clanak koji mi se nimalo ne sviđa! Govori o tome kako mladi igraci Dinama zele radje u Inker, nego u Lokomotivu! Spominju tri igraca Dinama. Mlinara, nekog obrambenog iz Radnika Legea i kapetana juniora Dinama!

    Nadam se da nasa uprava ne misli opet po starom! Konacno da nemamo niti jednog igraca iz Dinama i odmah smo cetvrti! Puno bolji od Lokomotive koja ima sve te Dinamove igrace za kojima toliko žudite!

    Polako izbacujemo neke igrace poput Oršića, Boseca ocekujemo Vincelja, Blaževića! Zašto bi sada trebali razvijati Dinamu igrace? Ti decki ako žele igrati u Inkeru su dobrodošli, ali samo ako potpisu ugovore s Inkerom! Neka igraju pa onda odu u Chealsea ili Dinamo za milju eura!
    Imamo dobar mladi sastav nakon dugo godina! Nemojte sada sve pokvariti i potjerati ono malo ljudi koji vas prate!

    avatar

    31.12.2010. (11:34)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    ne trebaju nam dinamovci, naravno da žele radije kod nas, kad su bolji uvjeti:)

    nisam mislio da bi trebali platit veliku odštetu za Skulića mislim da s obzirom na njegove godine i godine koje je proveo u inkeru da bi se dalo nac jeftino rješenje:)

    Bosec me ponekad sjeti na olića, mislim da je odigrao još jednu sezon u sa Dodom da bi ga prodali negdje van za dobre novce....

    Mislim da je blazevic vise kao skulić, al kuzim sto si htio rec:)

    http://www.index.hr/sport/clanak/hnl-na-rubu-regularnosti-hajduk-ce-p amtiti-ibricica-i-kup-a-dinamo-boksica-i-vahu/531012.aspx

    Važno je i dodati još jedan veliki transfer iz Hrvatske u inozemstvo. Matej Delać zaprešićki je Inter zamijenio Chelseajem.

    to je jedino gdje se spominje inker.....

    avatar

    31.12.2010. (14:06)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    ...... zasad jedinu ponudu ima Brazilac Dodo. Ona nije izdašna, ali se borbenom dečku želi izaći ususret i omogućiti mu normalno igranje negdje drugdje. U njegovom slučaju moguća je i posudba.

    Preuzeto sa Sportske.jutarnji.hr

    avatar

    31.12.2010. (14:44)    -   -   -   -  

  • domi

    sumljam da će pustiti dodoa za neke manje novce od onih koje su za njega platili

    mislim da je posudba je izglednija opcija...a ona bi inter bio jedan od kandidata

    no posudbe se uopće nebi trebale razmatrati

    avatar

    31.12.2010. (15:13)    -   -   -   -  

  • domi

    Pobuna roditelja u Maksimiru: 'Nećemo djecu slati u Lokomotivu, želimo da igraju u Interu'

    U neformalnim razgovorima s roditeljima Dinamovih talenata nazrijeli smo obrise svojevrsnog skandala. Naime, mladi igrači Dinama karijeru žele nastaviti u Interu!

    Roditelji žele najbolje svojoj djeci, tu nema nikakve dvojbe. I ne samo kad je u pitanju nogomet. Ali ovo je roditeljska priča koja se tiče isključivo nogometa.

    U neformalnim razgovorima s nekim roditeljima Dinamovih talenata, a priču su nam potvrdili i zaprešićki izvori, nazrijeli smo obrise svojevrsnog skandala. Naime, ponajbolji mladi igrači Dinama, koji izlaze iz juniorskog staža, te oni koji su već u Lokomotivi ili Radniku, karijeru žele nastaviti u Interu ! Žele se usavršavati i stjecati znanja u zaprešićkom klubu, u predgrađu metropole žele napraviti katapult za dolazak u seniorsku momčad Modrih. Pitat ćete se sigurno: 'Pa što je tu čudno’?

