Komentari

muzikologija.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Myky22

    Keyshiu nisam slušao, skoro svaki njen studijski uradak mi je predosadan s par dobrih pjesama, tak da se više ni ne trudim.

    Meni je Katy poprilično dobar album napravila. Njene live vokalne izvedbe su katastrofa (i mislim da je Firework trebala dobiti Beyonce), no pjesme su mi simpatične u svoj svojoj djetinjastosti i patetičnosti. Ovo je ono... Fun Pop u svom najboljem obliku.

    Od Ke$he volim najviše Animal Remix, dobre su mi i The Harold Song, CUNexTuesday i Crazy Beautiful Life, no nije to ništa predobro. Čisto zabavna glazba, čak malo manje iritantna nego na Animal albumu.

    Duffy mi je prosjek na najbolji način. Well, Well, Well mrzim, no volim Don't Forsake Me, Endlessly, Too Hurt To Dance, Breath Away, My Boy i Girl. Šteta što ništa to nije na razini debuta (osim možda Don't Forsake Me).

    Keri mi je skoro pa odlična. Nije to kao In A Perfect World..., no nije tako ni loše. Ima stvarno odličnih pjesama... Toy Soldier, One Night Stand, Bahm Bahm, Gimme What I Want, Lose Control, Beautiful Mistake, Pretty Girl Rock... ma sve su mi super uglavnom. Vrlo dobar album!

    avatar

    22.12.2010. (23:24)    -   -   -   -  

  • xy

    hahaha, predobre recenzije:-))

    avatar

    22.12.2010. (23:37)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Što se tiče onog da je nova pop zvijezda rođena, očito nisam pogriješio. Ali sam isto tako prvom albumu dao 2+.

    avatar

    22.12.2010. (23:40)    -   -   -   -  

  • monstrum

    Katy i Kesha su meni bile full zabavne na prvo slušanje, ali doslovno im treba manje od dva tijedna da dosade...Volim kad su osim glazbeno, i vizualno strogo određene, no objema je vrijeme za promjenu imagea-Katy je naporna s retro šarenilom, a Kesha s tom nekom imitacijom junkie poglavice.
    Brine me što su Max i Luke izvršni producenti Britneyinog albuma, teško mi je zamisliti da oni izmisle nešto originalno :(.

    Kerin album mi je OK, ali je prošli bio više cool.

    avatar

    23.12.2010. (10:39)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    Da, Max Martin i Dr. Luke hitno trebaju promjeniti svoj zvuk jer je očito da Katy, Kesha i Pink pjevaju njihove pjesme, a ne svoje...Mainstream POP hitno treba nove producente.
    Keri mi se više sviđala prije, dok ju ugroženost nije prisilila na izvođenje jeftinih skandala.

    avatar

    23.12.2010. (10:49)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    da, i mene brine to što britney radi s njima, 3 mi je možda njen najgori singl ikad. a ne volim ni if u seek amy....unusual you mi je najbolja pjesma s prethodnog, volim kad njene pjesme imaju taj neki mračniji, ozbiljniji, edgy prizvuk....blackout je imao nekoliko takvih pjesama. ali budući da se opet udružila sa starim koreografom koji je radio neke od njenih najboljih koreografija, možda će album ipak biti žešći, više vući na dance...a i nije da ovaj dvojac NE MOŽE napraviti dobru pjesmu, samo su eto danas rijetke...Shattered glass je radio dr. luke, a ta mi je recimo isto odlična.

    avatar

    23.12.2010. (16:46)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    Jedino mi je je drago sto Britney radi s njima jer ce sigurno imati no1 hitove; izgleda da DrLuke ne može producirati flop (ove godine je u jednom trenutku imao 5 pjesma u top 10 na billboardu, skoro pa monopol). Ako ostali producenti s kojima navodno surađuje budu jednako zastupljeni kao Max/Luke, onda nema straha...

    avatar

    24.12.2010. (11:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...