DIVLJE SVINJE ZAPREŠIĆ

petak, 24.12.2010.

Post nakon dugo vremena

Iako sam mislio prestat pisat po blogu jer ga prati jako mali broj ljudi, prijelazni rok i ponovno gaženje vlastitih riječi naše uprave su me naveli na suprotno. Palić u Dinamu! Da li je stvarno pojačanje za NK Dinamo ili se možda time rješava problem travnjaka kojeg je uprava uništila nepromišljenom odlukom neposredno prije utakmice s Cibalijom?
Zanimljivo je da u isto vrijeme u Dinamo stiže i Brezovec iz Varaždina, a kako neki tvrde time je "kupljen" još jedan glas za Markovića... I naša uprava je stala ponovo uz Markovića, Mamića i sličnu ekipu koja iz dana u dan sve više i više pada u očima javnosti, građana, pa tako i navijača i simpatizera klubova širom zemlje... ali da... skoro zaboravih, njih i onako boli ona stvar za navijače, simpatizere...
Sjećam se prije par mjeseci listam "sportske" i naletim članak u kojem gospodin Laljak govori kako su za smanjenje lige, odnosno ligu deset i da kad bi željeli drugačije bili bi protiv sebe (nešto u tom stilu). Vjerojatno im je to bio jedan od najvećih argumenata zašto staju uz gospodina Markovića.
No nažalost, Marković ubrzo mijenja mišljenje o smanjenju lige i najavljuje ostanak lige 16, ali ovoga puta upravi NK INTERA to izgleda ne smeta i ostaju i dalje uz njega, gazeći upravo sebe, svoje riječi po tko zna koji put?!
Ovim tekstom nije namjera popljuvati jednu stranu, a uzdizati drugu. Jednostavno nekada trebate kako bi se reklo "stati u manje govno" a vi sami prosudite u koje:

Otvoreno - Stanje u hrv. nogometu


- 12:07 - Komentari (27) - Isprintaj - #