    Sasvim logično pitanje, u Interu su zamah karijeri dali Eduardo, Modrić, Ćorluka, Čale... Inter je bio poligon u kojem su se stvarali igrači koji su kasnije obilježili ne samo Dinamo, nego i europske velikane poput Arsenala ili Tottenhama. Konačno, u Interu je trener Ilija Lončarević, bez ikakve sumnje, najveći stručnjak za etabliranje mladih nogometaša. Lončarević i njegov klub najveće su moguće ugodno iznenađenje jesenske polusezone. Lončarević i od prosječnih nogmetaša zna napraviti dobre 'španere’, a kako neće onda od najvećih Dinamovih talenata?

    Sve bi to bilo normalno i logično da ne postoji - Lokomotiva! 'Projekt Lokomotiva’ bio je vrlo jasno zamišljen, po njemu bi najveći Dinamovi talenti nakon juniorskog staža trebali prijeći u redove Lokosa i tamo tražiti svoj put prema Dinamovoj momčadi. Želja roditelja i nekih Dinamovih igrača za odlaskom u Inter je zapravo težak poraz tog projekta!

    Istina jest da se ovoga trenutka u Lokomotivi ne naziru igrači koji bi imali kvalitetu koja bi zadovoljavala Dinamove apetite. Prošla su vremena kad su iz Lokosa izašli Šime Vrsaljko i Milan Badelj, odnosno Ivan Kelava. Nešto je zapelo, produkcija je zastala i mladi dečki se sasvim logično plaše za nastavak svoje karijere. Uostalom, evo vam primjera Ivana Hercega, koji je iz Dinama otišao u Inter i od zapostavljenog i prekriženog nogometaša postao jedna od glavnih karika zaprešićkog uspjeha.

    Iz Zaprešića saznajemo da se tu radi o Frani Mlinaru, sjajnom veznjaku koji trenutačno igra u Lokomotivi, te Denisu Cerovcu, stoperu koji igra u Radniku. Oni bi vrlo rado svoje dresove zamijenili Interovim. Također saznajemo da se i Vedran Jurjević, trenutačni kapetan Dinamovih juniora koji je potpisao profesionalni ugovor s Dinamom, plaši stagnacije u Lokosima, te bi mu bilo draže otići na posudbu u Zaprešić.

    U Maksimiru pod hitno moraju riješiti problem. Za nogometnu školu se zna kako radi odlično, priznata je ne samo u Hrvatskoj, nego i u Europi. Promišljajući logično, tu ne bi trebalo biti problema. Gdje onda nastaju? Nama se čini, onako izvana, da postoji nekakvo bezrazložno suparništvo na razini nogometna škola - Lokomotiva. To je loše za Dinamo, te gazda Zdravko Mamić tu mora povući vrlo pametne, ali brze poteze. Animoziteti ne vode nikuda, osim možda u - Zaprešić!

    preuzeto s jutarnji.hr

    avatar

    01.01.2011. (14:11)    -   -   -   -  

  • domi

    to je dakle taj članak

    primjetio sam da su zaboravili spomenuti lovrena koji je vrlo brzo nakon povratka u dinamo prodan za velike pare

    no mislim da mladim igračima koji dođu u inter najbolji put pokazuje delač

    ako doista ima nekakvih problema kako tvrdi članak
    inter bi mogao mamiću riješiti sve probleme jednim odlučnim ne

    neznam je li to stav uprave da se više ne posuđuje ili je to mamićeva odluka da igrače šalje u lokomotivu, ali mi danas nemamo posuđenih igrača , a tako treba i ostati

    ne vidim ništa dobrog što nam posuđeni igrač može donjeti, a nadam se da niti uprava ne vidi

