Komentari

youletmego.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Nina

    Hvala ti na komentaru :)

    Mrzim tu riječ zauvijek :/ ne vjerujem baš da postoji nešto što je vječno, ok, možda i postoji..ali se svejedno s vremenom promijeni..
    Ostavi prošlost i okreni se naprijed, jer, znaš, možeš se smijati i bez njega :)
    Ne moraš ga zaboraviti, niti nećeš, čuvaj sva ta mjesta i čuvaj njega u kutiji svojih sjećanja.. spremi ju negdje duboko i, vidjet ćeš, doći će vrijeme kad ćeš moći zaviriti u nju bez ove boli koju sad osjećaš.
    Vrijeme će te izliječiti, ako sama ne možeš, hoće.., ali ti to možeš napraviti puno prije i može te boljeti puno kraće.. Okreni se naprijed i tamo ćeš jednom pronaći nekog čije će zauvijek biti vječno, ali samo ako opet kreneš. Ne daj da te ovo slomi.
    Drži se :)

    avatar

    03.12.2010. (22:35)    -   -   -   -  

  • deer-dance

    Ovako ovaj post zrači tvojim emocijama i dobro je da to iskazuješ. Svoju tugu, bol i nezadoivoljstvo. Naravno da je teško pomišljati na novi početak kada si imala ovako jake i stvarne osjećaje, ali iskreno moraš se trgnuti. Ako te već tako povrijedio zar zaslužuje da ovako po cijele dane razmišlješ o njemu? Probudi se iz te iluzije, digni se iznad njega i svih tih sjećanja koja te vuku dolje. Puno te pozdravljam i imaj na umu da ima milijun ljudi koji su bolji od njega, možda već i poznaješ nekog koji je uvijek tu za tebe samo što nisi svjesna :)

    avatar

    04.12.2010. (10:48)    -   -   -   -  

  • 5 7 13 21 .

    Mogla sam osjetiti svaku recenicu, kao da se meni sve dogodilo. mrzim kada netko kaze zauvijek, a to ne misli. Prekrsi, zaboravi. Ali jednoom i mi cemo biti ti koji ce to prekrsiti. Da, istina je jednom ces i ti njega preboljeti, ali vjeorjatno neces zaboraviti. Znam da boli. Ali pokusaj ne misliti na to i bit ce bolje. Slusaj pjesme i veseli se. Nedaj da te on (koji vjerojatno nije vrijedan) rastuzi i unisti.

    :* x3

    avatar

    17.12.2010. (18:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...