Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Svasta nesto.

    Hvala za ovaj tekst u ime svih koji su i u užasu ostali biti čovjek. Bilo je užitak čitati.

    avatar

    21.11.2010. (15:41)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Predivan post! Kao, uvijek kod Tebe....Studiozno, pameno, svaka riječ promišljena i na svom mjestu...Potpisujem Tvoja razmišljanja!
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    21.11.2010. (16:17)    -   -   -   -  

  • funky business

    Film ostavlja na gledatelja snažan utisak, ali ne zbog patetike i to je zapravo veličina ovog filma. Također se nadam da će biti preveden na više jezika.

    avatar

    21.11.2010. (16:21)    -   -   -   -  

  • silenzia

    Gledala sam nekidan monodramu Trpimira Jurkića «Zapisi iz nevremena» prema tekstovima don Branka Sbutege. Urezala mi se u pamćenje rečenica - Superiornost kršćanstva je u dostojanstvu križa. Tako je i Glavašević superioran u svojoj žrtvi, svjetionik za sve nas. Njegove tekstove lijepo je prikazao Rene Medvešek s Čedom Antolićem u predstavi Grad.
    Život Siniše Glavaševića sjeme je dobra koje je u stanju uljepšati ovaj svijet. Zato je važno isticati primjer njegovog života. I što je još važnije, biti dostojan njegove žrtve. Hvala ti za ovaj post.

    avatar

    21.11.2010. (17:40)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    nisam gledala. no, neke stvari (uključujući posljednje kadrove pokojnog Lederera) još uvijek me rasplaču. vjerojatno nikada ni neće ostaviti ravnodušnom...

    avatar

    21.11.2010. (17:52)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    dobro kažeš da za duži post kao što je ovaj čitatelj treba angažirati u sebi dodatnu volju i strpljivost. Ali, one se isplate u jednoj ovako dobro obrađenoj temi. Dobro si naglasila svoje poante. Recimo ovaj dio kako svoju nacionalnost doživljavaš uvjetno. Pa onda, nezainteresiranost Siniše Glavaševića i za nacionalno i za vjersko deklariranje. Ali, njegova beskompromisna određenost prema ljudskosti. To je ono najvažnije i najvrijednije kod njega, što će dotaknuti svakoga tko ima taj isti potencijal za ljudsko u sebi. A Bojan Glavašević je zaista mogao naći bezbroj razloga za mržnju. Ali je ipak nastavio putem kojeg je njegov otac živio. Siniša Glavašević je beskrajno tužan i beskrajno snažan simbol nepristajanja jednog čovjeka na ništa manje od ljudskosti.

    avatar

    22.11.2010. (14:18)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    slažem se.

    avatar

    23.11.2010. (14:38)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Dolazim ti ovom prilikom kako bih te zamolila za komentar na moj najnoviji tekst "Tko ne pita, skita", ako nađeš malo vremena, Zašto? Zato što me tvoje mišljenje najiskrenije zanima i jer mislim da imaš mnogo toga smsilenog reći na tu temu te da bih mogla iz toga i dosta naučiti. :) Unaprijed ti hvala. :)

    avatar

    12.12.2010. (19:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...