    avatar

    01.01.2011. (14:19)    -   -   -   -  

  • mirko13

    Pozdrav svima navijačima intera i sretna vam 2011. godina,
    Moje je ime vjekoslav laljak i od početak ove sezone pratim vas blog i vaše komentare. Kao prvo želio bi pohvaliti najvjernije: inkerovca, žutu boju i domi-a koji od početka pa do kraja ove polusezone komentiraju interove utakmice i drugo vezano uz inter. Svaka čast dečki, pišete pozitivne komentare i kritike, svoja mišljenja. Svako ima pravo na svoje mišljenje, na taj se način dolazi do riješenja, a za to nisu potrebne nikakve grube riječi i vrijeđanja kakva su bila u prvih 5 kola. Želio bi naglasiti ovo prvo pozitivne komentere, jer sam se šokirao koliko su se smanjili komentari nakon što su počele pobjede. Sve je krenulo na bolje, nema više tolko razloga za negativne stavove, a kad ono blog se praktički raspada. čak bi vas trebalo nekako nagraditi da služite kao primjer drugima.
    Tebe WPZ pak opće ne kužim, koja je po tebi svrha ovog bolga, da se piše o interovim tekmama i mišljenjima kak da se kaj poboljša ili da se na blogu navijaca intera iz zaprešica govori o dinamu i da se vrijeđa uprava. Dinamo,dinamo,dinamo, tebi je sve dinamo. U životu nisam čul da mi tata spomene dinamo kolko si ti o tom klubu pisal u 6.mj. niti jedan pozitivan komentar na rezulate i odlično 4.mjesto. Ak si tolka faca slobodno dođi u klub i reci ima kaj te muči. Onda se svi čude zašto je blog maknut sa stranice kluba. Al pošto ti uređuješ blog vjerujem da ipak imaš dobrih namjera i da ceš se više koncetrirati na svoj klub a to je nadam se inter.
    Istina da dosta surađuju s dinamom, svako malo im prodaju nekog igrača. Al ga prodaju kaj je najvažnije, ak ko može nek slobodno nađe nekog spoznora, a do tad ovo je jedini pravi način za zaradu i za opstanak kluba. Za palića neće dobit baš puno love ko do sad (ne odlazi bespatno,od kud ta pomisao?) i smataram da smo njega mogli bolje unovčiti. Al ocito se nije moglo bolje, a treba skupiti lovu normalno financiranje kluba i eventualna pojačanja za europu. Dinamo je tražil palića, on je to saznal i kak bi onada i zake držali nezadovoljong igrača.
    Ovo da ce inter opet posuđivati dinamove igrače je netočno. Bez obzira kaj vi svi mislil o upravi, oni jako dobro znaju da bi to bil veliki korak nazad.
    Ja sam iz Zaboka i neznam kak Zaprešić „diše“. Ali mi svejedno nejde u glavu kako to da neki grad (i to dosta veliki grad) ima prvoligaša a da nema navijača, da niti 1000 ljudi nemože doći na tekmu. Sad vi optužujete da uprava niš ne radi po tom pitanju. Tu se sad nemogu složil s vama. Po meni uprava nije ta koja treba privući navijače, oni trebaju nagrađivati vjernost navijača. Karlovac, Varaždin, Istra itd. svi oni imaju navijace, al nije uprava nagovarala njih da dođu gledat svoju momčad. Oni su ponosni kaj imaju prvoligaša i njihov klub im je na prvom mjestu bili oni pri vrhu ili pri dnu. Normalo da nece biti zadovoljni s dnom al ipak bar neko navija. U upravi intera imaju ideja za nagradne igre i sl., al kome da to ponude? Pogotovo nakon onog s readingom, opet je bil slab posjet. Ak ko ima ideju kak da se privuku navijaci slobodno nek napise na blogu ili još bolje nek predloži direktno upravi. Kod nas u zaboku (kosarkaski klub zabok je u prvoj ligi) vecinom smo za cibonu, al kad igramo protiv nje onda bez razmisljanja smo uz zabok, bez da nam niko iz kluba to savjetuje ili nas nagovaraju.
    Emisija volim nogomet nije bila besplatna promocija, jer su klubovi dosta morali placati hrt-u, a za uzvrat su dobili tek neku siću, tak da su zapravo bili u gubitku. Istina da je to bila super ideja i da je treba vratiti, al ovaj put treba to puno bolje dogovoriti. To je stimac ishitreno dogovoril s svojima iz hrt-a, nekak je uvjeri klubove da ce biti bolje, da se strpe, al u hrt-u kako ste mogli vidjeti nisu tak razmisljali cak su smatrali da previse placaju. Meni to nis nije imalo smisla, sad se nesto s tim digitelom dogovaraju, vidjet cemo sto ce biti. Stimac treba nasem nogometu, jer stvarno ima ideja, al se prvo on treba sam sa sobom dogovoriti kaj hoce biti i tome se treba posvetiti.
    Evo nadam se da neću biti baš skroz na nož dočekan.

    avatar

    01.01.2011. (19:50)    -   -   -   -  

  • W.P.Z.

