Dragi prijatelju, ja sam ti iz jela izbacio svo tjesto, kruh i te stvari. Pekara za mene jednostavno ne postoji vise. S tim sve kolace i ta sranja. Od priloga jedem samo rizu, proso, heljdu i palentu. Jedem ko' pracovjek koji nije znao za kolace, peciva i kifle. Bezgluteinska dijeta. Sve od psenice izbacio. I covjece, preporodio se, skinuo koju kilu...
Onda druga stvar koju sam izbacio jeste svjeze mlijeko (jedem samo fermentirane mlijecne proizvode, jogurt, kefir i to...) i one tvrde masne sireve sam izbacio. Jedem samo svjezi onaj narodski, domaci sir koji nadjes kod baba na trznici. Nakon toga narodni preporod...
Eto, te dvije-tri stvari. Umjesto tjesta riza, umjesto svjezeg mlijeka jogurt, umjesto trdih sireva samo svjezi... How about that?
22.11.2010. (21:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nepoznat netko
Dragi prijatelju, ja sam ti iz jela izbacio svo tjesto, kruh i te stvari. Pekara za mene jednostavno ne postoji vise. S tim sve kolace i ta sranja. Od priloga jedem samo rizu, proso, heljdu i palentu. Jedem ko' pracovjek koji nije znao za kolace, peciva i kifle. Bezgluteinska dijeta. Sve od psenice izbacio. I covjece, preporodio se, skinuo koju kilu...
Onda druga stvar koju sam izbacio jeste svjeze mlijeko (jedem samo fermentirane mlijecne proizvode, jogurt, kefir i to...) i one tvrde masne sireve sam izbacio. Jedem samo svjezi onaj narodski, domaci sir koji nadjes kod baba na trznici. Nakon toga narodni preporod...
Eto, te dvije-tri stvari. Umjesto tjesta riza, umjesto svjezeg mlijeka jogurt, umjesto trdih sireva samo svjezi... How about that?
22.11.2010. (21:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...