    "i da ceš se više koncetrirati na svoj klub a to je nadam se inter." -e upravo to bih i ja želio ali slabo mi je već od lizanja s dinamom iz godine u godinu i zato ga toliko spominjem. Nisam nikog vrijeđao nego samo napišem što mislim i što dosta ljudi s kojima komuniciram misli... istina sjajan imamo rezultat i svaka čast igračima i treneru, ali što znaći trenutno odlično 4. mjesto ako se u stanci, prijelaznom roku sve zezne i opet završimo na dnu? nadam se da neće biti nikakvih bezsmislenih posudbi kao prošle sezone...
    Što se tiće transfera u dinamo, slažem se bitno je da se nešto i prodaje, al nemora se svaki igrač koji u pola sezone bljesne ekspresno poklonit dinamu za sitnu lovu... zar palić nije mogao ostat do kraja sezone i vjerojatno bi tad dobili za njega i nešto više? uostalom pokazalo se na primjerima da se tako uništava i igrače koji se nisu u potpunosti izgradili (dodo, sivonjić), te bi se onda brzo u dinamu i izgubili...
    Što se tiće gledanosti, mislim da je tu odgovorna i politika kluba lizanje s dinamom, protiv hajduka se dalmošma prkosi pjesmama o zagrebu i to samo protiv hajduka... ja živim u zaprešiću a ne u zagrebu, pratim inker a ne dinamo i baš zato možda toliko o toj temi i pišem... inker kao klub gubi takvom politikom identitet, a samim time i simpatizere...
    dakle veliki, ne i jedini problem u nedostatku gledatelja je politika lizanja s "velikim bratom"... iz istog razloga gledanosti nemaju ni lokomotiva i slični "umjetni klubovi"....

    i sve najbolje svim simpatizerima inkera...

    avatar

    02.01.2011. (02:32)    -   -   -   -  

  • inkerovac

    Sretna Nova! Pozdrav Zaboku!
    Mirko 13 drago mi je da si se javio na forum! Slobodno i u buducnosti napisi koji komentar, jer vidim da puno toga znaš i možeš puno toga reci!

    Prodaju igraca mogu razumjeti. U zadnje vrijeme je bilo par dobrih transfera i to je ok! Pogotovo onaj transfer Delača! Nadam se da one price da ga se guralo u Dinamo nisu istinite! Najlakše je prodati mladog igraca stoga pokušavajte uvijek imati nekog 16 godišnjaka za kojeg se kupci najlakse uhvate!

    Uprava je na pocetku ove sezone napravila puno dobrih poteza sto se tice momcadi! Inker ima dobrog trenera i skupinu vlastitih mladih igraca! Momcad dobro izgleda i ima rezultatske i financijske perspektive u buducnosti! Ono sto proslih sezona nije imala jer su igrali Šarlija, Vranjić, Lovren, Sivonjić, Suarez, Pandev itd.

    Po meni najveci je problem imidž kluba prema van! On poteže sve ostale probleme koji se javljaju! Inker sad igra istu razinu natjecanja kao i Dinamo i više se ne može ponašati kao amaterski klub u bivšoj državi! Zbog toga ce nam se i dogoditi regionalna liga, jer se manji klubovi tako ponasaju.

    Uprava može surađivati s Dinamom i biti u dobrim odnosima kao i sa svakim drugim klubom, ali prema van Inker mora biti pravi klub! Ne simpatizerima pricati da nije dinama mi ne bi bili u prvoj ligi! Na stadionu javljati samo rezultate dinama i organizirati nekakve obljetnice BBB-a! U medijima se spominjati samo u kontekstu dinama, kao sto je slucaj i sad s ovim mladim igracima! Hvaliti se kako se dobro radi jer mi sve dinamovo pretvaramo u zlato! Igraci kad gostuju u nekoj emisiji pitaju ih samo za dinamo! Gondžić i Mikić su izdanci Hitrec-Kacijana, a da to nitko ne demantira pa ni sami igraci! To je prvo i osnovno da bi netko poceo pratiti bas tvoj klub, a ne neki drugi!

    Klub postoji zbog ljudi koji bi trebali dolaziti na utakmice. Stoga kada imas 150 ljudi na tribini znaci da nesto moraš poduzeti! Isto kao i kad si zadnji na tablici pa se trudiš nabaviti pojacanja! Ako mislite da ce ljudi doci sami od sebe grdo se varate!

    Šta treba napraviti? Treba se potruditi predstaviti proizvod ljudima koji bi to trebali konzumirati. Recimo prije pocetka sezone i na generalki prije, djeliti ljudima prospekt slican kao sto je to bilo jednom u 2 ligi! Znaci predstaviti momcad ljudima i dati tocan raspored utakmica! Znaci da to dobije sto veci broj ljudi u Zaprešiću. Možete djeliti na cesti kao novine, baciti u sanducice kao poziv ljudima da dodju pratiti novu sezonu ili neka u kioscima djele kada ljudi nešto kupe! Poljepiti par profesionalnih jumbo plakata koji najavljuju pocetak sezone i pozivaju ljude!

    Kada zelite neku utakmicu dati besplatno, ne to raditi na nacin da kazete besplatno i gotovo! Za lijepog vremena jedne nedjelje organizirajte štand u centru Zaprešića! Uzmite par igraca koji se dodaju loptom ispred njega i djelite ulaznice za sljedecu utakmicu! One nisu besplatne, ali vi ih djelite! Tako ce ljudi dobiti ulaznice od 30 kn i onda ce neki reci ajde vec kad imam ulaznicu idem da ne propadne! Iako ga do tada Inker mozda uopce nije zanimao.Uz to dajte neki sadržaj na štand. Prodajte obicne majce s grbom Inkera, grb Inkera za auto, privjesak za kljuceve Inker, kape itd. Sitne stvari od 20tak kn, koje ce ljudi mozda uzeti! Ne prodavati dinamove stvari jer vi sebe hocete reklamirati, a ne dinamo!

    Kada ljudi dođu na stadion, nemojte ih razocarati! Stavite dole dva štanda jedan s ovim jeftinim majcama i ostalim sranjem, a drugi s hot dogom i sokom! Kad je zima s toplim cajem! Tako da tata klincu nešto moze kupiti! I to mora biti na svakoj utakmici!

    To se sve može organizirati u suradnji s gradom, kao nekakav dodatak kulturnoj ponudi grada!

    Da bi vam došle cijele obitelji morate igrati neradnim danom kao i svi klubovi na svijetu! Sve ovo propada ako se igra u petak u 16:00!

    I to sve nece imati ucinak odmah! To se mora raditi neko vrijeme da bi se dobio efekt! Ono s Readingom je bio lijep prvi pokušaj ali to se mora nastaviti! Od Readinga ste tada ako ste pazljivo pratili mogli puno toga nauciti! Jeste vidjeli kada su igraci poceli djeliti one pakete s dresovima! Klinci nahrupili i molili ih da ima daju! Toliko su bili zeljni tih paketa da je sve bilo malo i sramotno!

    Naravno i cijela ova situacija u našem nogometu ce vam puno odmoci, ali to morate klubovi riješiti sami među sobom!

    Sa svim ovim ja nisam otkrio Ameriku, to se vec sve zna! Pogledajte kako to rade drugi klubovi u svijetu, ali i ovi moderniji kod nas tipa Cedevita ili Medveščak!
    Naravno za sve to treba neko ulaganje, kao i za dobrog igraca!

    avatar

    02.01.2011. (11:33)    -   -   -   -  

  • inkerovac

    Što se tice emisije, ako su klubovi to morali placati onda to sigurno nije bilo dobro! Ja nisam unutra pa niti ne znam sta je zapravo bilo! Ali ako ste s tim bili na nuli ja mislim da se moglo isplatiti, barem u pocetku! Svi sponzori bi dobili mjesto na televiziji koje inaca jako puno košta! S tom retorikom ste mogli privuci nove sponzore i popuniti dres! Da ne kazem ste imali TV promociju kojom ste mogli privuci nove gledatelje! Naravno ne onim nacinom kako se radilo!

    Ja zivim u Lučkom od svog rođenja i pogledaj novu stranicu NK Lučkog! Poceli su se truditi! Redovito se tamo javlja tajnik i komunicira s ljudima. Predsjednik je na njoj zaželio sretne blagdane i dao iscrpne planove rada kluba za ovu polusezonu! Posjetitelji stranice to mogu komentirati i davati prijedloge! Redovito tu ima i anketa. Neke su glupe, ali iz nekih uprava može izvuci zakljucke koje mogu koristiti klubu da pokrene neke akcije!

    Uvijek ce biti napada i glupih komentara, ali iz svega se može izvuci nešto dobro! Recimo sve ovo sta sam ja rekao je glupo, jer to svi znaju, ali uprava možda nešto izvuce sta bi moglo koristiti!

    avatar

    02.01.2011. (11:34)    -   -   -   -  

  • mirko13

    hvala na prijedlozima, meni je isto bilo tesko samo gledati kak u zapresic slabo ljudi dolaze pa sam odlučil ne samo gledati nek probati i nesto ucinit i(ak niš drugo onda bar upornije doma tati jecati na vaše zamjerke) ili najvise me pogađa kad igramo doma s dinamam da cijela tribina i to glavna kliće dinamo,dinamo (to me možda i najviše motiviralo da vam se pridružim i da nekak to prekinemo ). kuzim te wpz da za palica, ja isto smatram da on vise vrijedi vise, al tu je i njegov menađer koji je normalno namirisal buducu zaradu cim je cul za interes. termin utakmica meni isto ne pase, veciom imam tad faks, tak da se isto nadam da ce se to promjeniti

    avatar

    02.01.2011. (13:19)    -   -   -   -  

  • domi

    ali to i ja problem kod dovedenih igrača

    oni su i došli da bi se prodali u bolji klub

    a kad čuju da ih traži dinamo , ili neki drugi bolji klub, svrha njihova dolaska u inter je ispunjena
    više nema razloga ostati ako si došao s ciljom da bi otišao

    s delačom je bila drukčija situacija , i to samo što je ostao malo duže , što ga nismo prodali na prvi glas da ga netko želi , bolje smo profitirali

    a ako igrač doista želi otići, inter tu može doista malo

    no nemožemo uvijek popuštati , treba reći i ne nekada
    posebno igračima koji su dovedeni ozljeđeni, a na kraju se niti ne zahvale...

    ili neka se igraču lijepo objasni prilikom dovođenja, da neće biti prodan na prvi glas

    mora se imati svoj stav, inače nećemo puno profitirati

    avatar

    02.01.2011. (14:17)    -   -   -   -  

  • mirko13

    da i te pjesme moj zagreb i sl., mene su isto iritirale i bile su besmislene, tu su definitvno se jako zeznuli u cijelome klubu. na srecu vise ih nema. wpz nebi ti nista prigovoril da si tu i tam bar napisal bravo za rezultat, slobodno kritiziras, dobro veli inkerovac, samo se tak moze doci do rijesenja, al ipak trebal si koju pozitivnu stvari napisat. sad bar znam kaj tebe i inkerovca tocno muci, nadam se da cu uspjeti ukazati upravi na vase primjedbe. da ce se jos vise navijaca intera tu skupiti i da vas se vrati na sluzbenu stranicu kluba (navodno su bili neki jako ekstremni pojednici prije, neka dva, zbog kojih je blog maknut, al niko od vas koji ste tu od kad samo pocel ja pratiti blog)

    avatar

    02.01.2011. (14:25)    -   -   -   -  

  • W.P.Z.

    delač nije otišao u dinamo čisto iz razloga što ga je njegov otac na sreču tako savjetovao... inače bi i on bio "poklonjen" maminju...

    avatar

    02.01.2011. (15:16)    -   -   -   -  

  • W.P.Z.

    inkerovac o ovom prospektu si pisao il? nažalost nešto me skener zeza pa ga ne mogu skenirat u boji već samo ovak...
    http://img829.imageshack.us/img829/5656/90227967.jpg

    avatar

    02.01.2011. (15:45)    -   -   -   -  

  • inkerovac

    To je taj! S druge strane je raspored utakmica! Mislim da su ga djelili na generalki s nekim prije pocetka prvenstva!

    avatar

    02.01.2011. (16:57)    -   -   -   -  

učitavam...